رفتن به مطلب

صدای آزار دهنده اسپیکر

Jang Yi Jin
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام بنده یه دو روزی هس که سیستم جدیدمو خریدم یه مشکلی دارم وقتی مودمو روشن می کنم که به اینترنت وصل شه اسپیکر صدای ناهنجاری میده یه جوری  مثل تق تق صدای در، منتها مداوم طوری که ادامه پیدا می کنه و تا مودمو خاموش نکنی یا اسپیکرو خاموش نکنی صداش قطع نمیشه البته وقتی آهنگ باز می کنم صداش چندان قابل شنیدن نیس اما قطع نمیشه قبلا با سیستم قبلیم این مشکلو نداشتم نمی دونم به نظرتون ربطی به مادربورد داره؟اون که اورجیناله؟ مادر بوردم maximus vi hero هس 

لینک به دیدگاه

اسپیکر هات نزدیک مودم هست؟

چون امواج روش تاثیر میزاره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام بنده یه دو روزی هس که سیستم جدیدمو خریدم یه مشکلی دارم وقتی مودمو روشن می کنم که به اینترنت وصل شه اسپیکر صدای ناهنجاری میده یه جوری  مثل تق تق صدای در، منتها مداوم طوری که ادامه پیدا می کنه و تا مودمو خاموش نکنی یا اسپیکرو خاموش نکنی صداش قطع نمیشه البته وقتی آهنگ باز می کنم صداش چندان قابل شنیدن نیس اما قطع نمیشه قبلا با سیستم قبلیم این مشکلو نداشتم نمی دونم به نظرتون ربطی به مادربورد داره؟اون که اورجیناله؟ مادر بوردم maximus vi hero هس 

درود دوست عزیز ،

مودم وایرلس هست ؟ به قسمت تنضیمات وای فای مودم بروید ببینید گزینه ای به نام Signal Strength دارید . اگه نه چاره ای جز جا به جایی اش رو ندارید .

بنده هم همچین مشکلی دارم که چون زیاد از وای فای استفاده نمیکنم و روی مودم کلید روشن خاموش کردن وای فای هستش وای فایش رو خاموش کردم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سیستم قبلی که میگی مشکلی نداشته محل قرارگیری اسپیکر و مودم با محلی که به سیستم جدید وصل شدن فرق داشت؟!

اگر جواب مثبت هست سیستم رو از کیس خارج کنید و روی یک پارچه نخی خارج کیس اسمبل کنید و دوباره تست کنید.اگر خارج کیس مشکلی نداشت پس دلیلش اتصال کوتاه در کیس هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یک نکته دیگه ام من اضافه کنم که بر اساس تجربه شخصیم هست

اگر کابل برق پاور از روی کابل های ورودی دیگه گذشته حتما تمام کابل هارو ازش دور کنید، بخصوص اگر پاور قوی دارید

مشکل من به این صورت بود که از سیستم صدای نویز های عجیب غریبی می شنیدم، هر چیزی که که فکر کنید تست کردم، آخرش به صورت شانسی متوجه شدم وقتی کابل برق رو از سایر کابل ها دور کردم مشکل کامل حل شد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر جواب مثبت هست سیستم رو از کیس خارج کنید و روی یک پارچه نخی خارج کیس اسمبل کنید و دوباره تست کنید.اگر خارج کیس مشکلی نداشت پس دلیلش اتصال کوتاه در کیس هست

درود برادر ،

بدنه کیس که GND یا زمین شده قطعات رو از نویز محافظت میکنه ، مشکل ایشون فکر کنم نویز بر روی امپلی فایر و یا کابل اسپیکر شون باشه .

لینک به دیدگاه

دوستان مشکل وقتی وای فای رو خاموش می کنم حل میشه من فک می کردم از lan مادر بورد هس اما قبل از این این مشکل نبود با سیستم قبلی من وای فای هم داشتم و هم این که جاش همون جاس عوضش نکردم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود برادر ،

بدنه کیس که GND یا زمین شده قطعات رو از نویز محافظت میکنه ، مشکل ایشون فکر کنم نویز بر روی امپلی فایر و یا کابل اسپیکر شون باشه .

درود

با توجه به اظهارات ایشون اسپیکر با سیستم قبلی چنین مشکلی نداره.پس احتمال اینکه عامل اسپیکر یا کابلش باشه بعید به نظر میرسه.

این جور مواقع دی اسمبل سیستم خارج از کیس (ترجیحاً روی پارچه نخی! چون پارچه نخی یا ابریشمی تمایل به جذب بار الکتریکی منفی داره و میزان جذب بیشتری نسبت به پارچه های الیاف پلاستیکی داره) کمک میکنه که بفهمیم مشکل از اتصال کیس هست یا از صدای آنبورد مادربرد

لینک به دیدگاه

والا اسمبلش مکافات داشت! کیس ایکس 5 کلی باهاش ور رفتم تا بشه همه قطعاتو و سیم هارو بزنیم جاش فرضا مشکل از کیس باشه چیکارش باس بکنیم؟

لینک به دیدگاه

• 6 سال بعد...

سلام ببخشید من یه اسپیکر دارم که تا دیروز درست کار می کرد امروز روشنش کردم چراغ روی اسپیکر روشن نمی شد و صدای عجیبی از خودش در میاره نمی دونم مشکلش چیه اگه راهنماییم کنید ممنون می شم.🙏🙏

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...