رفتن به مطلب

کنکت شدن ووصل نشدن با lan و تست گرافیک

naraqi110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام  خدمت دوستان 

من یه مشکلی باسیستم جدیدم دارم اینه که توی ویندوز 7 وقتی باکابل به مودم وضل میشم کانکت میشه بدون مشکل ولی سایتی باز نمیشه دلیلش چیه ؟ این مشکل با usb وجودنداره .راه حل چیه ؟

بهترین راه تست کارت گرافیک دست دوم برای اطمینان از سلامتیش توی 24 ساعت رو هم اعلام کنید .تشکر 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با لن رو حالت بریج وصل میشی ؟ یعنی یوزر پسورد رو تو کانکشن ست میکنی یا تو مودم تعریف کردی ؟ تنظیمات لن رو تو پراپرتیز کارت لن نگاه کردی ببینی چی هست ؟ در مورد کارت گرافیک با GPU-Z مشخصات کارت رو چک کن برای تست سلامتی هم فکر نمیکنم چیزی جز اجرای چند بازی سنگین در حد کارت گرافیکت برای چند ساعت باشه . نرم افزار برای تحت فشار گذاشتن گرافیک هست ولی اگر تازه کار هستی توصیه نمیکنم استفاده کنی . میتونی گوگل کنی video card stability test چند تا نرم افزار هست .

لینک به دیدگاه

با لن با کانکشن معمولی وصل میشم یعنی هرموقع بخوام با یوزر پسورد وصل میشم که راحت وصل میشه ولی  صفحه ای مروز نمیشه ولی با یو اس بی  مشکلی نداره 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه تصویر از تنظیمات لن و تنظیم کانکشن داخل مودم اینجا بگذار . اگر تو مودم داینامیک IP میتونی ست کنی ست کن و تو لن هم همینطور بعد تست کن برای کانکت شدن .

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

سلام این مشکل من حل نشده  یه کارت دیگه  زدم کار میکنه  حتی بدون درایور اما این انبرد مادربرد هیچ اخطاری هم دیگه نداره راحت هم وصل میشه ولی مرور دیتاامکانپذیرنیست اگه کمکی چیزی بود لطف کنید تشکر

لینک به دیدگاه

داداش شما اول با یک سیم لن دیگه امتحان کن اگه نشد 100% از سوکت لنته که با خرید یک کارت لن مشکلت حل میشه....

لینک به دیدگاه

صفحه تنظیمات مودم رو میتونید باز کنید؟

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

تنظیمات مرورگر رو ریست کن

از منوی tools/internet option

تب advanced بعد دوتا گزینه رو بزن

یکی restore advanced setting و یکی reset 

apply کن بعد ok مرورگر رو ببند و باز کن

اگه جواب نداد بگو راه دیگه بگم

لینک به دیدگاه

داداش شما اول با یک سیم لن دیگه امتحان کن اگه نشد 100% از سوکت لنته که با خرید یک کارت لن مشکلت حل میشه....

سیم رو عوض کردم بالا هم گفتم یه کارت دیگه وصل کردم مشکلی نداره میخواستم ببینم این لن انبرد چرااینطوریه ؟تشکرفراوان از زحمتتون

صفحه تنظیمات مودم رو میتونید باز کنید؟

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

گهگاه باز میشه ولی اکثرابااین لن انبرد نه ولی باکارت جداگانه ویا یوااس بی مشکلی نیست تشکرخیلی زیاد ازوقتی که میذارید 

سلام

تنظیمات مرورگر رو ریست کن

از منوی tools/internet option

تب advanced بعد دوتا گزینه رو بزن

یکی restore advanced setting و یکی reset 

apply کن بعد ok مرورگر رو ببند و باز کن

اگه جواب نداد بگو راه دیگه بگم

خیلی خیلی ممنون ولی این کاررو کردم جواب نداده آخه نمیدونم اگه مشکل سخت افزاریه خب اصلا نباید کانکت بشه 

یه مشک لدیگه هم هست همینجامطرح میکنم تا بیخود تایپیک جدید نزنم من  چون جدیدا اندروید گرفتم میخوام باadsl ام وصل بشم یه مودم az-d140wازدوستانه گرفتم اصلا جایی تنظیماتش نیست باهزار دردسر تونستم bridgeوصل بشم به اینترنت ولی هرکاری میکنم ppoeوصل نمیشه واگه بشه هم گوشی وصل میشه ولی تونت نمیره ایراد ازکجاست کسی ازتنظیماتش بیشترسردرمیاره ؟!

ویرایش شده توسط naraqi110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به منوی tools برو بعد internet option بعد تب connection بعد وارد تب lan setting بشو تیک گزینه automatically detect setting رو بزن ok کن بعد تست کن ببین سایت باز میشه

درمورد سوال جدیدت 

تو ادرس بار مرورگر این عدد رو تایپ کن

192.168.1.1

یوزر و پسوورد خواست admin بزن

این تنظیمات مودم رو تو مرورگر باز میکنه و میتونی هر نوع کانکششنی ست کنی

از این تاپیک کمک بگیر

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=31153

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

داداش من چندتا سیستم اینجوری بود با خرید کارت درس شد حالا نمیدونم چرا واسه خودش خراب میشه....

من احتمال 100% میدم مشکلتون همینه

لینک به دیدگاه

به منوی tools برو بعد internet option بعد تب connection بعد وارد تب lan setting بشو تیک گزینه automatically detect setting رو بزن ok کن بعد تست کن ببین سایت باز میشه

درمورد سوال جدیدت 

تو ادرس بار مرورگر این عدد رو تایپ کن

192.168.1.1

یوزر و پسوورد خواست admin بزن

این تنظیمات مودم رو تو مرورگر باز میکنه و میتونی هر نوع کانکششنی ست کنی

از این تاپیک کمک بگیر

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=31153

مشک لمودم جدیدم حل شد،این گزینه ای وتیکی  که میگین فعال بود البته کارم فوری نیست با یه کارت شبکه جدامشغولم ولی دلیلش برام سوال شده ،تشکرفراوان ازتون

داداش من چندتا سیستم اینجوری بود با خرید کارت درس شد حالا نمیدونم چرا واسه خودش خراب میشه....

من احتمال 100% میدم مشکلتون همینه

من یه کارت گذاشتم روش فقط میخواستم ببینم دلیلش چیه ،آخه اگه خرابه پس چرابی مشکلی کانکت میشه حتی اشکال یاب میکروسافت هم مشکلی پیدانمیکنه !به هرحال ممنون ولی اگه بازهم نظری داشتید بدید چون این یه مشکل عجیبه که توسایتای خارجی بوداونجاگفته بودن ip وdnsباید ریست بشه که کردیم ودرست نشد .ممنون ازهمه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...