رفتن به مطلب

راهنمایی برای ارتقای ویندوز

Kamy4r
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان عزیز

یک ultrabook hp با ویندوز ۸ اصل هست که میخوام به ۸.۱ اپدیتش کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

و app store مایکروسافت برای ما بسته هست؟

باتشکر

لینک به دیدگاه

سلام به دوستان عزیز

یک ultrabook hp با ویندوز ۸ اصل هست که میخوام به ۸.۱ اپدیتش کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

باتشکر

درود 

1-اول باید مطمئن بشی که ویندوز را کامل اپدیت کردی 

2-باید با قند شکن وارد استور بشی همون اول صفحه  برات نشون میده

3-اگه قندشکنت هم کار میکنه اما توی استور اپدیت را نشون نمیده برو تو خوده سایت مایکرو سافت خودش اونجا لینک برای اپگرید را بهت میده   

4-حجمش هم حدود 3.5 گیگ هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آپدیت از 8 به 8.1 رایگان هست فروشگاه مایکروسافت بسته هست کاری که برای آپدیت از طریق فروشگاه انجام میشه دانلود کامل ویندوز 8.1 هست پس میتونی DVD یا ISO وین 8.1 رو جدا از منابع دیگه تهیه یا دانلود کنی همون ادیشنی که رو لپ تاپ نصب شده و آپدیت کنی .

لینک به دیدگاه

درود 

1-اول باید مطمئن بشی که ویندوز را کامل اپدیت کردی 

2-باید با قند شکن وارد استور بشی همون اول صفحه  برات نشون میده

3-اگه قندشکنت هم کار میکنه اما توی استور اپدیت را نشون نمیده برو تو خوده سایت مایکرو سافت خودش اونجا لینک برای اپگرید را بهت میده   

4-حجمش هم حدود 3.5 گیگ هست

ممنون ولی با ‌پهنای باند ما این حجم دانلود اونم با قندشکن ۳-۴ روز طول میکشه
لینک به دیدگاه

آپدیت از 8 به 8.1 رایگان هست فروشگاه مایکروسافت بسته هست کاری که برای آپدیت از طریق فروشگاه انجام میشه دانلود کامل ویندوز 8.1 هست پس میتونی DVD یا ISO وین 8.1 رو جدا از منابع دیگه تهیه یا دانلود کنی همون ادیشنی که رو لپ تاپ نصب شده و آپدیت کنی .

ممنون ویندوز ultimate هست پس از دانلود کامل ویندوز از یک سایت چطور اپدیت کنم؟

لینک به دیدگاه

ممنون ولی با ‌پهنای باند ما این حجم دانلود اونم با قندشکن ۳-۴ روز طول میکشه

ممنون ویندوز ultimate هست پس از دانلود کامل ویندوز از یک سایت چطور اپدیت کنم؟

درود

1-از قندشکن پر سرعت وی--پی--ان یا ک-ی-ر-و باید استفاده کنی ولی چون از سایت مایکروسافت دانلود میکنی حدود 2 ساعت با adsl 512  طول میکشه

2-مشکل تهیه ویندوز از منبع دیگه این هست ویندوز دستکاری نشده باشه  چون خودم برای ویندوز 8.1 از چند جا گرفتم و موقع اکتیو کردن با مشکل بر خوردم اما وقتی مستقیم دانلود کردم خیلی فرق میکرد  اما لایسنس من retail بود اما ماله دوستمون oem  هست

لینک به دیدگاه

شما فقط میتونی از راه استور یا اپ دیت 8.1 که دیگران گرفتن استفاده کنی 

age ro laabtopet win 8 orjinal bashe nemitone 2 bare avtive koni pas alaki winodws 8.1 narizi windowz orginaleto bterekoni chon seriali nadari ke active koni microsft dige serial nemichabone poshtee labtopaa onam vase asiyaaa

