رفتن به مطلب

واتر کولرها VS ایر کولرها

Recommended Posts

خنک سازی سی‌ پی‌ یو: واترکولینگ یا ایر کولینگ؟!

bbvam50l5os876zsz0t.jpg

بدون مقدمه با گذری در گذشته ، در بررسی چند ماه پیش ،۱۰ بهترین ایر کولرهای جهان مشخص شد که کولرهای noctua NH-D14 بهترین کارایی را از خود نشان دادند و مشخصا به خوبی‌ دمای 4960X در فرکانس ۴.۳ را تا ۵۳ درجه و نویز ۴۴ دسیبل کنترل نمود.
همچنین این کولر به طور حیرت آوری یارای مقابله با واتر کولینگ‌ها را دارد.روی کاغذ و با زبان ساده در باره واتر کولر ها می‌توان این نکته را بازگو نمود که مهمترین برتری آنها نسبت به رقبای بادی خود سهولت در نصب و خنک سازی بهتر می‌باشد،اما این خواص با هزینهٔ بیشتری قابل حصول خواهد بود.
به طور مثال واتر کولر کرسیر H75 قیمت ۸۵ دلاری دارد حال آنکه سیلور استون  TUNDRA TD02 ، یکصد و بیست دلار آب می خورد و هیچ کدام از NOCTUA  هفتادو پنج دلاری ارزانتر نیستند، اما اختلاف قیمت ۱۰ تا ۵۰ دلار شاید انگیزه مناسبی برای انتخاب نکردن این دو واتر کولر نباشد .

m474n1waiae8yh7kd0y.jpg

شرایط تست:
تستها در دمای ۲۱ درجه‌ای اتاق صورت گرفته و برای مدت ۲۰ دقیقه در حالت لود و بیکاری دمای سی‌پی‌یو مورد بررسی‌ قرار می گیرد.
برنامهٔ PRIME 95 دمای ۴ هستهٔ 4960X را مانیتور خواهد نمودو درنهایت بهترین میانگین آنها لحاظ خواهد شد.
ورژن بایوس و تمامی‌ سخت افزارها در تست‌ها یکسان بوده و فرکانس مورد نظر نیز در حالت پایه و اورکلاک به ترتیب ۳.۳ و ۴.۳ گیگا هرتز می‌باشد.
مادربرد هم  به صورت افقی درون کیس کولر مستر HAF XB قرار گرفته است.

سایر مشخصات سیستم:
INTEL 4960 X
ASROCK X79 EXTREME 11
16GB RAM
GEFORCE 780 TI
SAMSUNG SSD 840 PRO
OCZ POWER 750 W
WINDOWS 8.1 64 BIT

در نهایت سایر امکانات نظیر CPU INHANCE HALT,TURBO BOOST,CPU THERMAL MONITOR که ممکن بود در نتایج تاثیر گذار باشند غیر فعال گردیدند.

سیلور استون TUNDRA TD02 واتر کولری همه کار:

رادیاتور این کولر ۲ فن داشته اما طول ۲۷۸ میلیمتری و ضخامت ۷۰ میلیمتری،کمی‌ آنرا حجیم جلوه می دهد.
شاید این ابعاد نصب آن را درون هر کیسی مشکل سازد ولی‌ ما توانستیم آنرا در پانل جلوی کیسمان قرار دهیم.

x76z4ertuc8sq69qv0i0.jpg

رادیاتور TUNDRA نه تنها از پره‌های فوق باریک بهره می‌برد بلکه بیشترین تماس را نیز با مایع خنک کننده برقرار می‌سازد.

69lrq78q4znco331cq7.jpg

کاملا مبرهن است که یک سیستم واتر کولینگ بدون واتر بلاک ارزشی ندارد،از این رو این محصول از یک واتر بلاک آلومینیومی با صفحهٔ مسی بهره می برد.

brrfwqyqq4bimh4veii6.jpg

l3ieffsj57nsp56tvy58.jpg

براکت های ارائه شده نیز سوکت های ۷۷۵-۱۱۵۰-۱۱۵۵-۱۱۵۶-۲۰۱۱-۱۳۶۶ را ساپورت می نماید.
دارندگان سوکت ۲۰۱۱ آسان‌تر و سریعتر از سایر سوکت ها میتواند این کولر را نصب نمایند.

