رفتن به مطلب

سوال درباره SLI

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام میخواستم بدونم برای مثال 2 تا کارت گرافیک همسان 780 بستیم روی پی سی

حالا یه بازی نسبتا نرمال داریم بازی می کنیم که یک عدد گرافیک هم براش کافیه اما میخواستم بدونم برای مثال تا 200 تا داری پردازش میکنه این 200 تا از 2 تا کارت استفاده میشه ؟ یعنی 100 تا از یک کارت و 100 تا دیگه از 1 کارت دیگه ؟ یا میاد کلا تا موقع نیاز از کارت اول می گیره و در صورت کم اوردن از کارت دوم استفاده میشه ؟

کلا بیشتر توضیح بدید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من نداشتم تجربه نکردم ، اما فکر کنم اگر شما gpu-z (اگر ساپورت نکرد از دو کارت از نرم افزار قویتری استفاده کنید) را در هنگام load و idle هر کارت باز نمایید و نمودار های مانیتورینگ رو نگاه کنین حتما می فهمید چخبره...!

البته فکر کنم به پروفایل هر بازی هم بستگی داره اما بیشتر موارد از یک نرم یکسان تبعیت می کنه که با چک کردن چند بازی میشه فهمید.

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

حالا یه بازی نسبتا نرمال داریم بازی می کنیم که یک عدد گرافیک هم براش کافیه اما میخواستم بدونم برای مثال تا 200 تا داری پردازش میکنه این 200 تا از 2 تا کارت استفاده میشه ؟ یعنی 100 تا از یک کارت و 100 تا دیگه از 1 کارت دیگه ؟ یا میاد کلا تا موقع نیاز از کارت اول می گیره و در صورت کم اوردن از کارت دوم استفاده میشه ؟

درود

منظورتون 200FPS هست دیگه؟

عزیز اطلاعات بنده ناقص هستش اما تا اونجا که اطلاع دارم به بازی بستگی داره. یعنی اگر بازی از Multi-GPU پشتیبانی کنه از هر دو گرافیک کار کشیده میشه و در غیر این صورت از یک GPU. البته یک نکته ی دیگه هم هست و اون اینه که حتی در بازی مثل Crysis، گرافیک دوم به اندازه ی گرافیک اول درگیر نمیشه. در واقع یک گرافیک اصلی و دیگری کمکی هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ولی من که داشتم اینجوری نبود . مثلا بازی های قدیمی مثل RE5 مثلا 30% از کارت اول و 30% از کارت دوم میگرفتن تا بتونن 60 فریم رو ارائه بدن . اگر هم فریم رو محدود نمیکردم هردو میشدن 99% . بازی هایی هم که اصلا ساپورت نمیکردن کارت دوم به حالت بیکاری میرفت یعنی فرکانس فعالیت 3Dـیش از 900 به 51 میرسید ولی کارت اول همون 900MHz میموند . بازی های جدید هم که خوب از SLI پشتیبانی میکردن مثل FarCry3 باز همون هردو 99% میشدن .

لینک به دیدگاه

بستگی داره که بازی یا اون برنامه مورد نظرتون از حالت های مولتی GPU بتونه استفاده کنه یا نه

اگه نتونه ، کارت اول کار میکنه و کارت دوم به بعد بیکار هستند

اگه بتونه

هر دو کارت به صورت موازی با هم دیگه کار میکنن ، (اینجوری نیست که کارت اول 100٪ کار کنه بعد کارت دوم روشن شه)

الان دیگه اکثر بازی ها از چند GPU  پشتیبانی میکنند

لینک به دیدگاه

بازی ها جدید کاملا از sli پشتیبانی میکنن

کارت های سری 780 و 770 و 760 در حالت sli قدرت 90 درصد تا 95 ارائه میدن 

ساپورت عالی هم از نظر درایور دارند 

بازی ها قدیمی هم که با یک 780 راحت اجرا میشن نیاز به sli ندارند 

لینک به دیدگاه

دوستان سلام

من هم یه سوال در مورد SLI دارم و اون اینه که میشه دو کارت با چیپ یکسان ولی از دو برند متفاوت رو SLI کرد ؟مثلا میشه یه 770 Asus رو با یه 770 msi ,اس ال آی کرد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله اگه حافظه های یک اندازه داشته باشن بدون هیچ مشکلی میشه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...