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میتونی از برنامه هایی مثل این

http://rweverything.com/download/

استفاده کنی که سریالی که ویندوزت با اون نصب شده رو پیدا کنی ویندوزت نوشتی ultimate هست وین 8 نسخه ultimate نداره نسخه Core - Pro - Enterprise هست این BC2F7FF5C91C9F0F8676E39E703085C65072139B کد SHA-1 فایل ISO مولتی ادیشن 64 بیتی RTM هست که دست کاری نشده گوگل کن لینک مستقیم رو سایت های ایرانی هم هست مثل این :

http://dl.eram.shirazu.ac.ir/root/Microsoft/Windows/8.1/Windows_8.1_EN-US_x64.ISO

از سایت های دیگه :

http://lucy-systems.no-ip.org/Windows%208.1%20&%20lang%20packs/MICROSOFT.WINDOWS.8.1.RTM.X64.ENGLISH.DVD-WZT/Windows_8.1_EN-US_x64.ISO

http://datapoolvn.com/iso/Windows/Windows_8.1_EN-US_x64.ISO

روی FTP هم هست گوگل کن بعد از اینکه دانلود کردی برای اینکه مطمئن شی دستکاری نشده از یوتیلیتی hashTab استفاده کن کد SHA-1 باید همونی باشه که بالا نوشتم .

این ویدئو مراحل کار هست :

http://www.hecticated.com/video/490/how-to-clean-install-windows-8-1-on-oem-machine/

این هم از دردسر های استور مایکروسافت هست دانلود از استور با این اوضاع تو ایران اونم یه فایل 3.6 گیگی خودش یک پروژه هست مخصوصا اگر وسط کار DC بشی .

===================

قبل از اینکه بری سراغ نصب ویندوز اول چک کن که با اون برنامه مشکلی برای پیدا کردن سریال ویندوزی که رو لپ تاپ نصب هست نباشه .

ویرایش شده توسط UnforgiveN
لینک به دیدگاه

سلام به دوستان عزیز

باتشکر

درود

بهترین راه حل پک 37 شرکت پرند را بگیر --ویندوز ها دستکاری نشدن  و کرک اننها جداگانه هست ---فقط ویندوز با توجه به لایسنسی که داری  نصب کن و بعد لایسنس را وارد کن --خودتو راحت کن --چیزی هم نمیخواد دانلود کنی

فقط پک 37 شرکت پرند 16 dvd  هست به قیمت 47000 تومان اما ارزش داره --تمام برنامه ورژن جدیدش که باویندوز 8.1 سازگاری دارن هم داخلش هست 

ویرایش شده توسط alikocholo2013
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستمون اگر بخواد از سریال لپ تاپ خودش استفاده کنه فقط باید وین 8.1 نسخه RTM استفاده کنه سریال نصب شده رو دستگاهش با نسخه های دیگه مثل retail کار نمیکنه . نسخه RTM رو فرقی نمیکنه از کجا تهیه کنه تو پست اول نوشتم میتونه از DVD یا دانلود استفاده کنه، مسئله مهم استفاده از سریال وین خود لپ تاپ هست و تهیه نسخه مربوطه . خرابکاری مایکروسافت عمومی هست :D با کلید 8 نمیتونید 8.1 رو نصب کنید ولی میتونید اکتیو کنید ! پس برای نصب از یه کلید عمومی 8.1 استفاده میکنه بعد از نصب DeActive میکنه و از کلید خودش برای اکتیو استفاده میکنه .

لینک به دیدگاه

دوستمون اگر بخواد از سریال لپ تاپ خودش استفاده کنه فقط باید وین 8.1 نسخه RTM استفاده کنه سریال نصب شده رو دستگاهش با نسخه های دیگه مثل retail کار نمیکنه . نسخه RTM رو فرقی نمیکنه از کجا تهیه کنه تو پست اول نوشتم میتونه از DVD یا دانلود استفاده کنه، مسئله مهم استفاده از سریال وین خود لپ تاپ هست و تهیه نسخه مربوطه . خرابکاری مایکروسافت عمومی هست :D با کلید 8 نمیتونید 8.1 رو نصب کنید ولی میتونید اکتیو کنید ! پس برای نصب از یه کلید عمومی 8.1 استفاده میکنه بعد از نصب DeActive میکنه و از کلید خودش برای اکتیو استفاده میکنه .

