رفتن به مطلب

صدای 5.1 کاناله از gigabyte Z87x-ud4h

vestlaif
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان . من میخوام از خروجی اپتیکال ماربرد با کابل وصل شده سینما خانگی صای 5.1 کاناله بگیرم . وصل کرم اما فقط بلنگو ها جلو + ساب کار میکنه ام دوتا بلندگو عقب کار نمیکنه ! 

چیکار کنم ؟

مدل : gigabyte Z87x-ud4h

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

سورس صدا چیه؟ فیلم بلوری هست؟ مدل سینمای خانگی چیه؟

توجه داشته باشید که سینمای خانگی باید لوگوی دالبی دیجیتال 5.1 داشته باشه تا از اپتیک بتونید صدای 5.1 بگیرید وگرنه 2.1 استریو میده.البته اون 5.1 هم در واقع فیک هست چون 2.1استریو هست که با دیکودینگ DD5.1 میده

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من منظورتون رو دقیق متوجه نشدم ولی مدل سخت افزار هام اینه

مادربرد :Gigabyte ud4h

سینما خانگی : Samsung HT-z225

لطفا منو توس تنظیمات راهنمایی کنید ه چجوری صدای 5.1 مادربرد رو روی خروجی اپتیکال فعال کنم . ممنون

ویرایش شده توسط vestlaif
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مدلی که گفتید DD5.1 داره و مشکلی نیست

باید از کنترل پنل وارد صدا بشید و SPDIF رو فعال کنید.از لینک تصویری زیر استفاده کنید کاری نداره:

http://support.creative.com/kb/ShowArticle.aspx?sid=64440 

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز از راهنماییت اما مشکلم حل نشد چون اصلا گزینه SPDIF Out توی تب  Playback وجود نداره . دوتا تصویر یکی از گزینه ها playback و realtek میذارم . راهنماییم کنید ممنون 

1_b7f70.jpg

2_2e657.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اون بخاطر نوع کارت صدا هست ولی فرقی نداره همونی که الان انتخاب کردید اپتیکال هست حالا از Properties وارد تب Supported Formats بشید و تیک Dolby Digital رو فعال کنید.گزینه Test رو بزنید ببین صدا میاد؟

بازم تاکید میکنم باید سورسی که پخش میشه حتماً دالبی باشه مثلاً اگر فیلم هست باید توی تنظیمات صدای دیسک دالبی باشه و فعالش کنید وگرنه 2.1 پخش میکنه

لینک به دیدگاه

ممنون مشکلم حل شد تست رو زدم همشون کار کرد . توی بازی ها صدای دالبی نداره ؟ مثال rivals یا gta iv

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بازی رو تجربه ای ندارم ولی قاعدتاً هر مدیایی که لوگوی دالبی دیجیتال داشته باشه باید به طور درست پخش بشه.منظورم این لوگو هست:

post-11166-0-29291400-1390768053_thumb.png

تا جایی که اطلاع دارم بازی ها معمولاً دالبی ساراند هستند که یکی از ورژن های DD هست که دالبی با همکاری لوکاس فیلم اون رو ایجاد کرد و فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...