رفتن به مطلب

مانیتور و اسپیکر و PS4

Recommended Posts

سلام به دوستان

من چند وقت دیگر PS4 میگیرم,من چون کنسولم رو قراره توی اتاق بگذارم نمیتونم تلویزیون سایز بزرگ بگیرم و با توجه به اینکه تلویزیون های کوچک (نهایتا 27 اینچ) چندان چنگی به دل نمی زنند مثلا FullHD در بینشان خیلی کم است یا پنل صفحه نمایش هاشون بی کیفیته(البته منظورم تلویزیون های Xvision است)تصمیم گرفتم مانیتور بگیرم اما مشکل آنجاست که چجوری صدا رو پخش کنه!!!خود کنسول فقط خروجی Optical برای صدا داره که یه سیستم صوتی کوچک و ارزون من نتونستم پیدا کنم که خروجی صداش از نوع نوری باشه!بخاطر همین باید دنبال مانیتوری بگردم که پخش صدا هم داشته باشه!سوالم اینه که اگه با HDMI کنسول رو به مانیتوری که خروجی صدا داره وصل کنم و یه اسپیکر هم به مانیتور وصل کنم تا صدای بازی از اسپیکر پخش بشه آیا ممکنه؟؟؟و اینکه مانیتور http://lioncomputer.ir/product/3406/ASUS%20VX238H%20LED%20monitor/ که ماله ایسوسه با اسپیکر http://lioncomputer.ir/product/781/Logitech%20Z506%20%205.1%20Surround%20Sound%20Speakers/ به این درد می خوره؟؟؟شما پیشنهاد دیگه ای دارید البته تو همین رنج قیمتی؟؟؟

سوال دیگه هم اینه که تفاوت NTSC با PAL دقیقا چیه؟؟؟کنسول رو می خوام از دوبی بگیرم و اگه از اونجا بگیرم توی ایران کاربرد داره؟آخه میگن پاور یکیشون 115 و دیگری 240 است!!!

با تشکر.....

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

کنسول 2 تا ریجن داره . 1 و2 و یا همونی که شما نوشتین.

هر 2 تاش برق 220 هستن و مشکلی نخواهین داشت.

توصیه میکنم برای کنسول مونیتور نگیرین چون چنگی به دل نخواهد زد.

شما بودجه رو مشخص کنین راحتتر میشه راهنماییتون کرد.

لینک به دیدگاه

درود

اگر احیانا مانیتور هم گرفتی از ستینگ کنسول صدا رو بزار HDMI و کابل اسپیکر یا هدفونی که داری وصل کن به جک 3.5 صدا مانیتور به همین راحتی ! ( نیازی هم نیست که حتما مانیتور اسپیکر داشته باشه ) اگر هم میخوای مستقیم از پورت اپتیکال صدا بگیری باید digital analog converter یا همون dac بگیری که به این سادگی پیدا نمیشه پس واسه بهترین ریزالت همون روش اول انجام بده

لینک به دیدگاه

PS4 چیزی به نام NTSC و PAL ندارد با ریجن شناخته می شود

تفاوتهای ریجن های PS4

این اطلاعات با توجه به بررسی های زیاد انجام شده و کاملا درست می باشد.

سخت افزار:
هیچ تفاوتی - تاکید میکنم - هیچ تفاوت سخت افزاری بین ریجن های مختلف وجود ندارد. از نظر خرابی، کارخانه سازنده و غیره هیچ تفاوتی نیست. دستگاه های ریجن های مختلف کاملا مشابه هم هستند.

بازی:
طبق اعلام سونی کلیه بازیها - ریجن فری - (Region Free) هستند. یعنی اینکه همه بازیها روی همه دستگاه ها اجرا میشوند. البته طبق گفته سونی ممکن است خیلی به ندرت به خواست کمپانی سازنده بازی، محدودیتهایی برای برخی از ریجن ها ایجاد شود اما پیش بینی سونی چیزی نزدیک به صفر است.

بلوری و فیلمها:
اغلب دیسک های بلوری ریجن لاک (Region Lock) هستند. به این معنی که موقع خرید فیلم های بلوری باید دقت کنید که مطابق با ریجن دستگاه خود خرید را انجام دهید. اما نکته اینجاست که اغلب فیلمها دیسک -ریجن فری- هم دارند که روی همه دستگاه ها اجرا میشود.

بازی آنلاین:
هیچ محدودیت یا تفاوتی بین ریجن ها برای بازی آنلاین وجود ندارد. حتی تفاوتی هم در وصل شدن به سرورها نیست. توجه داشته باشید که بعضی از بازیها با توجه به IP، شما را به سروهای نزدیکتر وصل میکنند که این هم ربطی به ریجن دستگاه ندارد.

