رفتن به مطلب

مشکل اعصاب خوردکن با IDMan

Senna LEGEND
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

اتفاقا به نکته خوبی اشاره کردی :دی

این نرم افزار همین الان رو سیستمم نصبه 

خیلی هم خوبه

ولی میگم این لعنتی IDMan صف دانلود (queue) داره میدی فایلاتو اتومات دان میکنه

درگیر این قابلیتشم

سایر نرم افزارا (از جماه FDM) اگه بخوای اتومات دان کنه، همه فایلاتئو شروع میکنه به دانلود

ولی IDMan میشه صف ایجاد کرد

فایلهارو دسته بندی کرد

ویدیو یه طرف موزیک یه طرف فایلهای حجیم یه طرف

هرکدومم خواستی میدی جدا میکنه تو صف اختصاصیش

اینو من میخوام

بماند که دانلود ویدیوشم خوبه که اونو راه حلشو پیدا کردم

اتفاقا queue اونم با صف داره  :D

لینک به دیدگاه

اتفاقا queue اونم با صف داره  :D

اره اره درسته

رفتم تو سایتش دیدم داره

ممنون

قبلا نداشت نه؟؟!

جدیدا اضافه کرده؟؟

چون من اینو میشناسم ولی فکر کنم قبلا نداشت نسخه های قبلیش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از orbit هم استفاده کن ببین چطوره

orbit.rar

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

copyrightlarge.jpg

این علامت مخصوص حاکم بزرگ کپی رایت است ، احترام بگزارید .

:-w  :-w  :-w

این جا ایران ه! :D

خیلی صادرات نرم افزار به ایران آسونه...حالا نسخه اصلی هم استفاده کنیم؟ :D

لینک به دیدگاه

FLASH GET بهترین هست چند ساله با این منجر کار میکنم

لینک به دیدگاه

پس چرا بقیه مشکل ندارن یکیشم خود من

شما موقت یه دانلود منیجر دیگه رو تست کن اگه مشکلت حل شد که چه بهتر

اگه نه که برگرد رو idm چون سریعترین دانلود منیجر هست

باید ببینی مشکل از چی هست

با تنظیماتش کار کردی بلدی؟

تعداد حداکثر ارتباطات با سرور هنگام دانلود رو زیاد کن و رو 16 قرار بده

اینجوری هروقت داره به مشکل میخوره سریع قطع نمیشه و تلاش میکنه ارتباط برقرار بمونه 

دانلود منیجر رو فارسی کن به مسیر تنظیمات - ارتباط با شبکه برو  و انجام بده

بیشتر از 16 جایی خوندم که توصیه نکرده بود و نوشته بود بیشتر از 16 سرور اونو تروجان فرض میکنه و سریع قطعش میکنه

یه فایل کم حجمی که موقع دانلود کردن قطع میشد انتخاب کن این تنظیمات گه گفتم رو انجام بده  و بزار دانلود کنه ببین نتیجه چی میشه

مهدی جان بنده هم این مشکل رو داشتم

البته عموما برای سایت هایی بود که لینک دانلود از روی فیلم انلاین برداشته بودم

منظورم یاروتیوب نیست کلا سایت های استریم فیلم

چند بار فایل های با حجم 1گیگ و بیشتر که تا 99.99 درصد رفته بود رو یک ارور که دانلود به حالت یک کانکشن برگشته است و دوباره از صفر شروع میشه :)

سلام  

دوست عزیز منم 2 بار این مشکل داشتم.  از مسیر زیر فایل ناقص دانلود شده رو می تونی پیدا کنی که اکثر قسمت هاش قابل دیدن هست. اگه فیلم باشه می تونی  بعضی قسمتاش نگاش کنی

البته می تونی از آدرس اون فایل یه فایل دیگه دانلود کنی و محتویات پوشه قدیم با  جدید جایگزین کنی . البته واسه من جواب نداد

C:\Users\ٍُNAMEUSER\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\NAME USER

من از ورژن 6.18 کرک شده استفاده می کنم خدا رو شکر بدون هیچ مشکلی کار می کنه. هیچ وقت هم نمی ذارم آپدیت بشه

موفق باشی

این زمانی کاربرد داره که فایل موجود درهمان میزان از درصد که رفته باقی بمونه و نه دوباره از صفر درصد شروع به دانلود بشه :)

حذف پست 

همانطور که دوست عزیزمون گفتند پیشنهاد میکنم در هنگام دانلود از سایت های خارجی که لینک دانلود که ارائه میدهند زمان کمی داره مقدار اتصال به کانکشن هارو به یک تغییر بدید

ولی توصیه میکنم بهترین را باز پیدا کردن لینک هایی از سرور های همچون hipfile ,یا keep2share و... هست :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:D گویا بیشتر دنبال حاشیه هستید تا متن موضوع .