g5w8wdi0125m39fr5y10.jpg

واتر کولر CORSAIR HYDRO H75

سیستمهای طبقه بندی شده کرسیر برای هوادارانش شناخته شده بوده و آخرین محصول آن یعنی‌ H75 دو عدد فن ۱۲۰ میلیمتری را باخود به یدک می‌کشد.HYDRO H75 هشتاد و پنج دلاری طراحی جمع و جوری دارد و برای نصب در کیس‌های کوچک نیز مناسب می‌باشد اما جای دادن آن درون کیسمان کمی‌ مارا با دردسر مواجه نمود.

zkaueiwx1x9x2d2yv8p.jpg

ضخامت رادیاتور ۲۵ میلیمتر و قطر آن ۱۲۰ میلیمتر می‌باشد و توسط لوله‌های قابل انعطاف و غیر قابل پیچ خوردن (مطابق آنچه که در تبلیغات نشان داده شده بود ) به واتر بلاک متصل شده است.

fhuixbwqabs5zxczairu.jpg

واتر بلاک H75 که کرسیر آنرا صفحهٔ سرد مسی نامیده بسیار با کیفیت بوده و شامل تلفیقی از ساختار شبکه‌ای  و صفحه مسی می باشد که حرارت را به خوبی‌ از خود منتقل می نماید. بر خلاف طراحی سیلور استون،بلاک H75 از جنس پلاستیک است که از این لحاظ مشکلی‌ به چشم نمی‌خورد.

qpq66vkduhha4hkew4y.jpg

ibee3u2i4j9m2fz4d5g.jpg

وظیفه خنک سازی رادیاتور با ۲ فن ۱۲۰ میلیمتری PWM بوده که در زمان فعالیت توان چرخیدن تا ۲۰۰۰ دور در دقیقه را خواهد داشت که این پروسه جریان هوایی‌ معادل ۵۴ CFM و نویزی در حدود ۳۱DBA را تولید می کند.

wwbzpikstkxz1dtb9je.jpg

x5209635v128qd0p03a.jpg

نصب H75بسیار آسان بوده حتی راحت تر از ایر کولر‌هایی‌ که تا به حال با آنها سرو کار داشته ایم. براکت آن نیز اصلی‌ترین سوکت های AMD و اینتل را ساپورت خواهد کرد.

نتیجه تستها:

7kwfwf24fenzcyww4giy.png

همانطور که می‌بینید به جز ۶ مورد نمودار، کولر دیگری نتوانسته است که دمای ۴۹۶۰ را تحت استرس کامل زیر 51 درجه حفظ نماید.

مقایسه‌ای از نویز ایجاد شده:

mv7zt74we51pzjwrdyx.png

nibyux0hw1g612eje7e4.png

NOCTUA U14S، پردازنده را در حالت اور کلاک ۱۵% داغتر از حالت دیفالت کنترل مینماید و اینجاست که سیلور استون TUNDRA وارد بازی‌ شده و برتری ۳ درجه ای با NOCTUA و ۲ درجه ای با H 75را به رخ حریفانش می کشد!!!

آب یا هوا:

واتر کولر‌ها شاید گرانتر باشند و نزد کاربران خواهان کمتری نسبت به ایر کولرها داشته باشند اما این محصولات معمولا نتیجه بهتری در انجام وظیفه خود نشان می دهند.کرسیر H75 تنها ۱۰ دلار از NOCTUA U14S گرانتر است اما علاوه بر برتری نسبی‌ در خنک سازی ، می‌توان سهولت در نصب و ساپورت بیشتر سوکتها را از دیگر برتریهای این واتر کولر دانست.

ka5bv2dal76ngx498hg.jpg

نویسنده این مقاله از H75 تنها ۱ ماه استفاده نمود اما ادعا می‌کند که سالها می توان از این کولربه خوبی بهره برد.کاربران سایت NEWEGG نیز نظراتی مبنی بر رضایت از عملکرد این کولر بیان کرده اند.
TUNDRA TD02در مقایسه با H75 ازعامه پسندی و اعتبار کمتری بر خوردار است اما به واقع قابلیت بهتری در خنک سازی پردازنده ها از خود نشان می دهد.
سیلوراستون دارای رادیاتور با کیفیت تری نسبت به NOCTUA بوده و همین موضوع منجر به بازدهٔ بیشتر ۹ درصدی آن شده است.
و البته باید توجه نمود که TUNDRA یکصد و بیست دلاری حدود ۶۰ % از پرچم دار شرکت NOCTUA یعنی‌ U14S گرانتر می‌باشد.

