رفتن به مطلب

*^* فروش جیگر من : Xperia Mini Pro *^*

Recommended Posts

دوستان خریدار ، کل این تاپیک رو خودم نوشتم باور کنید ارزش یک بار خوندن رو داره clear.png

سلام خدمت دوستان ، مدیران و کاربران گرامی
بعد از یک وداع سخت و غمناک ، بالاخره بر آن شدیم که عشقمون رو بفروشیم clear.png
این جیگر گرامی ( xperia mini pro ) یک سال خونه ی مارو به قدوم خودش مبارک کرده و هنوز هم مشغول همین کاره .
فکر کنم دیگه کمتر کسی باشه که این غول کوچیک و نازنازی رو نشناسه ، اما با این حال به معرفی این عزیز گرامی میپردازم
پردازنده: Scorpion, Qualcomm MSM8255 Snapdragon 1GHZ
صفحه نمایش: صفحه نمایش رنگی لمسی خازنی از نوع LED-Backlit LCD - سایز صفحه نمایش: 3 اینچ - دارای رزولوشن 320 × 480
حافظه:حافظه داخلی 320 مگابایت ( در آندروید4 400 مگابایت ) - حافظه رم 512 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
شبکه های ارتباطی:3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث
دوربین:5.0 مگاپیکسل با کیفیت HD 720P - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android نسخه v2.3 (Gingerbread), Planned Upgrade to v4.0 - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس

برای مشخص شدن بیشتر این گوشی خودم تک تک به بررسی موارد مختلفش می پردازم
1- قدرت پردازش ، پردازنده و پردازنده گرافیکی : این گوشی از پردازنده یک گیگاهرتزی اسکورپیون استفاده میکنه ، پردازنده گرافیکی Adreno 205 و 512 مگابایت حافظه ی رم
قابل ذکر است که این سخت افزار ، برای این گوشی بسیار قدرتمند عمل میکنه و بنچمارک خیلی عالیی میده
تا حدی که بنده با این گوشی Grand Theft Auto 3 - Need for Speed Most Wanted - Real Racing 3 که سنگین ترین بازی های اندروید هستن رو به راحتی بدون هیچ گونه افت فریم بازی میکنم ، علاوه بر این ، این گوشی به راحتی فیلم های اچ دی و فول اچ دی رو بدون هیچ گونه افت فریم اجرا میکنه .
2- دوربین ، فیلم برداری و امکانات آن : عرضم به حضور شما که این گوشی از دوربین 5 مگاپیکسلی با کیفیت فیلم برداری HD 720P استفاده میکنه ، به هیچ وجه دوربین این گوشیو با دوربین گوشی هایی نظیر Xperia J . Xperia Miro , Xperia tipo . Xperia E و از این قبیل گوشی های جدید سونی مقایسه نکنید ، کیفیت عکسبرداری و فیلم برداری این گوشی بسیار از گوشی های ذکر شده و گوشی های جدید سونی بالاتره و در رده خیلی خوبی به سر میبره . رزولیشن فیلمبرداری گوشی 1280*720 هست که واقعا فوق العاده هست ! فیلم های گرفته شده از این گوشی رو به راحتی با تلوزیون LED خونمون میدیدم !
3- صفحه نمایش ، کیبرد و اندروید : اندروید این گوشی 2.3.4 هست ، بسیار آندروید خوب و بسیار روونی هست که واقعا کارکرد با گوشی توی این نسخه از اندروید لذت بخشه و شما به راحتی توی محیط اندروید بیش از 60 فریم سرعت میگیرید ! این گوشی قابلیت آپدیت به اندروید 4.0.4 رو داره که بنده به شما توصیه نمیکنم . خودم به این سیتسم عامل آپدیت کردم ، اما به دلیل افزایش پروسز توی اندروید 4 ، موقع وبگردی با گوشی سرعت گوشی