رفتن به مطلب

فروش مانیتور LG Super LED IPS 226V خیلی تمیز

Behzad Tak
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
سلام

یکعدد مانیتور LG Super LED IPS 226V خیلی تمیز  برای فروش ارایه میشود .

دارای گارانتی مادیران تا تاریخ 1393/05/31 به همراه کارتن و متعلقات

مانیتور خط و خراش ندارد ولی سطح پنل همانند همه مانیتورهای هنگام تمیز کردن دچار خشهای خیلی ریز شده هست که در نور قابل مشاهده میباشد .

از نظر خود من این مانیتور یکی از بهترین مانیتورهای IPS موجود در بازار هست .

من قبل از این مانیتورهای IPS اسوس که همه برایشان سر و دست میشکونند را تست کردم و بیشتر از یکروز نتونستم تحملشان کنم و کنتراست غیر منطقیشان چشمهایم را اذیت میکرد ولی با این مانیتور روزانه 6-7 ساعت پای سیستم هستم و .....

قیمت پایه برای فروش 550 هزار تومان و گام مزایده 10 هزار تومان و فروش فوری 600 هزار تومان .

خاتمه مزایده 24 ساعت بعد از بالاترین پیشنهاد بر مبنای قیمت پایه .

فروش ترجیحا حضوری و تهران که خریدار مانیتور را کاملا روئیت کند تا بعدا حرف و حدیثی نباشد هر جند که توضیحات لازم را با اغراق عرض کردم .

لینک به دیدگاه

سلام اگه تا یه هفته دیگه نفروشید من تا 580 خریدارم تا یه هفته دیگه پول دستم میاد اگه موند و قسمت شد مال من

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام اگه تا یه هفته دیگه نفروشید من تا 580 خریدارم تا یه هفته دیگه پول دستم میاد اگه موند و قسمت شد مال من

سلام 

فعلا موجود هست .

وقتی فروخته بشه در تاپیک اعلام خواهد شد ودر صورت عدم اعلام میتونید پیگیری کنید .

در ضمن من عجله ای در فروش ندارم و اگر تمایل داشته باشید میتونید مقداری جزئی به عنوانه بیعانه پرداخت کنید و برایتان نگه دارمش .

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز ببینم چی میشه راستش من داخل شهر یه ایسوس ms28h دست دوم خریده بودم به قول شما اذیت میکرد کنتراستش منم از ال جی بیشتر خوشم میاد فقط حیف زمان پاسخ دهی یه کم زیاده 8ms

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...