رفتن به مطلب

مشکل اعصاب خوردکن با IDMan

Senna LEGEND
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی

دوستان من یه مشکل مسخره و اعصاب خوردکنی که با IDMan دارم

اینه که این نرم افزار وامونده گاها نرم افزار یا اگه بخوام ویدیو دانلود کنم 

میره تا آخر دانلود میکنه بعد یه ارور لعنتی میده و بعد کل فایل دان شده که تمومم شده،

یهو میپره و باید دوباره از اول دان کنی

من این مشکلو به خود سایت اصلی IDMan ایمیل زدم و یه اسکرین شاتم دادم بهشون ولی این مشکل همچنان پابرجاست

هربارم آپیدت میکنم نرم افزارو از سایت پی سی دانلود ولی هربارم این مشکل هست

at%20wits%20end.gif at%20wits%20end.gif at%20wits%20end.gif at%20wits%20end.gif at%20wits%20end.gif at%20wits%20end.gif

میخوام ببینم شما هم این مشکلو دارید؟؟

دلیلش چیه؟؟ راه حلش چیه؟؟

من اینو بخاطر صف دانلود و دانلود ویدیوش استفاده میکنم وگرنه تفم بهش نمیندازم

دارم دنبال دالنود منیجر دیگه میگردم و یه برنامه ویدیو دانلودر

:mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:

کسی از شما دانلود منیجر با قابلیتهای مدنظرم که شبیه این باشه میشناسه معرفی کنه

ممنون

ویرایش شده توسط Senna LEGEND
لینک به دیدگاه

درود

عزیز خودتو اینقدر ناراحت نکن

نرم افزار download accelerator میتونه جایگزین خوبی باشه

ویرایش شده توسط حمیدرضا نظری(hamidparniyan)
لینک به دیدگاه

درود

عزیز خودتو اینقدر ناراحت نکن

نرم افزار download accelerator میتونه جایگزین خوبی باشه

نه آخه لامصب خیلی رو مخیه

آخه اونم تبلیغات داره بعد فیلترینگ گیر میده بهش بعد وصل میشه سایت پیوندها

شما هم این مشکلو داری؟؟

یه ایمیلی بزنم من به شرکتش وااااااااااااایییییییییی

پوستشونو میکنم

آخه اینجوری نبود

من از همون نسخه اولش با این کار کردم 

از کاربرای اولیشم

جدیدا اینکارو کردن که نرم افزار با کلید فیک رجیستر میشه اینجوری میشه

لینک به دیدگاه

دقیقا بنده هم چندین مورد همین مشکل رو داشتم. نرم افزار من آخرین ورژن هم هست. آخرین نمونه پریشب یک فایل 400 مگی تا آخر رفت و دوباره با اروری از اول شروع شد. جالبه که ارور میگه مشکل از نرم افزارهای آنتی ویروس و ... خود شماست. چاره ای نیست!!!

لینک به دیدگاه

نه آخه لامصب خیلی رو مخیه

آخه اونم تبلیغات داره بعد فیلترینگ گیر میده بهش بعد وصل میشه سایت پیوندها

شما هم این مشکلو داری؟؟

یه ایمیلی بزنم من به شرکتش وااااااااااااایییییییییی

پوستشونو میکنم

آخه اینجوری نبود

من از همون نسخه اولش با این کار کردم 

از کاربرای اولیشم

جدیدا اینکارو کردن که نرم افزار با کلید فیک رجیستر میشه اینجوری میشه

بهت حق میدم این پیوند ها که به شدت روی اعصابه

ازهریک صفحه ای که بازمیشه ، دوصفحه پیوند کنارش بازمیشه که حتی توی دانلود کردن هم بدجورحال گیری هستش

پیشنهاد میکنم نسخه قدیمی تررو حتی مربوط به یکسال پیش رو امتحان کنید ، امکان داره مشکل حل بشه

