رفتن به مطلب

مادربرد ازراک بگیرم یا نگیرم❔❔❔

مهمان
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشيد مي خواستم اين مادربرد رو بگيرمASRock Fatal1ty Z87 Professionalمي خواستم نظرتون رو درباره مادربردواين که براي گيم مناسب است بدونم ويک سايت فروش براي اي قطعه به من معرفي کنيد در ضمن ميخواستم برد را با4770kببندم براي اين دو قطعه يک پاورمناسب پيشنهاد دهيد پيشاپيش از جواب شم ممنون

درخصوص سوال اول من هم که گفتم(مادربرد ازراک بگیرم یا نگیرم)لطفا دلایلش روبرام بنویسید

لینک به دیدگاه

ازراک مادربورد خیلی خوبیه . قبلا برند دوم ایسوس بوده که الان جدا شده و به طور مستقل کار میکنه . کیفیت بوردهاش به نسبت قیمتش خیلی خوبه . این مدل هم جزو مدلهای خوبشه . البته اگر اورکلاک سنگین میخواهید انجام بدید بهتره که مادربورد بهتری بگیرید . ولی برای اورکلاک نرمال مشکلی نداره .

میتونید از فروشگاه لیون کامپیوتر خرید کنید . بالای همین صفحه لینک فروشگاه هست .

برای پاور مناسب باید بقیه قطعات رو هم مشخص کنید . مخصوصا کارت گرافیک .  ولی با فرض اینکه کارت گرافیک متوسط به بالا دارید و اورکلاک هم میکنید ، پاور 850 وات گرین گزینه خوبیه . مطمئنه . میتونید 750 وات هم بگیرید . ولی با توجه به اختلاف قیمت کمشون ، 850 وات به صرفه تره .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ایسوس سری rog بگیرید بهتره ازراک هم خوبه ولی اون سری rog قویترو کامل ترن البته باتوجه به بودجه .دوست خوب این دوقطعه مصرفی ندارن مهم کارت گرافیکه میخواید چی ببنید بر طبق اون باید پاو رانتخاب کنید.

لینک به دیدگاه

ایسوس سری rog بگیرید بهتره ازراک هم خوبه ولی اون سری rog قویترو کامل ترن البته باتوجه به بودجه .دوست خوب این دوقطعه مصرفی ندارن مهم کارت گرافیکه میخواید چی ببنید بر طبق اون باید پاو رانتخاب کنید.

دوست عزیز نظر اول من برده وچون برد رو  انتخاب کردم قطعات دیگه رو نیز بستگی داره به مدل برد انتخاب می کنم وسقف بودجه برای برد1500000تومان است حالا

100کم یا زیاد موردی نیست

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نظر اول من برده وچون برد رو  انتخاب کردم قطعات دیگه رو نیز بستگی داره به مدل برد انتخاب می کنم وسقف بودجه برای برد1500000تومان است حالا

100کم یا زیاد موردی نیست

1 میلیون و 500 برای برد ؟!! شما بیا ASUS Maximus VI Hero بگیر که هم از اینی که شما گفتی بهتره وهم دور 800 تومن میچرخه و بقیه رو صرف گرافیک کن .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

100کم یا زیاد موردی نیست

والا به نظر من شما ایسوس rog مثل فرمولا یا هیرو بگیری و هزینه بیشتربزاری روی گرافیک sdd , کولر برای cpu خیلی بهتره 4770k حتما دیگه حداقل اگر واتر نه ولی air کولر خوب باید براش بگیری اون مین های حرفه ایی که گفتم کاراییشون خیلی باهم تفاوت نداره در واقع اگر بنچمارک ها رو بررسی کنی اکثرا z87 های گیمنیگ توی محدود مشابه از لحاظ کارایی هستن و این برند و لوازم جانبی و ویژگی هاست که قیمتشون رو بالا پایین میکنه

لینک به دیدگاه

بجز گیگا و ایسوس بقیه مین ها جالب نیستن حرف من نیس حرف اکثر فروشنده هایی هست که خودشون زیاد سیستم بستن این دو تا مین رو از بقیه مین ها جدا کن گیگا کم شده این روزا ایسوس مدلهای بیشتری داره قیمت هم مناسبه نسبت به کیفیتش بنظرم فقط ایسووووووووووووس  بگیر یا گیگا بردهای دیگه از ضعیفن از لحاظ کیفیت و دوام

لینک به دیدگاه

درود

در حدود این قیمت به نظرم در نوع قیمت این رو پیشنهاد میکنم

تو حدود 900-1میلیون

Asus Z87 Deluxe ---Gigabyte Z87-X- OC--Msi Z87 Mpower

تو حدود 700-800تومان

Asrock Z87 Fatal1ty Z87 Professional  --- Asus Z87 pro

تو این رنج قیمت به نظرم خیلی بهتر هسن

لینک به دیدگاه

درود

در حدود این قیمت به نظرم در نوع قیمت این رو پیشنهاد میکنم

تو حدود 900-1میلیون

Asus Z87 Deluxe ---Gigabyte Z87-X- OC--Msi Z87 Mpower

تو حدود 700-800تومان

Asrock Z87 Fatal1ty Z87 Professional  --- Asus Z87 pro

تو این رنج قیمت به نظرم خیلی بهتر هسن

اقا یک بنده خدایی مینASUS Rampage IV Extremeکارکرد 4ماهه داره میده1250000تومان نظرتون درباره این برد واین که قیمتش منطقی است واز لحاظ سوکتش

که2011است موردی نداره یا برد باسوکت 1150بگیرم

لینک به دیدگاه

اقا یک بنده خدایی مینASUS Rampage IV Extremeکارکرد 4ماهه داره میده1250000تومان نظرتون درباره این برد واین که قیمتش منطقی است واز لحاظ سوکتش

که2011است موردی نداره یا برد باسوکت 1150بگیرم

خوبه . ولی سوکت 2011 برای گیم زیادیه و 4770k تا چندین سال خیلی راحت برات کار میکنه . ^_^

لینک به دیدگاه

دوست عزيز اگه  از اون مين دست دو  مطمئن هستيد خيلي مين خوبي هست واسه اور عالي هست كلا مين با دوامي هست .من مي خواستم با بودجه كه گفتيد 1500 اون رو بهتون معرفي كنم كه شما دست دو رو پيدا كرديد.

لینک به دیدگاه

دوست عزيز اگه  از اون مين دست دو  مطمئن هستيد خيلي مين خوبي هست واسه اور عالي هست كلا مين با دوامي هست .من مي خواستم با بودجه كه گفتيد 1500 اون رو بهتون معرفي كنم كه شما دست دو رو پيدا كرديد.

مرسی خودمم درباره برد خیلی جستجو کردم وادمی نیستم که به این زودی دلو بزن به دریا

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...