کم میشه ، البته این حرف من به این معنی نیست که گوشی اندروید 4 رو نکشه ، اتفاقا خیلی هم روونه اما موقع باز بودن چند برنامه مثل مرورگر ، سرعت گوشی کم میشه و بنده مجبور به downgrad به اندروید 2.3 شدم . صفحه نمایش این گوشی LED Backlit هست که بهترین تاچی هست که بنده تاحالا مشاهده کردم ، اصلا این صفحه نمایش رو با گوشی های TFT مقایسه نکنید !! زاویه دید این گوشی تا 179 درجه هم خیلی راحت رویت میشه بدون هیچ گونه تغییر در رنگ صفحه نمایش موقع کار با گوشی انگشت شما کاملا به اشکال تماس داره و اصلا دست شما از صفحه دور نیست به طوری که از کار با گوشی نهایت لذت رو میبرید ! لازم به ذکر هست که Apple برای Iphone 5 از تکنولوژی LED Backlit استفاده کرد .
کیبرد این گوشی واقعا فوق العاده هست ، سرعت تایپ بنده با کیبرد این گوشی ، هیچ تفاوتی با سرعت تایپ بنده با کیبرد کامپیوتر نداره ! به حدی توی تایپ با این گوشی راحتم که سخت ترین عاملی که باعث میشد از فروش این گوشی صرفه نظر کنم کیبرد فوق العاده ی این گوشی بود ! کیبرد این گوشی بک لایت فوق العاده ای داره که توی شب موقع چت نهایت لذت رو میبرید !
نتیجه کلی : این گوشی به کل از گوشی های Xperia Tipo - Xperia E - Xperia J - Xperia Miro قوی تره و اصلا نباید با اون گوشیا مقایسه بشه ، اون گوشیا توی Angry Birds هم لگ میخورن چه برسه بازی های مثل Real racing 3 . دوربین این گوشی به شددت از اون گوشیا عکس های بهتری میگیره و اچ دی هست .
خط و خش ها : بنده این گوشی رو توی پر قو نگهداری میکردم ، تقریبا اصلا سقوط و ضربه خوردگیی نداشت ، منتها یک سری خط و خش گرفته که سعی کردم توی تمامی عکس ها مشخصشون کنم ، چرم پشت دستگاه بسیار حساس هست ، اگه یک سطح شامل خورد ریز های شکر یا نمک باشه و شما گوشی رو روی اون سطح بذارید ، موقع برداشتن گوشی چرم پشتش خش برمیداره .بنده گوشی رو روی یک دیوار آجری گذاشتم و موقع برداشتن کمی از چرم خراش گرفت که توی عکس ها مشخصه .کناره های گوشی هر طرف یک خش داره که اصلا رویت نمیشد بنده با نگه داشتن گوشی در سمتی که نور بهش بتابه ، خش هارو مشخص کردم تا توی عکس ها مشخص باشن . گوشی هیچ گونه ایراد فنی نداره و نداشته ، اصلا به تعمیر گاه برده نشده و برده نمیشه. از موقع خریداری ، برچسب روش بوده و هر شش ماه برچسب روی صفحه تعویض شده .
وسایل همراه گوشی: گوشی بنده الان روی صفحش یک محافظ ضدخش هست ، بنده یک ضد خش دیگه هم دارم ، که اونو هم همراه با این گوشی میذارم که به قیمت 10 هزار تومان خریدم . هندسفری اصلی گوشی هست که اصلا استفاده نکردم و هندسفری دیگه ای خریده بودم ، شارژر گوشی کاملا سالمه متنها سیم شارژر ، در قسمتی که به گوشی متصل میشه کمی فرورفتگی داره که گاهی اوقات موجب میشه گوشی هنگام کار باهاش وقتی به شارژ متصله قطع و وصل بشه ، این مشکل از گوشی نیست و از شارژر گوشیه ، به شما پیشنهاد میکنم شارژر دیگه ای براش تهیه کنید تا موقع کار با گوشی وقتی تو شارژه مشکلی نداشته باشید ، خود شارژر مشکلی نداره و مشکل از سیمش هست . کارتن و تمامی متعلقات گوشی هم موجوده و تقدیم خواهد شد.

