رفتن به مطلب

نیازمند کمک برای پیدا کردن کابل Hdmi to VGA

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام . نیاز مند کمک شما دوستان هستم . 

از یک دستگاهی میخام به مانیتور بزنم و تصویر بگیرم ، و یا خروجی همان دستگاه که 3 فیش هست رو با کامپیوتر رکورد بگیرم . 

کارت تیوی رو امتحان کردم ، کیفیتش خوب نبود . 

لطفا راهنمایی کنید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کابل vga به hdmi هست تو بازار بعضی فروشگاه ها هستند که کارشون کابل و تبدیل هست تو بازار رضا هم هست . برای کپچر 3 فیش با کیفیت خوب یه کارت کپچر خوب یا متوسط تهیه کن .

لینک به دیدگاه

قیمت این HDMI به VGA و برعکس فک کنم بالا باشه نه؟ چون یه بنده خدایی می گفت به خاطر اینکه داخلش یه جور پردازنده داره حدود 100 تومنه

راست و دروغش رو نمی دونم!

لینک به دیدگاه

من فکر نمیکنم بشه وقتی کابل به مانیتور وصل کردید تصویر رکورد کنید چون یا تصویر گرافیک رو دارید یا اون دستگاه رو
دستگاه شما از طریق کابل شبکه یا USB قابلیت وصل شدن به مودم یا کامپیوترتون رو نداره احیاناً؟!اگه نوع دشتگاهتون رو بگید شاید دوستان بهتر بتونن کمک کنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کابل vga به hdmi هست تو بازار بعضی فروشگاه ها هستند که کارشون کابل و تبدیل هست تو بازار رضا هم هست . برای کپچر 3 فیش با کیفیت خوب یه کارت کپچر خوب یا متوسط تهیه کن .

سلام . 

من 3 تا از مدل هایی که 15 تومن میفروشند خریداری و تست کردم که هیچکدارم جواب ندادند.

قیمت این HDMI به VGA و برعکس فک کنم بالا باشه نه؟ چون یه بنده خدایی می گفت به خاطر اینکه داخلش یه جور پردازنده داره حدود 100 تومنه

راست و دروغش رو نمی دونم!

دقیقا درست گفتید ، قیمتی که بهم دادند 120 هست .

من فکر نمیکنم بشه وقتی کابل به مانیتور وصل کردید تصویر رکورد کنید چون یا تصویر گرافیک رو دارید یا اون دستگاه رو

دستگاه شما از طریق کابل شبکه یا USB قابلیت وصل شدن به مودم یا کامپیوترتون رو نداره احیاناً؟!اگه نوع دشتگاهتون رو بگید شاید دوستان بهتر بتونن کمک کنن

دوست گرامی ، هدف من بیشتر مانیتورینگ با کیفیت خوب هست ، رکورد زیاد مهم نیست . دستگاه مرد نظر ر.س.ی.... میباشد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همچنان منتظریم ...

لینک به دیدگاه

بهترین کار خرید تلویزیون هست

کپچر اکسترنال حرفه ای با ورودی اچ دی ام ای بالای 600 هست

مبدل ها هم شوخی هستن و تصویری که به شما میده زیاد جالب نیست

تلویزیون رو بده بره از بانه یک تلویزیون جدید بگیر

لینک به دیدگاه

بهترین کار خرید تلویزیون هست

کپچر اکسترنال حرفه ای با ورودی اچ دی ام ای بالای 600 هست

مبدل ها هم شوخی هستن و تصویری که به شما میده زیاد جالب نیست

تلویزیون رو بده بره از بانه یک تلویزیون جدید بگیر

بله

مکائیل جان من هم هستم میتونم قیمت بگیرات از بانه.پیرانشهر 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...