رفتن به مطلب

روش جالب برای تشخیص عسل اصلی


 اشتراک گذاری

Recommended Posts

  • کاربر ویژه

روش های زیادی که در حقیقت به افسانه شباهت داره در این باره شنیده می شود منلا می گویند اگر عسل شکرک بزنه تقلبی است یا اینکه رنگش باید کهربایی باشد یا اینکه اگر در ظرف بریزیم نباید رشته اش قطع شود اما باید بگویم هیچ کدام از این روش ها برای تشخیض عسل اصل جواب نمی دهد !

یک روش مطمئن برای شناخت عسل خوب این است که آن را داخل یک لیوان اب سرد بریزید ..

اگر قطره های عسل حل نشدند و ته لیوان ته نشین شدند عسل اصل است اما اگر عسل در اب حل و ذرات ان به صورت رشته هایی در اب ناپدید شدند تقلبی است.

 

منبع

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

عطا جان ترکیباتی ساختن که اینها هم دیگه جواب نمیده ، هیچ کس جز اونی که عمری عسل اصل رو خورده نمیتونه تشخیص بده چی به جیه  :D

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

درود

یکی از اشنایان می گفت دیگه تا نبینم خود زنبوره داره **** باور نمی کنم عسلش واقعی باشه...!  :D

(نه که جدیدا چندساله همش از زنبور داری مستقیم خرید می کنه بخاطر همین همچین صحبتی کرد)

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
دیگه تا نبینم خود زنبوره داره **** باور نمی کنم عسلش واقعی باشه
داستان از این مرحله هم گذشته الان در منشا تقلب میشه یعنی زنبور ها با مواد قندی تغذیه میشن . چیزی که به من ثابت شده این هست عسل هر گیاه و گلی بوی خاص خودش رو داره و اینروزا تنها طی زمان و مصرف عسل های مختلف از "بو و طعم" عسل میشه کیفیت عسل و اصل بودنش رو تشخیص داد .
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

جالبتر بنده شنیدم که جدیدا اسانس میزنند به عسل که باعث میشه شما فکر کنید عسل طبیعی و فوق العاده ای هست !

 

ولی من چون خیلی مصرف می کردم و الان هم سعی می کنم از سبد غذاییم حذف نشه تا حد زیادی می تونم از ظاهر و طعمش تشخیص بدم...

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

ما که عمری چیزی به اسم عسل خوردیم میگیم انشالله اصلی هست !

اما دوستان حتما ارده و عسل رو با هم مصرف کنید. صبحانه ی خیلی فوق العاده ای هست

لینک به دیدگاه
Share on other sites

الان زنبورها چيني شدن ديگه مثل قبل عسل طبيعي توليد نميشه :D

ویرایش شده توسط faramarz_mit
لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...