درود 

1-Ultrabook Laptops که ویندوزش RTM  نیست  لینک زیر را نگاه کنید همشون نوشته win 8.1 64  و اسمی از Windows RT 8.1  نبرده 

Ultrabook Laptops & hybrids

2- ویندوز های شرکت پرند ابتدای نصب پسورد نمیخواهد --بعد از نصب ویندوز فقط باید با  لایسنس خودش  اکتیو کنه 

post-12700-0-00683100-1391664379_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

RTM مخفف Release to manufacturing هست یعنی نسخه هایی که به تولید کننده محصول میدن مثل همین شرکت هایی که لپ تاپ تولید میکنند . تفاوتشون تو سریال جدای از اینکه سریال رو شرکت ها از قبل کلی از مایکروسافت خرید میکنند و اینروزا روی بایوس رایت میکنند این هست که سریال های OEM یا همون RTM رو نمیشه رو نسخه های Retail یا VL یا ... استفاده کرد و مخصوص همون RTM هست . پس چند تا نصخه اصلی داریم یعنی Core , Pro , Ent بعد اینها میشن به نسخه هایی که برای مشتریان خاص استفاده داره یعنی همون نسخه های Retail یا VL یا RTM یا ... اینا با هم تو نوع سریال تفاوت دارن . اون ویندوزی که سریال نمیخواد دستکاری شده و یا مرحله درخواست کلید از توش حذف شده یا یه کلید عمومی تو کانفیگ نصب گذاشتن .

لینک به دیدگاه

درود RTM مخفف Release to manufacturing هست یعنی نسخه هایی که به تولید کننده محصول میدن مثل همین شرکت هایی که لپ تاپ تولید میکنند . تفاوتشون تو سریال جدای از اینکه سریال رو شرکت ها از قبل کلی از مایکروسافت خرید میکنند و اینروزا روی بایوس رایت میکنند این هست که سریال های OEM یا همون RTM رو نمیشه رو نسخه های Retail یا VL یا ... استفاده کرد و مخصوص همون RTM هست . پس چند تا نصخه اصلی داریم یعنی Core , Pro , Ent بعد اینها میشن به نسخه هایی که برای مشتریان خاص استفاده داره یعنی همون نسخه های Retail یا VL یا RTM یا ... اینا با هم تو نوع سریال تفاوت دارن . اون ویندوزی که سریال نمیخواد دستکاری شده و یا مرحله درخواست کلید از توش حذف شده یا یه کلید عمومی تو کانفیگ نصب گذاشتن .

درود

1- در مورد RTM بله درست می فرمایید من توجه به کلمه M  اخر  نکرده بودم 

2- من هم با نسخه دانلود شده مایکروسافت استفاده کردم و هم از نسخه شرکت پرند --تنها مزیتی که ویندوز پرند داره وقتی key  را وارد میکنی و اکتیو میشه در نهایت که  شماره لایسنس را نگاه میکنی با اونی که وارد کردی یکسان هست 

اما من از خیلی جاهای دیگه  دانلود کردم  لایسنس key  وارد شده با لایسنس  key که داخل ویندوز نشون میداد فرق داشت --سره این مورد من 15 گیگ الکی دانلود کرده بودم

3- کلا فرق لایسنس  oem  و retail  این هست  که  لایسنس  oem   که  شرکتها  ارائه میده به سخت افزاری که روش قرار داده حساسه که خودتون هم فرمودید

اما لایسنس retail  براش فرقی نمیکنه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...