رفتن به مطلب

فروش گرافیک 4850 و پاور گرین 530AB

Recommended Posts

سلام بر همگی.

این دو قطعه برای فروش موجود هستند:

1. کارت گرافیک Radeon HD 4850 512MB رفرنس

مدتی این کارتو برای گیم استفاده کردم (حدود دوهفته) و از همین فروم خریدمش. تاپیکشو بگردید پیدا میکنید. به همون قیمتی که خریدم برای فروش میزارمش. کارت برای تعویض خمیر مثل این که باز شده و به هیچ وجه تعمیری نیست و میشه گفت تمیز هست.

این گراف در حد 5750 یا کمی بیشتر از اون قدرت داره فقط به جای DX11 از 10.1 پشتیانی میکنه که روی کارتی تو این رینج بودن و نبودنش توفیری نداره.

2. پاور گرین 530AB

بنده این پاور رو خودم مدتی هست که استفاده میکنم و میتونم بگم که فشار زیاد و اور بهش نخورده و گیم باهاش شده، به همراه مرور وب و تماشای فیلم.پاور رو یک بار برای گردگیری باز کردم و به هیچ وجه تمیر نشده. این پاور دو عدد فن یکی در عقب و یکی جلو داره که یکی ورودی و یکی خروجی هواست. دور فنها زیاد بالا نمیره و نویز زیادی تولید نمیشه. دو تا لاین 12V داره که هر کدوم 18 امپ میتونن بدن. لاین یک فقط برای CPU و لاین 2 برای همه چیز به غیر از CPU هست. این پاور یک کانکتور PCI-E 6 پین داره و مار خیلی از گرافیک های امروزی رو راه میندازه.

قیمت پایه برای گرافیک : 150
قیمت پایه برای پاور: 80
روزهای چهارشنبه و پنج شنبه وقت برای ارسال کالاها دارم.
ارسال پاور هم از طریق پست خواهد بود. سفارشی یا پیشتاز با شما. قیمت پاور رو کمتر زدم که با هزینه پست سر به فلک نکشه.
سوالی بود در خدمتم.
عکس:
IMG_2461.jpg
IMG_2462.jpg
IMG_2463.jpg
ویرایش شده توسط mohihehi
لینک به دیدگاه

سلام چی شد به این زودی قصد فروش پیدا کردی پایین تر مقدوره واست ؟ 

لینک به دیدگاه

این گراف در حد 5750 یا کمی بیشتر از اون قدرت داره فقط به جای DX11 از 10.1 پشتیانی میکنه که روی کارتی تو این رینج بودن و نبودنش توفیری نداره.

تایید میشه.

لینک به دیدگاه

دوستان قیمت برای پاور واقعا مناسبه و همچنین گرافیک. الان نوی پاور Green 530A-EU تو لیون زده 180. این یعنی 100 کمتر از اون.

لینک به دیدگاه

سلام چی شد به این زودی قصد فروش پیدا کردی پایین تر مقدوره واست ؟ 

منظورتون گرافیک هست یا پاور؟ پاور رو بعد از خرید یه پاور 685P نیازی ندارم و گرافیک رو چون میخواستم ببینم چطور میتونم شروع به ماین کنم گرفتم که چون الان یه 5870 گرفتم نیازی ندارم.

لینک به دیدگاه

گرافیک منظورم بود یه تخفیف کوچیک بزن برش میذارم 

کجایید شما؟ قیمت آخر رو پ خ کن واسم

لینک به دیدگاه

گرافیک منظورم بود یه تخفیف کوچیک بزن برش میذارم 

کجایید شما؟ قیمت آخر رو پ خ کن واسم

عزیز کف قیمت رو زدم. امکان نداره با این قیمت به این خوبی گرافیک پیدا کنید. کم تر از این ترجیح میدم نگهش دارم.

لینک به دیدگاه

چی شد یه شماره بده هماهنگ کنیم

دوست عزیز یک نفر در پی تی برای گراف قبل از شما پیشنهاد داده بودن. اگر از ایشون خبری نشه بهتون اطلاع میدم.

لینک به دیدگاه

سلام

پاور رو پایه خریدارم

راستی گارانتیش در چه حاله؟

گارانتی تا اردیبهشت 92 داشته که تموم شده. با 1 هفته مهلت تست میدم.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...