لینک به دیدگاه

پس راهی نداره

ولی راهشو پیدا کردم 

از این اکستنشن برای دانلود ویدیو استفاده میکنم

http://download.cnet.com/Flash-Video-Downloader-for-Google-Chrome/3000-33362_4-75327988.html

توصیه میکنم دان کنید خیلی خوبه

از برنامه FDMan هم برای دانلود

اینم پاک میکنم

یعنی یه نامه بنویسم من به شرکت سازنده اش

همه اعصابی که از من تو این مدت خورد کرده رو سروشون خالی میکنم

لینک به دیدگاه

دوست من چرا اینقدر عصبانی هستی ؟

IDM که شما رو مجبور نکرده حتما از اون استفاده کنی ؟ ، اگه آپشن بهتری داری میتونی از این استفاده نکنی

دوما وقتی هیچ پولی برای اون برنامه پرداخت نمیکنید انتظار ساپورت فوری نداشته باشید

بعدشم این مشکل رو من فقط با سایت چیزتوب دیدم ، و فکر کنم اشکال از چیزتوبه ، یعنی یک کاری کرده نتونی راحت دانلود کنی و IDM گناهی نداره.

حالا شما چرا بهت برمیخوره؟؟!!

خب اگه نمیخواد بزاره از برنامه اش استفاده کنیم، چرا ضدحال میزنه ؟؟!!

این خیلی زور داره 

تا آخر دان میکنه بعد یهو از اول

خب آدم داغ میکنه دیگه

کدوم دانلود منیجر اینجوریه که این انیجوریه؟

شما نکنه از سایتش پول میگیری ازش دفاع میکنی 

بله؟؟!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز

فایل هایی که حین دان قطع میشن مشکلشون از سرور ارائه دهنده هست

شما تو دانلود از تمام سایتها این مشکلو داری؟

از چه نسخه ایی استفاده میکنی؟

ک*رک* شده هست؟

*************************************یه روش میگم برای دانلود از یــــ*ـــوتـــــــــ*ـــــِوب****************************

وقتی دارید ویدیویی رو میبینید تو ادرس بار بعد از  .www  حرف ss   رو اضافه کنید اینتر رو بزنید

منتقل میشید به یه صفحه که بعد از اتنخاب کیفیت ویدیو میتونید اونو دانلود کنید

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببینید تاپیک و به بحث بی مورد نکشید

یه سوال مطرح شده شاید شخص دیگه ایی هم باشه که این مشکل رو داشته باشه

بزارید زودتر به نتیجه برسیم

یا اونایی که مشکلی ندارن راه حلشو برای روز مبادا یاد بگیرن

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:D اگر فکر میکنی ایراد از سریال فیک هست و از منبع یا جای دیگه نیست میتونی نرم افزار رو بخری 59 هزار تومان هست برای لایسنس مادام العمر نماینده رسمی داره تو ایران با کارت شتاب میتونی بخری http://www.downloadmanager.ir/buy/ تریک های خاص خودش رو داره برای پیدا کردن نسخه های کرک شده و سریال فیک البته میتونی پچ دوست ایرانیمون IMPosTOR رو هم تست کنی تو نت جستجو کن همینطور میتونی از نسخه رایگان Download Accelerator Plus استفاده کنی صف دانلود و دانلود ویدئو داره یا Free Download Manager رو تست کن همینطور مشکل دانلود از تیوب ها رو میتونی با سایت های فرعی یا افزونه های براوزر ها خصوصا فایر فکس حل کنی مابقی نرم افزار های دانلود منیجر که رایگان هستند تا جایی که میدونم آلوده به بد افزار و نامطمئن هستن .

لینک به دیدگاه

من معذرت می‌خوام.

ببخشید.