vnlvnfnxn6yafe4nyl5n.jpg

در آخر باید گفت که اگر دغدغه بودجه ای دارید HYDRO H75و NOCTUA U14S ‌ به شما پیشنهاد میشود اما اگر ولخرجی برایتان معنی‌ ندارد بدون شک میتوانید کیستان را از نعمت داشتن سیلور استون بهره‌مند سازید در این صورت نهایت عملکرد مناسب از یک کولر را تجربه خواهید کرد.

مترجم : ناجی فریدنیا

منبع : http://www.techspot.com

ویرایش شده توسط Naji
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

توی واتر ها بهترین های Closed-loop  مدلهای :

Corsair H110

Thermaltake Water 2.0 Extereme

NZXT Kraken X60 

Silverstone Tundra TD02 

CoolerMaster Nepton 280L

جز بهترین ها بر روی تمامی سوکت ها هستند که هیچ کدوم هم در کشور ما نیست :دی

ولی با توجه به دردسر خاص واترکولرها و بویژه در دسترس بودن کولرهای خوبی چون :

Noctua NH-D14

SilverArrow SB-E

Zalman CNPS12X 

با هزینه ای مناسب تر نسبت به واتر کولرها؛نظر به سمت ایرکولرها بر می گرده.

لازم بذکره ایرکولرهای نامبرده کارایی مطابق (بسیار نزدیک) با واترکولرهای مذکور دارند...

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

توی واتر ها بهترین های Closed-loop  مدلهای :

Corsair H110

Thermaltake Water 2.0 Extereme

NZXT Kraken X60 

Silverstone Tundra TD02 

CoolerMaster Nepton 280L

جز بهترین ها بر روی تمامی سوکت ها هستند که هیچ کدوم هم در کشور ما نیست :دی

ولی با توجه به دردسر خاص واترکولرها و بویژه در دسترس بودن کولرهای خوبی چون :

Noctua NH-D14

SilverArrow SB-E

Zalman CNPS12X 

با هزینه ای مناسب تر نسبت به واتر کولرها؛نظر به سمت ایرکولرها بر می گرده.

لازم بذکره ایرکولرهای نامبرده کارایی مطابق (بسیار نزدیک) با واترکولرهای مذکور دارند...

بله معین جان ولی این Noctua NH-D14 واقعا یلی هست واسه خودش

ویرایش شده توسط Naji
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله معین جان ولی این Noctua NH-D14 واقعا یلی هست واسه خودش

SilverArrow SB-E هم حدود 1 درجه در لود بهتر از D14 هست ولی واقعا ابعاد بدی دارند این دو کولر.

CNPS12X حدود 1.5 تا 2 درجه از D14 ضعیفتر هست که دلیلش هم ضعف خمیر STG2 هست در مقابل NTH1 که در پک هر دو کولر موجود هست.

وگرنه از نظر ابعاد و وزن نمونه دومی نداره کولر زالمن...

لینک به دیدگاه

از لحاظ زيبايى شناختى با واتركولر اسمبل خيلى تمييز تر درمياد. ;)  

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از لحاظ زيبايى شناختى با واتركولر اسمبل خيلى تمييز تر درمياد. ;)  

درود

100% تائید میشه . چون قسمت اعظم واتر کولینگ همون رادیاتور و پمپ میباشد که هر دوشون یه جورایی خارج از دید هستن .

اما وقتی ایر کولینگ نصب بشه به سختی رم ها و مین دیده میشه :)

@};- @};-

لینک به دیدگاه

فارغ ار همه این مسائل به نظرم واتر کوار لوکسی خاصی هم به دل و جیگر کیس میده  (*)

ویرایش شده توسط Naji
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خالی از لطف ندیدم که تجربه شخصی خودم رو با شما دوستان عزیز در میون بگذارم. 

طبق مقایسه ای که من با کولر های مختلف روی 4770K انجام دادم متوجه نکته جالبی شدم .

