رفتن به مطلب

عدم اپدیت بایوس

farokhe_bihamta
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام عزیزان

این مادربرد منه که تو عکس و شات معلومه

من از داخل لینک مادربرد اپدیت جدید بایوس را دانلود کردم و فایل زیپ بود و 2.9 مگ میباشد و بعد از خارج کردن از حالت زیپ 4 و خورده ای میشه تو عکسها هم موجوده  و میخوام از طریق فلش بایوسمو اپدیت کنم که با اخطاری که تو عکس گرفته شده مشاهده میکنید روبرو میشوم نسخه های دیگرو هم امتحان کردم و از سرور اسیا و امریکا هم گرفتم همین خطا رو میده :(

post-10548-0-52133600-1391012699_thumb.jpg

post-10548-0-09439200-1391012708_thumb.jpg

post-10548-0-42039700-1391012715_thumb.jpg

post-10548-0-54423700-1391012726_thumb.jpg

ویرایش شده توسط farokhe_bihamta
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیزم چون نسخه بایوس شما خیلی قدیمی هست و در بایوس های جدید نحوه آپدیت تغییر کرده این پیام رو می ده

شما بایوس f7 رو داری الان، پله پله از f8 شروع کن بیا بالا

البته گاهی بعضی شرکت ها نسخه update هم جداگانه قرار می دن ولی بهرحال از این طریق باید بتونید آپدیت کنید

لینک به دیدگاه

گفته این نرم افزاری که می خوای باهاش بایوس رو آپدیت کنی قدیمیه

توی سایت گیگا یه نرم افزاری هست به نام @Bios که باهاش میتونی از طریق خود ویندوز، به اینترنت وصل شی و بایوس رو آپ کنی

ببین اونو پیدا میکنی باهاش کار کنی؟

الان که تو سایت گیگا نگاه کردم، دیدم نوشته از آخرین ورژن @Bios یا EFIFLASH.EXEاستفاده کنید

ویرایش شده توسط pedram sharif
لینک به دیدگاه

دوست عزیزم چون نسخه بایوس شما خیلی قدیمی هست و در بایوس های جدید نحوه آپدیت تغییر کرده این پیام رو می ده

البته گاهی بعضی شرکت ها نسخه update هم جداگانه قرار می دن ولی بهرحال از این طریق باید بتونید آپدیت کنید

مرسی بزار امتحان کنم ببینم چی میشه

توی سایت گیگا یه نرم افزاری هست به نام @Bios که باهاش میتونی از طریق خود ویندوز، به اینترنت وصل شی و بایوس رو آپ کنی

دوست عزیز دارمش و جستجو رو میزنم بعد چند لحظه سرورو پیدا نمیکنه و ارور میده

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نسخه f8 رو هم زدم بازم همون ارور را داد از طریق فلش نمیدونم چرا نمیشد

الان که تو سایت گیگا نگاه کردم، دیدم نوشته از آخرین ورژن @Bios یا EFIFLASH.EXEاستفاده کنید

دوست عزیز این برنامه رو نصب کردم و این دفعه خوشبختانه سرور رو پیدا کرد و اپدیت شد مرسی و ممنون از همکاریتون

post-10548-0-20734100-1391015802_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان شرمنده چطوری رد یابی کنم ببینم این اینترنت من کجا میره و مصرف میشه تمام ویچ های وین 8.1 رو بستم بیددفندر هم اپدیت شده قسمتهای مربوط به اپدیت ویندوز رو هم غیر فعال کردم ول باز مصرف میشه

post-10548-0-82933700-1391070576_thumb.jpg

ویرایش شده توسط farokhe_bihamta
لینک به دیدگاه

دوستان شرمنده چطوری رد یابی کنم ببینم این اینترنت من کجا میره و مصرف میشه تمام ویچ های وین 8.1 رو بستم بیددفندر هم اپدیت شده قسمتهای مربوط به اپدیت ویندوز رو هم غیر فعال کردم ول باز مصرف میشه

دوستان کسی از این ورا رد نمیشه ترافیکم بابا تموم شد :(

لینک به دیدگاه

من مین برد گیگا داشتم تو سرچ ویندوز در منوی استارت بنویس bios یه برنامه برات میاره که انلاین بایوس رو اپدیت میکنه و خودش هم فلش میزنه ببین جواب میده

عزیز این مشکلم حل شده اینترنتم داره بیخودی مصرف میشه اونو نمیدونم باید چطوری رد یابی کنم

post-10548-0-80125100-1391073473_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

عزیز این مشکلم حل شده اینترنتم داره بیخودی مصرف میشه اونو نمیدونم باید چطوری رد یابی کنم

یه فایروال نصب کنی بهت میگه کی داره چیکار میکنه! :D

لینک به دیدگاه

یه فایروال نصب کنی بهت میگه کی داره چیکار میکنه! :D

خود ویندوز 8.1 فایروال داره دیگه از طریق اون میشه ردیابی کرد؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...