رفتن به مطلب

نظرتون راجب این Acer-Aspire-V3-571G-73638G1TMaii چیه

asadaga
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

دوستان کسی از این لپ تاپ استفاده کرده .

http://www.digikala.com/Product/DKP-21047/Acer-Aspire-V3-571G-73638G1TMaii/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%B1-V3-571G

چقدر باطری نگه میداره؟ موقع فیلم دیدن؟

گیم  call of duty  ghoasts  روش قایل اجراس  در حالت کلی  گرافیکش در چه حدیه؟

گرم شدن و صداش چطوره؟

ایسر در حالت کلی چطوره ؟ فابل اعتماده؟

من می خوام این لپ تاپ بگیرم  نمی دونم  چند سال کار می کنه.

کار اصلی من  فیلم دیدن و وب گردی و 3 ماه یه بار شاید گیم بازی کنم.

صفحه نمایش می خوام حتما فول اچ دی  باشه.

لینک به دیدگاه

من داداشم Acer Aspire 5742G در مجموع حدود 500 روز روشن بوده فقط هاردش بد سکتور شد البته به طرز استفاده هم مربوط میشه ولی از نظر من کیفیتشون خوبه.

ویرایش شده توسط Poker_Ace
لینک به دیدگاه

سلام . یکی از دوستان (به پیشنهاد بنده البته) حدود 1.5 سال پیش یه V3 خرید ( البته مدل HD نه FHD) . به نسبت قیمتش کیفیت ساخت و امکانات خیلی خوبی داره . کلا بر خلاف اعتقاد اکثریت ایسر کیفیت و عمر مفید بالایی داره. خودم 5 سال پیش یه مدل نت بوک AO751H ایسر رو خریدم ( جزو اولین سری های atom هست ). تو این 5 سال جدای از استفاده روزمره، تمامی شب ها رو روشن بوده برای دانلود. یعنی مفید 4 سال روشن بوده. گوش شیطون کر تا به امروز هیچ مشکلی پیدا نکرده و مثل روز اول کار میکنه. (اینم باید بگم که عمر مفید نت بوک ها تقریبا 2 ساله) !

مدل I5 حدود 4 ساعت باتری نگه میداره این باید حدود 3 ساعت باشه.

گرافیکش متوسطه یعنی در حد PES میتونید با بهترین جزئیات بازی کنید ولی برای بازی هایی مثل COD Goasts کارت های گرافیک هم قیمت این لپ تاپ هم شاید نتونن با بالاترین تنظیمات این بازی رو اجرا کنن لپ تاپ که جای خود دارد. کلا برای بازی اگه میخواید یه لپ معمولی+یه کنسول بهتر جوابگو خواهد بود تا این لپ تاپ...

صداش بسیار با کیفیت هست و با جزئیات دقیق ولی باس نداره.

از لحاظ حرارت هم خیالتون راحت جز در حالت بازی گرم نمیشه. در حالت استفاده روزمره هم اونقدر خنک هست که بیشتر اوقات فن خاموشه (کلا سری Ivy اینطوریه). البته اینو در نظر بگیرید اطلاعات بنده برای دو هسته ای i5 هست . مسلما 4 هسته ای i7 حرارت بیشتری تولید خواهد کرد...

لینک به دیدگاه

سلام 

دوستان کسی از این لپ تاپ استفاده کرده .

http://www.digikala.com/Product/DKP-21047/Acer-Aspire-V3-571G-73638G1TMaii/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%B1-V3-571G

چقدر باطری نگه میداره؟ موقع فیلم دیدن؟

گیم  call of duty  ghoasts  روش قایل اجراس  در حالت کلی  گرافیکش در چه حدیه؟

گرم شدن و صداش چطوره؟

ایسر در حالت کلی چطوره ؟ فابل اعتماده؟

من می خوام این لپ تاپ بگیرم  نمی دونم  چند سال کار می کنه.

کار اصلی من  فیلم دیدن و وب گردی و 3 ماه یه بار شاید گیم بازی کنم.

صفحه نمایش می خوام حتما فول اچ دی  باشه.

درود دوست عزیز

گزینه بسیارعالی هست و هرگز ازخریدش پشیمون نمیشین!

چندین بارتجربه ثابت کرده!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...