ویرایش شده توسط Prime
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

فایل هایی که حین دان قطع میشن مشکلشون از سرور ارائه دهنده هست

شما تو دانلود از تمام سایتها این مشکلو داری؟

از چه نسخه ایی استفاده میکنی؟

ک*رک* شده هست؟

یه روش میگم برای دانلود از یــــ*ـــوتـــــــــ*ـــــِوب

وقتی دارید ویدیویی رو میبینید تو ادرس بار بعد از  .www  دوتا ss اضافه کنید

منتقل میشید به یه صفحه که بعد از اتنخاب کیفیت ویدیو میتونید اونو دانلود کنید

سلام به شما عزیز

نه رفیق این مشکلو فقط من ندارم اگه تاپیکای بالایی رو خونده باشی

تقریبا هر کاربر این نرم افزار این مشکلو یه بار تجربه کرده

یکی دیگه از دوستامم بهش گفتم گفت همین مشکلو داشته

به سایتها هم ربط نداره

چون هم با سایتهای ایرانی دانلود داشتم هم با خارجی

اینو با خود سایت سازنده اش در میون گذاشتم گفت بخاطر کرک بودنه نرم افزار

یعنی مخصوصا یه کاریش کردن

گفتم بگم شاید راهی کسی بشناسه

عوض میکنم دانلودرمو نهایتا

برای دانلود از تیوب هم راه زیاد میشناسم 

یکیش اینه که تو لینکت به جای همون کلمه ی  و  تیوب بزنی voobys

میره سایته دیگه مثل اونی که شما گفتی

بازم ممنون ازت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس چرا بقیه مشکل ندارن یکیشم خود من

شما موقت یه دانلود منیجر دیگه رو تست کن اگه مشکلت حل شد که چه بهتر

اگه نه که برگرد رو idm چون سریعترین دانلود منیجر هست

باید ببینی مشکل از چی هست

با تنظیماتش کار کردی بلدی؟

تعداد حداکثر ارتباطات با سرور هنگام دانلود رو زیاد کن و رو 16 قرار بده

اینجوری هروقت داره به مشکل میخوره سریع قطع نمیشه و تلاش میکنه ارتباط برقرار بمونه 

دانلود منیجر رو فارسی کن به مسیر تنظیمات - ارتباط با شبکه برو  و انجام بده

بیشتر از 16 جایی خوندم که توصیه نکرده بود و نوشته بود بیشتر از 16 سرور اونو تروجان فرض میکنه و سریع قطعش میکنه

یه فایل کم حجمی که موقع دانلود کردن قطع میشد انتخاب کن این تنظیمات گه گفتم رو انجام بده  و بزار دانلود کنه ببین نتیجه چی میشه

لینک به دیدگاه

پس چرا بقیه مشکل ندارن یکیشم خود من

شما موقت یه دانلود منیجر دیگه رو تست کن اگه مشکلت حل شد که چه بهتر

اگه نه که برگرد رو idm چون سریعترین دانلود منیجر هست

باید ببینی مشکل از چی هست

با تنظیماتش کار کردی بلدی؟

تعداد حداکثر ارتباطات با سرور هنگام دانلود رو زیاد کن و رو 16 قرار بده

اینجوری هروقت داره به مشکل میخوره سریع قطع نمیشه و تلاش میکنه ارتباط برقرار بمونه 

بیشتر از 16 جایی خوندم که توصیه نکرده بود و نوشته بود بیشتر از 16 سرور اونو تروجان فرض میکنه و سریع قطعش میکنه

یه فایل کم حجمی که موقع دانلود کردن قطع میشد انتخاب کن این تنظیمات گه گفتم رو انجام بده  و بزار دانلود کنه ببین نتیجه چی میشه