نکته اینه که حداقل برای این CPU ایرکولری مثل NH-D14 خیلی بهتر از واترکولری مثل Antec 920 جواب میده و با دور فن خیلی پایینتر که به سختی حتی شنیده میشه میتونه به راحتی دما رو حدود 5 درجه پایینتر نگه داره.

جالبه که حتی کولری مثل Hyper 212 Plus هم کارایی خیلی نزدیک به Antec 920 داشت و با دور فن کمتر تونست دما رو با اختلاف یکی دو درجه از Antec 920 نگه داره.

ولی تفاوت اصلی زمانی به وجود اومد که از کیت واترکولینگی مثل XSPC با پمپ D5 و رادیاتور EX360 و بلاک RayStorm استفاده کردم!!

در پایین ترین دور پمپ و فن ها که واقعا هیچ صدایی قابل شنیدن نبود و بدون هیچ تغییری در خمیر داخل و بیرون CPU به راحتی دما حدود 10 درجه پایینتر از NH-D14 شد!

یعنی 15 درجه اختلاف دما بین کیت XSPC و واترکولینگ All in One مثل Antec 920 !

البته همونطور که میدونید 4770K مشکل اساسی به نام کیفیت بد خمیر داخلش رو هم داره که تا حد زیادی مانع خروج کامل گرما از سطح هسته به خارج IHS و انتقالش به کولر میشه.

ولی حتی با وجود این مشکل باز هم استفاده از کیت واترکولینگ پر قدرت میتونه تا این حد تفاوت ایجاد بکنه  :)

حالا تصور بکنید اگر خمیر داخل CPU با خمیری مثل Liquid Ultra تعویض بشه و یا حتی بلاک مستقیما روی هسته سوار بشه چقدر دما پایین خواهد اومد  B)

لینک به دیدگاه

طبق مقایسه ای که من با کولر های مختلف روی 4770K انجام دادم متوجه نکته جالبی شدم .

نکته اینه که حداقل برای این CPU ایرکولری مثل NH-D14 خیلی بهتر از واترکولری مثل Antec 920 جواب میده و با دور فن خیلی پایینتر که به سختی حتی شنیده میشه میتونه به راحتی دما رو حدود 5 درجه پایینتر نگه داره.

جالبه که حتی کولری مثل Hyper 212 Plus هم کارایی خیلی نزدیک به Antec 920 داشت و با دور فن کمتر تونست دما رو با اختلاف یکی دو درجه از Antec 920 نگه داره.

ولی تفاوت اصلی زمانی به وجود اومد که از کیت واترکولینگی مثل XSPC با پمپ D5 و رادیاتور EX360 و بلاک RayStorm استفاده کردم!!

در پایین ترین دور پمپ و فن ها که واقعا هیچ صدایی قابل شنیدن نبود و بدون هیچ تغییری در خمیر داخل و بیرون CPU به راحتی دما حدود 10 درجه پایینتر از NH-D14 شد!

البته همونطور که میدونید 4770K مشکل اساسی به نام کیفیت بد خمیر داخلش رو هم داره که تا حد زیادی مانع خروج کامل گرما از سطح هسته به خارج IHS و انتقالش به کولر میشه.

ولی حتی با وجود این مشکل باز هم استفاده از کیت واترکولینگ پر قدرت میتونه تا این حد تفاوت ایجاد بکنه  :)

حالا تصور بکنید اگر خمیر داخل CPU با خمیری مثل Liquid Ultra تعویض بشه و یا حتی بلاک مستقیما روی هسته سوار بشه چقدر دما پایین خواهد اومد  B)

ولی خدایی بهمن جان خیلی جالبه که ایر تو بدبینانه ترین حالت اختلاف چندانی با واتر نداره خودم موندم چطور ممکنه!؟!؟! :unsure:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ولی خدایی بهمن جان خیلی جالبه که ایر تو بدبینانه ترین حالت اختلاف چندانی با واتر نداره خودم موندم چطور ممکنه!؟!؟! :unsure:

تفاوتش تو کارت گرافیک خیلی بیشتره! خودم به شخصه Antec 620 رو که از 920 هم ضعیفتره روی کارت 670 بستم دمای لودش با اورکلاک از 45 درجه بالاتر نمیرفت! در صورتی که با کولر DCUII ایسوس تا 75 درجه هم میرفت. فکر کنم با کیت XSPC و بلاک 670 دماش از 30 درجه بیشترنشه !!  :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهمن جان 4770k رو مُد کردید؟ اگر ihs مُد نشده میشه بگی دماش در آیدل و لودکامل با NH-D14 و Antec 920 و کیت xspc چقدره؟ فرکانس و دمای محیط هم اگر حدودی یکسان باشه البته.چون تو این چند روزه کلاً هوا خنک شده تا یه هفته پیش مثل تابستون شده بود

ممنون @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهمن جان 4770k رو مُد کردید؟ اگر ihs مُد نشده میشه بگی دماش در آیدل و لودکامل با NH-D14 و Antec 920 و کیت xspc چقدره؟ فرکانس و دمای محیط هم اگر حدودی یکسان باشه البته.چون تو این چند روزه کلاً هوا خنک شده تا یه هفته پیش مثل تابستون شده بود

ممنون @};-

سلام نه فعلا فرصتش رو پیدا نکردم. راستش با Prime 95 و ولتاژ 1.25 و کلاک 4.5GHz و دمای محیط 20 درجه با NH-D14 داغترین هسته حدود 84 و خنکترین هم 74 بود و با Antec 920 هم اونطوری که یادمه داغترین هسته حدود 90 بود . با XSPC در همون ولتاژ و کلاک و دمای محیط داغترین هسته 73 و خنکترین هم حدود 62 درجه شد. البته CPU من با 1.2 ولت هم 4.5 رو پایداره ولی برای تست کولر ولتاژ رو بالاتر قرار دادم. که با 1.2 ولت و کولر XSPC و کلاک 4.5 گیگاهرتز دمای داغترین هسته حدود 65 درجه میشه! و خنکترین هم 56 درجه. دمای Idle رو حقیقتش خیلی توجه نکردم چون برام مهم نبود ولی دیشب تا صبح Real Temp رو باز گذاشتم و صبح دیدم دمای Idle یکی از هسته ها تا 20 درجه کم شده بود. دمای اتاق هم حدود 17 درجه بود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام نه فعلا فرصتش رو پیدا نکردم. راستش با Prime 95 و ولتاژ 1.25 و کلاک 4.5GHz و دمای محیط 20 درجه با NH-D14 داغترین هسته حدود 84 و خنکترین هم 74 بود و با Antec 920 هم اونطوری که یادمه داغترین هسته حدود 90 بود . با XSPC در همون ولتاژ و کلاک و دمای محیط داغترین هسته 73 و خنکترین هم حدود 62 درجه شد. البته CPU من با 1.2 ولت هم 4.5 رو پایداره ولی برای تست کولر ولتاژ رو بالاتر قرار دادم. که با 1.2 ولت و کولر XSPC و کلاک 4.5 گیگاهرتز دمای داغترین هسته حدود 65 درجه میشه! و خنکترین هم 56 درجه. دمای Idle رو حقیقتش خیلی توجه نکردم چون برام مهم نبود ولی دیشب تا صبح Real Temp رو باز گذاشتم و صبح دیدم دمای Idle یکی از هسته ها تا 20 درجه کم شده بود. دمای اتاق هم حدود 17 درجه بود.

ممنونم

خوب پس cpu هم لوولتاژه.بیشتر میخواستم بدونم دمای آیدل زیر 30درجه میاد یا نه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنونم

خوب پس cpu هم لوولتاژه.بیشتر میخواستم بدونم دمای آیدل زیر 30درجه میاد یا نه

بله تقریبا لو ولتاژه زیر 30 که خیلی راحت میاد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا تماس مستقیم بلاک با هسته ها چی میشه بهمن جان ! :D

این تحریک بود برای  ihs mode ... ;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا تماس مستقیم بلاک با هسته ها چی میشه بهمن جان ! :D

این تحریک بود برای  ihs mode ... ;)

معین خوبیش اینه که پایه این بلاک RayStorm طوریه که راحت فاصله کف بلاک با سطح زیرش قابل تنظیمه و به راحتی میشه بالا و پایینش کرد و جون میده برای مستقیم بستنش روی Core ! و مطمئنا اختلاف دماش هم فوق العاده خواهد بود چون بهترین انتقال حرارت ممکن رو خواهد داشت!! فقط دم عیده و سرم خیلی شلوغه دنبال فرصتش میگردم  :lol:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

معین خوبیش اینه که پایه این بلاک RayStorm طوریه که راحت فاصله کف بلاک با سطح زیرش قابل تنظیمه و به راحتی میشه بالا و پایینش کرد و جون میده برای مستقیم بستنش روی Core ! و مطمئنا اختلاف دماش هم فوق العاده خواهد بود چون بهترین انتقال حرارت ممکن رو خواهد داشت!! فقط دم عیده و سرم خیلی شلوغه دنبال فرصتش میگردم  :lol:

آره سر فرصت اینکار رو بکن که عجله کار دستت میده خدایی نکرده...

