رفتن به مطلب

مشکل در کامل خاموش نشدن سیستم هنگام shutdown

kamali66
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام...

دوستان من چند وقتی هست وقتی سیستم رو خاموش میکنم فنها بصورت خودکار میچرخن در حالی که من ویندوز رو شات دوان کردم...از این رو مجور به اف کردن پاور میشم...

همه ی قطعات رو ار روی مادربورد در اوردم تست کردم سیستم رو که روشن میکنم ب کلید پاور و نگه داشتنش دیگه خاموش نمیشه همه ی قطعات رو هم تک تک کندم که شاید مشکل از اون هت باشه ...نمیدونم الان مشکل از مادر بورد هست پاور....

مدل مادربورد هم870r2  asrock icafe

دوستان راهنمایی کنند بنده  ممنون میشم....

ویرایش شده توسط kamali66
لینک به دیدگاه

درود

1- بعد از shut down کردن ویندوز  کل سیستم روشن هست یا فقط فن ها؟

2- ویندوزت چی هست ؟

لینک به دیدگاه

با سلام...

دوستان من چند وقتی هست وقتی سیستم رو خاموش میکنم فنها بصورت خودکار میچرخن در حالی که من ویندوز رو شات دوان کردم...از این رو مجور به اف کردن پاور میشم...

همه ی قطعات رو ار روی مادربورد در اوردم تست کردم سیستم رو که روشن میکنم ب کلید پاور و نگه داشتنش دیگه خاموش نمیشه همه ی قطعات رو هم تک تک کندم که شاید مشکل از اون هت باشه ...نمیدونم الان مشکل از مادر بورد هست پاور....

مدل مادربورد هم870r2  asrock icafe

دوستان راهنمایی کنند بنده  ممنون میشم....

شما ابتدا مادربرد رو ریست بده و پاور رو با سیستم دیگری تست کن

در صورتی که مشکل از پاور نبود و با ریست مادربرد مشکلتون رفع نشد ویندوز رو عوض کنید در صورتی که مشکل پابرجا بود مادربرد رو بفرستید گارنتی

لینک به دیدگاه

درود

1- بعد از shut down کردن ویندوز  کل سیستم روشن هست یا فقط فن ها؟

2- ویندوزت چی هست ؟

ویندوز 7 یا 8 نداره سیستم بنظر خاموش مییاد ولی فنها می چرخن...

لینک به دیدگاه

شما ابتدا مادربرد رو ریست بده و پاور رو با سیستم دیگری تست کن

در صورتی که مشکل از پاور نبود و با ریست مادربرد مشکلتون رفع نشد ویندوز رو عوض کنید در صورتی که مشکل پابرجا بود مادربرد رو بفرستید گارنتی

اینکارارو انجام دادم والا از دوستان که پرسیدم گفتن که باید با cmos کل مادربورد رست بشه و بایوس رو دوباره روش زد...

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

با جامپر روی مادربرد cmos رو خالی کنید

جامپر رو یه پین تو حالتی که دستگاه کاملا خاموشه ولی به برق متصل باشه جابه جا کرده و بعد از دو دقیقه به حالت اول برگردانید.

لینک به دیدگاه

اینکارارو انجام دادم والا از دوستان که پرسیدم گفتن که باید با cmos کل مادربورد رست بشه و بایوس رو دوباره روش زد...

بله ایشاالله با اپدیت بایوس درس بشود :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...