شما خوش شانسی که اینجوری نشده برات

چون میگم با خود سایتش مکاتبه کردم گفت به خاطر اینه که کرکش کردی

حالا که شما میگی این مشکلو نداری، بگو ببینیم چرا این مشکلو نداری؟

جالب شد قضیه

ماله شما کرکی نیست ؟؟

از کجا دانلود کردیش؟

به ما هم بگو یاد بگیریم

میگم یکی دیگه از دوستامم هم این مشکلو داشت وقتی بهش گفتم تائید کرد

لینک به دیدگاه

حذف پست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

این مشکل مدت هاست وجود داره چیز جدیدی هم نیست بیش از یکساله بوجود آمده.همه بیلدهای جدید idm این مشکل رو دارند.به این صورت که در ابتدا که جدیدترین ورژن رو نصب میکنید ولی با آمدن ورژن جدیدتر,سازنده برنامه هایی که قانونی خریداری شدند رو به صورت رایگان آپدیت میکنه.پس اینکه ما نسخه ای از این برنامه رو داشته باشیم و آپدیت نکنیم دلیلش معمولاً در کـــرک شده بودن نرم افزاره.بنابر این مشکلات شروع میشه...

چند تا راه حل ابتدایی وجود داره. اولاً همیشه از جدید ترین بیلد استفاده کنید. و سعی کنید تعداد کانکشن ها رو به 1 تغییر بدید.چرا؟ در نظر بگیرید مثلاً 16 یا 32 پارت وجود دارند. حالا اگر یکی از کانکشن ها ناقص دانلود شده باشه 31 کانکشن دیگه هم corrupt میشوند.پس 1 تا 2 کانکشن بیشتر نباشه.

مورد دیگه سعی کنید اگر فایل بالای 10 مگ هست از برنامه های تغییر دهنده ip رایگان استفاده نکنید چون سرعت پایینی دارند و باعث میشوند سایتهایی که مدت زمان محدودی برای دانلود شما در نظر گرفته اند time out کنند و اجازه ادامه دانلود رو به شما ندهند.تقریباً همه تیوب ها اینطوری هستند.

حتماً موقع دانلود فایل های حجیم آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی خودتون رو غیر فعال کنید! چون آنتی ویروس ها مدام در حال چک کردن فایل دانلودی شما هستند و بیشتر این ارور ها از آنتی ویروس نشئت میگیرن.

وقتی ورژن جدیدتر میاد و قصد دارید اون رو با ورژن قدیمی جایگزین کنید حتماً با کمک برنامه های جانبی برای پاک کردن کامل ورژن قبل استفاده کنید.برنامه هایی مثل Advanced Uninstaller PRO توصیه میشه.

اگر با همه این توضیحات و راهکارها همچنان مشکل باقی بود از برنامه های جایگزین رایگان استفاده کنید. برنامه EagleGet هم امتحان کنید.بسیار برنامه خوبیه رایگان هم هست البته فعلاً بتا هست.

لینک به دیدگاه

سلام  

دوست عزیز منم 2 بار این مشکل داشتم.  از مسیر زیر فایل ناقص دانلود شده رو می تونی پیدا کنی که اکثر قسمت هاش قابل دیدن هست. اگه فیلم باشه می تونی  بعضی قسمتاش نگاش کنی

البته می تونی از آدرس اون فایل یه فایل دیگه دانلود کنی و محتویات پوشه قدیم با  جدید جایگزین کنی . البته واسه من جواب نداد

C:\Users\ٍُNAMEUSER\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\NAME USER

من از ورژن 6.18 کرک شده استفاده می کنم خدا رو شکر بدون هیچ مشکلی کار می کنه. هیچ وقت هم نمی ذارم آپدیت بشه

موفق باشی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دست به منفی دادنتونم که خوبه :D

حضوری بیا بشین منزل ما پذیرایی هم میشی

یه فایل 4 گیگ دان میکنم که زمان بیشتری اینجا موذب باشی تا ببینی صحیح و سالم دان میشه

کسی که میاد اینجا وقت میزاره برای یاد گرفتن و یاد دادن هست اینجا جای لج بازی و سریع قاطی کردن نیست