تلاش برای داشتن خنک ترین 4770K دنیا  :D

من هم برات آرزوی موفقیت می کنم @};-

لینک به دیدگاه

حالا من یه سوال دارم!

این که این کیت های مختلف ست XSPC چه فرقی دارن باهم؟

توی بیشترشون فقط سایز رادیاتور عوض شده، اما قیمت ها یکمی عجیب هست!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حالا من یه سوال دارم!

این که این کیت های مختلف ست XSPC چه فرقی دارن باهم؟

توی بیشترشون فقط سایز رادیاتور عوض شده، اما قیمت ها یکمی عجیب هست!

نوع رادیاتورشون هم از لحاظ تراکم پره ها و پهنای خود رادیاتور فرق میکنه. تفاوت قیمت 2 نوع پمپ X2O و Vario D5 هم حدود100 دلاره! که قدرتشون هم قابل مقایسه نیست

لینک به دیدگاه

نوع رادیاتورشون هم از لحاظ تراکم پره ها و پهنای خود رادیاتور فرق میکنه. تفاوت قیمت 2 نوع پمپ X2O و Vario D5 هم حدود100 دلاره! که قدرتشون هم قابل مقایسه نیست

ممنون

بعد کدومشون بهتره؟

من نیگاه میکرم یه مدل از پمپ ها بود که استوانه ای بود، قیمتش هم مناسب بود، قدرتش هم فکر کنم مثل X2O بود!

مثلا چندین مدل واسه رادیاتور های 240 هست!

در چه حالتی بهترین انتخاب هست؟

لینک به دیدگاه

رادیاتور های  سری rx از برند xspc کارایی به مراتب بهتری نسبت به بقیه مدل ها نمخصوصا سری ex دارن  مخصوصا در دور پایین فن اتفاقا تستی دیدم که 12 مدل رادیات رو با هم مقایسه کرده بود که بهترین در بین مدل های 360 میلیمتری بود و بعدش هم alphacool مدل UT60  البته این تست بین رادیات های 360 میلیمتری بود در پمپ ها هم که D5 قویتر از این مدلی هست که الان تو بازاره توی D5 ها با اینکه تقریبا همه با هم در یک محدوده هستن اما ALPHACOOL با 1500 لیتر د ساعت قویترین هست و البته SWIFTECH MCP 655 با 4 متر Maximum head

به نظرم اگه ما تمام قطعات واتر کولینگ رو و برند مختلف رو داخل کشور داشتیم خیلی از دوستان به واتر کولینگ روی میاوردن امان از محدودیت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون

بعد کدومشون بهتره؟

من نیگاه میکرم یه مدل از پمپ ها بود که استوانه ای بود، قیمتش هم مناسب بود، قدرتش هم فکر کنم مثل X2O بود!

مثلا چندین مدل واسه رادیاتور های 240 هست!

در چه حالتی بهترین انتخاب هست؟

اگر محدودیت فضا نداشته باشید مدل RX بهتره چون ضخامت بیشتری داره و سطح بیشتری در برخورد با هوا داره که البته خیلی هم گرونتره. بعد مدل EX هستش که با وجود ضخامت کمتر ولی به دلیل تعداد پره های بیشترش باز هم سطح بیشتری در برخورد با هوا داره ولی برای حد اکثر کارایی نیاز به فن هایی با دور بالا تر داره تا از بین پره های متراکمش بتونن هوا رو خوب عبور بدن. در آخر هم سری RS هستش که هم کم ضخامته و هم تعداد پره های کمتری داره و قیمت پایینتر که البته الان ظاهرا دیگه موجود نیست. سری AX هم هست که شکل چهار گوش تری داره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...