خرید و محتویات Store:
تفاوت اصلی بین ریجن ها در این قسمت است.
- شما چنانچه دارای کریت کارت هستید باید ریجن دستگاه شما هم منطبق بر آدرس کریت کارت شما باشد. الته اگر میخواهید که اطلاعات Billing خود را در اکانت خود وارد کنید. در غیر این صورت میتوانید از سایت Amazon دیجیتال کد مثلا PSN PLUS را برای هر ریجنی که خواستید خریداری کرده و در دستگاه خود وارد کنید.
- محتویات و تخفیف هایی که در Store های ریجن های مختلف می آید با هم متفاوت است. تجربه ثابت کرده که در این زمینه ریجن US یعنی ریجن 1 از همه موفق تر عمل کرده است. مخصوصاً در مورد برنامه هایی برای افراد بزرگسال بالای 18 سال.
- قیمت PSN Card در ریجن 2 از همه گران تر است. بعد ریجن 3 و از همه ارزانتر هم ریجن 1 است.

ریجن دستگاه هیچ ربطی به ریجن اکانت نداره
سونی از نظر فیزیکی Region free هستش
زمانی که در هنگامه ساخته اکانت شما یک کشور رو انتخاب میکنید در واقع region خودتون رو دارید انتخاب میکنید.
ادرس credit card هم لزومی نداره مشابه ریجنه دستگاه باشه . باید با ریجن انتخاب شده همخونی داشته باشه مگرنه کار نمیکنه . ( billing info هم باید مشابه اطلاعاتی باشه که توی بانک وارد شده )
خریدن PSN CARD و PS PLUS هم باید مختص ریجن باشه. بر فرضه مثال اگر کشور UK اکانت بازی میکنید نمیتونی از امازون کارت Region 1 بخری بزنی . باید psn کارت خوده UK رو بخری . دلیل اینکه واحد پولی هر کشور متفاوت هست و همچنین ریجنها با هم قیمتهاشون فرق دارن.

منبع : سایت بازی سنتر 

البته لازم به ذکر هست که این تفاوت ها از نظر من به اندازه ای درست هست چون تا به حال حتی 1 دستگاه از سری ریجن 2 که سفارش اروپا هست گذارش خرابی اعلام نشده و خرابی PS4 چراغ آبی و یا کابل هست که بعد از 24 یا 48 ساعت مشخص می شود

و مورد بعد اینکه از فکر مانیتور بیا بیرون واقعا چنگی به دل نمی زنه و حداقل 32 اینچ

+ ریجن 1 یک (آمریکا)                                                          +ریجین 2 اروپا                               +ریجین 3 سفارش آسیا

+ به همراه یک ماه اکانت PSN                                                +درصد خرابی تا به حال 0%                     +در ریجین 3 دکمه ضربدر با دایره در بازی برعکس هست

+ ده دلار اعتبار برای خرید از Store

+ یک ماه اکانت  موزیک 

ویرایش شده توسط samikkk
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

کنسول 2 تا ریجن داره . 1 و2 و یا همونی که شما نوشتین.

هر 2 تاش برق 220 هستن و مشکلی نخواهین داشت.

توصیه میکنم برای کنسول مونیتور نگیرین چون چنگی به دل نخواهد زد.

شما بودجه رو مشخص کنین راحتتر میشه راهنماییتون کرد.

خیلی ممنون

من نهایتا برای تلویزیون بتونم 1 تومن و اگه اسپیکر هم بگیرم با اون نهایتا 1.3 بتونم خرج کنم!ولی مشکل اینجاست که تلویزیون باید کوچیک باشه!

لینک به دیدگاه

درود

اگر احیانا مانیتور هم گرفتی از ستینگ کنسول صدا رو بزار HDMI و کابل اسپیکر یا هدفونی که داری وصل کن به جک 3.5 صدا مانیتور به همین راحتی ! ( نیازی هم نیست که حتما مانیتور اسپیکر داشته باشه ) اگر هم میخوای مستقیم از پورت اپتیکال صدا بگیری باید digital analog converter یا همون dac بگیری که به این سادگی پیدا نمیشه پس واسه بهترین ریزالت همون روش اول انجام بده

خیلی ممنون

فکر کنم باید قید مانیتور رو بزنم :)))

لینک به دیدگاه

PS4 چیزی به نام NTSC و PAL ندارد با ریجن شناخته می شود

تفاوتهای ریجن های PS4

این اطلاعات با توجه به بررسی های زیاد انجام شده و کاملا درست می باشد.

سخت افزار:

هیچ تفاوتی - تاکید میکنم - هیچ تفاوت سخت افزاری بین ریجن های مختلف وجود ندارد. از نظر خرابی، کارخانه سازنده و غیره هیچ تفاوتی نیست. دستگاه های ریجن های مختلف کاملا مشابه هم هستند.

بازی:

طبق اعلام سونی کلیه بازیها - ریجن فری - (Region Free) هستند. یعنی اینکه همه بازیها روی همه دستگاه ها اجرا میشوند. البته طبق گفته سونی ممکن است خیلی به ندرت به خواست کمپانی سازنده بازی، محدودیتهایی برای برخی از ریجن ها ایجاد شود اما پیش بینی سونی چیزی نزدیک به صفر است.