1- یک عدد رم 8 گیگابایت کلاس 10 برند Silicon power گارانتی مادام ارزش : 25 تومان

2- یک عدد محافظ صفحه اضافه ضد خش با بالاترین کیفیت ارزش : 10 تومان

3- جعبه و کلیه متعلقات گوشی

قیمت با رم 8 گیگ کلاس 10 : 300 هزار تومان
قیمت با رم 2 گیگ: 270 هزار تومان

عکس هایی از گوشی :
xperiaminipro425ra_large_verge_super_wid
عکس فوق از گوشی نیست ، یادم رفت از کیبردش عکس بگیرم به همین دلیل این عکس نیز گذاشته شد.
DSC_0418_8944139214173444893.jpgDSC_0417_1519413921417331230.jpgDSC_0414_24043139214173312582.jpgDSC_0416_26381139214173320327.jpgDSC_0424_19627139214173445190.jpgDSC_0415_29487139214173444681.jpg

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

عزیزم قیمت نوش رو میدونی؟

مطمئن باش قبل شما خودم به بازار سر زدم.

هرکس این گوشیو به اندروید بالا ارتقا داد قصد در فروشش کرده ، بنده اندروید فعلی گوشیم 2.3.4 هست

یک طلق محافظ اضافه به همراه کلیه لوازم همراهشه

قیمت سایر دوستان رو هم ببینید :

http://www.mobile.ir/phones/shops-36503-sony-ericsson-xperia-mini-pro.aspx

بهرحال بنده پایه 300 گذاشتم و اگه تا این حد مشتری باشه همین حد میفروشم

شما هم اگه به قیمت اعتراض داری میتونی xperia j بخری به قیمت 500 هزار تومن که فیلم با کیفیت SD رو با لگ پخش میکنه چه برسه 1080

با این حال کاهش قیمت فروش فوری به 320 تومان.

لینک به دیدگاه

قوانین جدید خرید و فروش در انجمن لیون کامپیوتر :

1 - برای خرید یا فروش هر قطعه ، در انجمن مربوطه تاپیک زده شود .
2 - از زدن تاپیک های مکرر و تکراری برای یک قطعه خودداری شود .
3 - در صورت خرید یا فروش بیش از 1 قطعه ، تمام قطعات در یک تاپیک در قسمت خرید و قروش چند قطعه کامپیوتر با هم ارائه شوند .
4 - مشخصات کامل قطعه گفته شود . دادن آدرس وبسایت تولید کننده اختیاری است .
5 - شرایط و وضعیت قطعه ، جعبه و لوازم همراه به طور دقیق مشخص شود.
6 - شهر محل سکونت ارسال کننده کالا و اینکه هزینه ارسال بر عهده چه کسی است مشخص شود .
7 - قیمت پایه برای فروش مشخص شود . در صورت مشخص نکردن قیمت پایه ، صاحب تاپیک حق اعتراض به قیمتهای پایینتر از عرف را ندارد و فقط میتواند آنها را رد کند .
8 - در صورت مشخص کردن قیمت پایه ، خریدار مجاز به دادن قیمت پایینتر از آن در تاپیک نمیباشد و می تواند به صورت پیغام خصوصی پیشنهاد خود را ارائه دهد . مگر اینکه صاحب تاپیک در پست اول ، دادن قیمت را آزاد اعلام کند .
9 - صاحب تاپیک در هر 12 ساعت فقط یک بار به هر عنوان میتواند تاپیک خود را بالا بیاورد . کاربران دیگر هم نمیتوانند تاپیک شخص دیگری را بدون دلیل بالا بیاورند .
10 - در صورت توافق برای فروش و یا خرید کالا ، طرفین موظف به به اجرای توافق بوده و در صورت پشیمان شدن یکی از آنها ، اگر شخص مقابل رضایت نداشته باشد ، بر خورد خواهد شد .
11 - بحث در مورد کیفیت قطعه ، مقدار ارزش و امثالهم در تاپیک فروش ، فقط با موافقت صاحب تاپیک امکان پذیر است .
12 - کم ارزش نشان دادن کالای ارائه شده در داخل تاپیک ممنوع است .
13 - استفاده از تاپیک دیگران برای خرید یا فروش ممنوع است . هر کاربر برای خرید یا فروش کالای مورد نظر خوب باید تاپیک جداگانه داشته باشد .
14 - در صورت فروش مزایده ای ، زمان پایان فروش باید مشخص شود . صاحب تاپیک میتواند زمان را نامحدود اعلام کند .
15 - در صورت پایان معامله ، صاحب تاپیک باید در همان تاپیک اعلام کند تا تاپیک بسته شود . در غیر این صورت اگر از زمان آخرین پست زده شده بیش از 1 ماه گذشته باشد ، در صورت مشاهده تاپیک بسته خواهد شد .
16 - با هرگونه توهین ، حرف های زننده و بی احترامی برخورد خواهد شد .
17 - در صورت بروز تخلف برخورد خواهد شد . این برخوردها میتوانند شامل پاک کردن پست های اضافی ، پاک کردن یا بستن تاپیک ، تذکر و یا حتی ممنوع المعامله شدن شخص متخلف باشند .
18- ایجاد تاپیک برای خرید و یا فروش قطعات و کالاهایی که طبق قوانین ایران ممنوع می باشد ، مجاز نیست .

19 - استارتر تاپیک اجازه درج عبارت اسپم آزاد رو در تاپیک فروش ندارد . زیرا باعث نقض قانون شماره 9 خواهد شد .

20 - پیوست حداقل 1 تصویر واضح از کالا یا کالاهایی که برای فروش یا تعویض ارائه شده اند به همراه نام لیون کامپیوتر و نام کاربری همین فروم به صورت نوشته شده روی کاغذ و کاملا خوانا همراه با تاریخ مطابق با زمان ایجاد تاپیک فروش، به پست اول هر تاپیک فروش الزامی می باشد . درصورت عدم الصاق تصویر با شرایط ذکر شده ، حداکثر ظرف 24 ساعت تاپیک حذف خواهد شد . و اجازه ایجاد تاپیک مجدد داده نخواهد شد و در صورت تکرار این مسئله توسط یک کاربر دسترسی محدود خواهد شد .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش این بررسی واسه قسمت موبایل و تبلت فروم مینوشتی حداقل 20 تا مثبت میگرفتی :D چه خبره !