همه که مثل شما مشکل ندارن که حرف مشکل ندارهارو قبول نمیکنی

الان من باید توضیح مشکل نداشتن رو بدم :D

مال من هم کرکیه از همین سایتهای ایرانی دان شده

یه منفی دیگه هم بده خداحافظ

لینک به دیدگاه

درود

این مشکل مدت هاست وجود داره چیز جدیدی هم نیست بیش از یکساله بوجود آمده.همه بیلدهای جدید idm این مشکل رو دارند.به این صورت که در ابتدا که جدیدترین ورژن رو نصب میکنید ولی با آمدن ورژن جدیدتر,سازنده برنامه هایی که قانونی خریداری شدند رو به صورت رایگان آپدیت میکنه.پس اینکه ما نسخه ای از این برنامه رو داشته باشیم و آپدیت نکنیم دلیلش معمولاً در کـــرک شده بودن نرم افزاره.بنابر این مشکلات شروع میشه...

چند تا راه حل ابتدایی وجود داره. اولاً همیشه از جدید ترین بیلد استفاده کنید. و سعی کنید تعداد کانکشن ها رو به 1 تغییر بدید.چرا؟ در نظر بگیرید مثلاً 16 یا 32 پارت وجود دارند. حالا اگر یکی از کانکشن ها ناقص دانلود شده باشه 31 کانکشن دیگه هم corrupt میشوند.پس 1 تا 2 کانکشن بیشتر نباشه.

مورد دیگه سعی کنید اگر فایل بالای 10 مگ هست از برنامه های تغییر دهنده ip رایگان استفاده نکنید چون سرعت پایینی دارند و باعث میشوند سایتهایی که مدت زمان محدودی برای دانلود شما در نظر گرفته اند time out کنند و اجازه ادامه دانلود رو به شما ندهند.تقریباً همه تیوب ها اینطوری هستند.

حتماً موقع دانلود فایل های حجیم آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی خودتون رو غیر فعال کنید! چون آنتی ویروس ها مدام در حال چک کردن فایل دانلودی شما هستند و بیشتر این ارور ها از آنتی ویروس نشئت میگیرن.

وقتی ورژن جدیدتر میاد و قصد دارید اون رو با ورژن قدیمی جایگزین کنید حتماً با کمک برنامه های جانبی برای پاک کردن کامل ورژن قبل استفاده کنید.برنامه هایی مثل Advanced Uninstaller PRO توصیه میشه.

اگر با همه این توضیحات و راهکارها همچنان مشکل باقی بود از برنامه های جایگزین رایگان استفاده کنید. برنامه EagleGet هم امتحان کنید.بسیار برنامه خوبیه رایگان هم هست البته فعلاً بتا هست.

ممنون ازت دوست عزیز

ولی اینا جواب نمیده

فلش گت هم خوبه ولی من دنبال نرم افزاری هستم که مثل این صف دانلود ساپورت کنه

چی میتونی معرفی کنی؟

کلی گشتم چیزی پیدا نکردم

سلام  

دوست عزیز منم 2 بار این مشکل داشتم.  از مسیر زیر فایل ناقص دانلود شده رو می تونی پیدا کنی که اکثر قسمت هاش قابل دیدن هست. اگه فیلم باشه می تونی  بعضی قسمتاش نگاش کنی

البته می تونی از آدرس اون فایل یه فایل دیگه دانلود کنی و محتویات پوشه قدیم با  جدید جایگزین کنی . البته واسه من جواب نداد

C:\Users\ٍُNAMEUSER\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\NAME USER

من از ورژن 6.18 کرک شده استفاده می کنم خدا رو شکر بدون هیچ مشکلی کار می کنه. هیچ وقت هم نمی ذارم آپدیت بشه

موفق باشی

این روشم میدونم 

اتفاقا ی جایی میخوندم که آموزش میداد که بتونی قسمتهای دان شده رو به هم بچسبونی و یه فایلش کنی که جواب نداد من امتحان کردم

آخه مسئله اینه همونطور که میدونی یه ارور میاد وقتی اینجوری میشه

اونو کلیک کنی این پارتها هم میپره؟؟!!!

