رفتن به مطلب

خریدار کارت گرافیک ( حداکثر 250 هزارتومان )

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

اگر کسی کارت گرافیک دسته دوم یا نو برای فروش دارد و مشخصات کامل یا مدل کارت و وضعیت آن و قیمت پیشنهادی را اعلام کنند.

گرافیک هایی که بیشتر مد نظر است

Radeon HD 6790

Radeon HD 7750

GeForce GT 640

Radeon HD 6670

Radeon HD 6770

Radeon R7 240

Radeon HD 6570

لینک به دیدگاه

مشخصات کارت و ضعیت کارکرد و قیمت پیشنهادی را لطف کنید.

http://www.goldfries.com/hardware-reviews/gainward-ati-radeon-hd4850-512mb-ddr3-golden-sample-graphic-card-review/

این لینک کارته شات  gpuz هم داره 

از کارکردش دقیق خبر ندارم ولی من خودم زیاد باهاش کار نکردم

فکر کنم 180 برای این کارت مناسب باشه با توجه به اینکه 640 رو الان بالای 200 خریدو فروش میکنن و این از 640 قویتره

فقط جون دارکت 10 هست قیمتش افت میکنه

لینک به دیدگاه

رم 512 مگابایت سری DDR3 برای کار من ضعیف است.

کارت شما از نظر توان پردازشی با سری Radeon HD 6670 قابل مقایسه است که تازه الان رم ها عمدتا 1 گیگابایت به بالا هستند و Radeon HD 6670 از DirectX 11 پشتیبانی میکند. الان HD6670-2GD3 128BIT نو حدود 260 هزار تومان در میاد.

و جهت اطلاع میگم کارت GT 640 با رم 1 گیگابایت سری DDR5 و یا 2 گیگابایت سری DDR3 از نظر قدرت پردازشی از کارت شما بالاتر است ;)

لینک به دیدگاه

کارت شما از نظر توان پردازشی با سری Radeon HD 6670 قابل مقایسه است که تازه الان رم ها عمدتا 1 گیگابایت به بالا هستند و Radeon HD 6670 از DirectX 11 پشتیبانی میکند. الان HD6670-2GD3 128BIT نو حدود 260 هزار تومان در میاد.

و جهت اطلاع میگم کارت GT 640 با رم 1 گیگابایت سری DDR5 و یا 2 گیگابایت سری DDR3 از نظر قدرت پردازشی از کارت شما بالاتر است ;)

WOW

what a logic

:))

nice one

لینک به دیدگاه

WOW

what a logic

:))

nice one

شما هم کارت فروشی دارید؟ :)

متوجه منظورتان نشدم :huh:

لینک به دیدگاه

شما هم کارت فروشی دارید؟ :)

متوجه منظورتان نشدم :huh:

خیر عزیز.

از منطق تون خوشم اومد.

خیلی منطقی و واضح توضیح دادید.

تازگیا 6850 خریدم. :) چیزی واسه فروش ندارم.

لینک به دیدگاه

دوست گرامی کارت های 256 بیت خواهان خودشو داره و نمیشه گفت کارت 6670 از این کارت بالاتره

شاید توی بعضی کارا بالاتر باشه ولی توی بعضی کارا 4850 فوق العاده عمل میکنه

لینک به دیدگاه

صحبت شما درسته وقتی کارهایی داشته باشیم که Memory Bandwidth بالایی بخواد. اما این مسئله با توجه به معماری gpu و فرکانس و تعداد پردازش های موازی براحتی کنترل می شود و نیاز به Memory Bandwidth بالا را کاهش خواهد داد. همینطور افزایش حافظه نیز کمک شایانی به این مسئله می کند.

اما در مجموع کارت شما برای کار من که کاربرد محاسباتی هست با توجه به توان مصرفی و میزان حافظه اش مناسب نیست.

http://www.videocardbenchmark.net/video_lookup.php?gpu=Mobility+Radeon+HD+4850&id=507
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...