لینک به دیدگاه

9 - صاحب تاپیک در هر 12 ساعت فقط یک بار به هر عنوان میتواند تاپیک خود را بالا بیاورد . کاربران دیگر هم نمیتوانند تاپیک شخص دیگری را بدون دلیل بالا بیاورند .

ممنون از یاد آوری ، بنده فقط یک بار اضافه بالا آوردم :| ، اینهمه تاپیک روزی 40 بار بالا میارن ..

داداش این بررسی واسه قسمت موبایل و تبلت فروم مینوشتی حداقل 20 تا مثبت میگرفتی :D چه خبره !

:دی

کلا توی نقد کردن استعداد خاصی دارم

خصوصا برای کالا های خودم که بخام بفروشم :d

لینک به دیدگاه

من خریدار هستم 260 میدی؟

عزیز e کارکرده این قیمت نمیدن ...

لینک به دیدگاه

قیمت روز در آمازون : 300 دلار

قیمت کارکردش در آمازون :200  دلار

http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B005DIPROI/ref=dp_olp_all_mbc?ie=UTF8&condition=all

میدونم انقدر قیمتش نیست ، توی بازار اینجا البته خیلی گرون فروشن 600 تومن بود که تهران به نظر خیلی کمتر هم گیر بیاد اما دیگه نه انقدر کم .

متاسفانه از این گوشی به درستی رو نمایی نشد ، من هنوز تاچ این گوشی رو روی گوشی های گرون قیمت هم ندیدم

تا یک عکس رو روی این گوشی و Galaxy S2 باهم اجرا نکنید ، یا یک فیلم رو باهم پخش نکنید ، لمس رو باهم تجربه نکنید ، متوجه حرفای من نمیشید

لینک به دیدگاه

درود امیرجان

شرایط رو پ خ کردم

مرسی

لینک به دیدگاه

دو عدد رم كروس اير XMS3 تميز موجوده براى تعويض خواستيد در خدمتم...

لینک به دیدگاه

رفیق فکر کنم ازت پانصد برمیدارن اینطور که میگی

نه عزیز

قیمتی که مد نظرم هست 300 تا 330 تومنه .

اینجارو هم ببین عزیز

http://www.digikala.com/Search/Category-Mobile-Phone/#/Category-Mobile/Category-Mobile-Phone/Brand-1/Brand-18/Brand-26/MaxPrice-555000/Attributes-202_292/Brand-22/

من زدم قیمت تا 555 تومن ، از کل این گوشی هایی که اومده Xperia mini pro به شددت همه چیش بهتره

هم دوربین ، هم بنچمارک ، هم تاچ ، هم کیفیت صفحه هم...

لینک به دیدگاه

يك عدد اس اس دى كروس اير جى اس آك هم موجوده خواستيد تعويض كنيد يه ندا بديد...

لینک به دیدگاه

دو عدد رم كروس اير XMS3 تميز موجوده براى تعويض خواستيد در خدمتم...

يك عدد اس اس دى كروس اير جى اس آك هم موجوده خواستيد تعويض كنيد يه ندا بديد...

عزیز اتفاقا این مواردی رو که ذکر کردید به شددت نیاز دارم و توی برنامه خرید بعدیم هستن جفتشون !

اما بنده گوشیمو بفروشم بدون گوشی میشمو کارم به شددت لنگ میشه

برای این مجبورم فقط با گوشی تعویض کنم !!

(شرمنده پست قبلیتون رو ندیدم که جواب ندادم )

لینک به دیدگاه

اضافه شدن یک عدد رم به گوشی ، و کاهش قیمت گوشی

1- یک عدد رم 8 گیگابایت کلاس 10 برند Silicon power گارانتی مادام ارزش : 30 تومان

2- یک عدد محافظ صفحه اضافه ضد خش با بالاترین کیفیت ارزش : 10 تومان

3- جعبه و کلیه متعلقات گوشی

در اصل شما گوشی رو به قیمت 260 تومان میخرید.

قیمت فقط : 300 هزار تومان

لینک به دیدگاه

من خریدار هستم 260 میدی؟

عزیز اگه تا فردا مشتریی نباشه ، بدون رم میتونم 260 تقدیم شما کنم .

لینک به دیدگاه

قیمت با رم 8 گیگ کلاس 10 : 300 هزار تومان

قیمت با رم 2 گیگ: 270 هزار تومان

لینک به دیدگاه

دوستان بنده شاهدم ایشون خیلی این گوشی رو دوست داشتن ... خیلی !!!!

ضرر نمیکنید !

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...