دست به منفی دادنتونم که خوبه :D

حضوری بیا بشین منزل ما پذیرایی هم میشی

یه فایل 4 گیگ دان میکنم که زمان بیشتری اینجا موذب باشی تا ببینی صحیح و سالم دان میشه

کسی که میاد اینجا وقت میزاره برای یاد گرفتن و یاد دادن هست اینجا جای لج بازی و سریع قاطی کردن نیست

همه که مثل شما مشکل ندارن که حرف مشکل ندارهارو قبول نمیکنی

یه منفی دیگه هم بده خداحافظ

عزیز اگه منظورت به منه من منفی ندادم

حالا که دلخور شدی مثبت میدم تا خنثی بشه

ولی هنوز نگفتی چطور برنامه شما اینجوری نمیشه

لینک به دیدگاه

عزیز مجبوری تحمل کنی من تعداد زیادی از برنامه هارو تست کردم تا از IDM فرار کنم اما دوباره به خود IDM رسیدم

همین دیروز یک فایل به حجم 8 گیگابایت یک تیکه رو داشتم دانلود میکردم ، تا 100 درصد رفت یک دفعه همینطور روی 100 گیر کرد

رفتم به آدرسی که فایل های ناقص دانلود شدش میره اونجا ، همیشه وقتی ویدیو دانلود میکنم ، حین اینکه دانلود میشه تماشا هم میکنم :دی

گفتم شاید این فایل اونجا باشه برش دارم با کمال تعجب دیدم اونجا خالیه و IDM زده هرچی خودش دانلود کرده حذف کرده

دانلود رو pause کردم و دوباره resume زدم دیدم از 0 شروع کرد

حتی وقتی ویدیو میگرفتم داشتم ویدیو رو میدیدم و تقریبا تا نصفش دیدم قطع کردم صبر کردم کامل دانلود شه

وقتی کامل شد ارور داد ، گفتم حالا دو دقیقه آخرش مهم نیست ، رفتم تمپ دیدم هرچی از اول دانلود کرده بوده رو هم حذف کرده :|

دوستان نمیشه کاری کرد لا اقل دانلود نمیکنه فایل هاشو از تمپ حذف نکنه ؟ مگه مریضه  که حذف میکنه؟

لا اقل از فایل های ناقص میشه کلی استفاده کرد این چه کاریه اخه

یه فیلم 8 گیگابایت که نصفشو راحت دیده بودم بدون هیچ مشکل از مسیرش ( C:\Users\Amir\AppData\Roaming\IDM\DwnlData )

بعد از اتمام دانلود زد کلشو پاک کرد

اگه بشه کاری کرد که پاک نکنه از اون قسمت خیلی خوب میشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز :

این پیشنهاد خوبیه ، الان نزدیک به یک ماه است استفاده میکنم هیچ مشکل و کم و کاستی نداشته . پاک و پاک و سریع هم هست چون سورس باز هست .

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز :

این پیشنهاد خوبیه ، الان نزدیک به یک ماه است استفاده میکنم هیچ مشکل و کم و کاستی نداشته . پاک و پاک و سریع هم هست چون سورس باز هست .

اتفاقا به نکته خوبی اشاره کردی :دی

این نرم افزار همین الان رو سیستمم نصبه 

خیلی هم خوبه

ولی میگم این لعنتی IDMan صف دانلود (queue) داره میدی فایلاتو اتومات دان میکنه

درگیر این قابلیتشم

سایر نرم افزارا (از جماه FDM) اگه بخوای اتومات دان کنه، همه فایلاتئو شروع میکنه به دانلود

ولی IDMan میشه صف ایجاد کرد

فایلهارو دسته بندی کرد

ویدیو یه طرف موزیک یه طرف فایلهای حجیم یه طرف

هرکدومم خواستی میدی جدا میکنه تو صف اختصاصیش

اینو من میخوام

بماند که دانلود ویدیوشم خوبه که اونو راه حلشو پیدا کردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...