بلوری و فیلمها:

اغلب دیسک های بلوری ریجن لاک (Region Lock) هستند. به این معنی که موقع خرید فیلم های بلوری باید دقت کنید که مطابق با ریجن دستگاه خود خرید را انجام دهید. اما نکته اینجاست که اغلب فیلمها دیسک -ریجن فری- هم دارند که روی همه دستگاه ها اجرا میشود.

بازی آنلاین:

هیچ محدودیت یا تفاوتی بین ریجن ها برای بازی آنلاین وجود ندارد. حتی تفاوتی هم در وصل شدن به سرورها نیست. توجه داشته باشید که بعضی از بازیها با توجه به IP، شما را به سروهای نزدیکتر وصل میکنند که این هم ربطی به ریجن دستگاه ندارد.

خرید و محتویات Store:

تفاوت اصلی بین ریجن ها در این قسمت است.

- شما چنانچه دارای کریت کارت هستید باید ریجن دستگاه شما هم منطبق بر آدرس کریت کارت شما باشد. الته اگر میخواهید که اطلاعات Billing خود را در اکانت خود وارد کنید. در غیر این صورت میتوانید از سایت Amazon دیجیتال کد مثلا PSN PLUS را برای هر ریجنی که خواستید خریداری کرده و در دستگاه خود وارد کنید.

- محتویات و تخفیف هایی که در Store های ریجن های مختلف می آید با هم متفاوت است. تجربه ثابت کرده که در این زمینه ریجن US یعنی ریجن 1 از همه موفق تر عمل کرده است. مخصوصاً در مورد برنامه هایی برای افراد بزرگسال بالای 18 سال.

- قیمت PSN Card در ریجن 2 از همه گران تر است. بعد ریجن 3 و از همه ارزانتر هم ریجن 1 است.

ریجن دستگاه هیچ ربطی به ریجن اکانت نداره

سونی از نظر فیزیکی Region free هستش

زمانی که در هنگامه ساخته اکانت شما یک کشور رو انتخاب میکنید در واقع region خودتون رو دارید انتخاب میکنید.

ادرس credit card هم لزومی نداره مشابه ریجنه دستگاه باشه . باید با ریجن انتخاب شده همخونی داشته باشه مگرنه کار نمیکنه . ( billing info هم باید مشابه اطلاعاتی باشه که توی بانک وارد شده )

خریدن PSN CARD و PS PLUS هم باید مختص ریجن باشه. بر فرضه مثال اگر کشور UK اکانت بازی میکنید نمیتونی از امازون کارت Region 1 بخری بزنی . باید psn کارت خوده UK رو بخری . دلیل اینکه واحد پولی هر کشور متفاوت هست و همچنین ریجنها با هم قیمتهاشون فرق دارن.

منبع : سایت بازی سنتر 

البته لازم به ذکر هست که این تفاوت ها از نظر من به اندازه ای درست هست چون تا به حال حتی 1 دستگاه از سری ریجن 2 که سفارش اروپا هست گذارش خرابی اعلام نشده و خرابی PS4 چراغ آبی و یا کابل هست که بعد از 24 یا 48 ساعت مشخص می شود

و مورد بعد اینکه از فکر مانیتور بیا بیرون واقعا چنگی به دل نمی زنه و حداقل 32 اینچ

+ ریجن 1 یک (آمریکا)                                                          +ریجین 2 اروپا                               +ریجین 3 سفارش آسیا

+ به همراه یک ماه اکانت PSN                                                +درصد خرابی تا به حال 0%                     +در ریجین 3 دکمه ضربدر با دایره در بازی برعکس هست

+ یک ماه اکانت  موزیک 

با سلام

خیلی ممنون

پس یعنی فرقی نداره دیگه و اینکه نام ریجین اروپا چیه؟چجوری باید بفهمم ریجین 2 هستش؟؟؟

لینک به دیدگاه

ریجین 1 آمریکا

ریجین 2 اروپا

ریجین 3 آسیا

از رو دستگاه نمی شه تشخیص داد فقط از روی جعبه...... بیشتر محصولات الان تو ایران ریجین 1 و 2 هست .... جعبه ریجین 1 وقتی باز می کنید کنسول می بینید و درون جعبه 1 کارت   یک ماه اکانت PSN                                                

+ یک ماه اکانت  موزیک

....اما ریجین 2 اروپایی 1 جعبه سفید باز تو خوده جعبه هست و پشت جعبه با جعبه ریجین 1 متفاوت هست و لحاظ قیمت فکر کنم ریجین 2 بالاتر باشه بخاطر نداشتن خرابی

لینک به دیدگاه

درسته بیشتر از بودجه شما است.

ولی اگه امکان تهیه اش رو دارین چیز خوبی هستش.

http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=82836

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...