1- کرک دوست ایرانیمون IMPosTOR که تو پست قبل نوشتم تست شده و پیغام سریال تقلبی نمیگیرید (بهترین پچی که موجود هست) .

2- اون 2 تا نرم افزار که معرفی کردم خصوصا DAP از برنامه های خوب و قدیمی هستند FDM هم که کاملا متن باز هست و نیاز شما رو جواب گو هست .

3- نرم افزار flashget کاملا مشکوک و ناسالم هست کلا به نرم افزار هایی که سورسشون چینی هست باید مشکوک بود :D دانلودر EagleGet رو تست نکردم ریویو بد ازش ندیدم تو نت ولی تو سایتشون اصلا مشخص نشده که ناشر کی هست چه شرکتی پشتش هست و همه چیزشون مخفی هست ... سایتشون کلا حدود 1.5 سال هست که اکتیو شده و IP شون برای انگلستان هست . چند تا نرم افزار دیگه من قبلا دیده بودم که ظاهرشون شبیه EagleGet بود و قبل از این معرفی شده بودن یعنی قبل از اینکه EagleGet بوجود بیاد :D کاملا مشغول دزدی اطلاعات از کاربر بودن . نرم افزار های دیگه هم هستند که داستانشون مثل همین ها هست یا اینکه قابلیت های خوبی ندارند .

در خلاصه IDM یکی از بهترین ها هست که ناشرش واقعا براش زمان میزاره و زحمت میکشه در توانتون هست خریداری کنید در غیر اینصورت کرکی که معرفی کردم رو استفاده کنید http://www.de-compiler.me/index.htm یا اینکه یکی از جایگزین ها رو استفاده کنید .

لینک به دیدگاه

:D گویا بیشتر دنبال حاشیه هستید تا متن موضوع .

1- کرک دوست ایرانیمون IMPosTOR که تو پست قبل نوشتم تست شده و پیغام سریال تقلبی نمیگیرید (بهترین پچی که موجود هست) .

2- اون 2 تا نرم افزار که معرفی کردم خصوصا DAP از برنامه های خوب و قدیمی هستند FDM هم که کاملا متن باز هست و نیاز شما رو جواب گو هست .

3- نرم افزار flashget کاملا مشکوک و ناسالم هست کلا به نرم افزار هایی که سورسشون چینی هست باید مشکوک بود :D دانلودر EagleGet رو تست نکردم ریویو بد ازش ندیدم تو نت ولی تو سایتشون اصلا مشخص نشده که ناشر کی هست چه شرکتی پشتش هست و همه چیزشون مخفی هست ... سایتشون کلا حدود 1.5 سال هست که اکتیو شده و IP شون برای انگلستان هست . چند تا نرم افزار دیگه من قبلا دیده بودم که ظاهرشون شبیه EagleGet بود و قبل از این معرفی شده بودن یعنی قبل از اینکه EagleGet بوجود بیاد :D کاملا مشغول دزدی اطلاعات از کاربر بودن . نرم افزار های دیگه هم هستند که داستانشون مثل همین ها هست یا اینکه قابلیت های خوبی ندارند .

در خلاصه IDM یکی از بهترین ها هست که ناشرش واقعا براش زمان میزاره و زحمت میکشه در توانتون هست خریداری کنید در غیر اینصورت کرکی که معرفی کردم رو استفاده کنید http://www.de-compiler.me/index.htm یا اینکه یکی از جایگزین ها رو استفاده کنید .

خیلی خیلی ممنون ازت دوست عزیز

اره واقعا من یه سوال ساده پرسیدم ولی تاپیکم الکی الکی 4 صفحه شد

البته ممنون از همه دوستان بابت نظرشون ولی یه کم زیادی به بیراهه رفت

من الان FDM رو نصب کردم و eagle get که خب بهشم اشاره کردی

راستش برنامه خوبیه و ساده و راحته ولی این چیزی که میگی رو نمیدونستم که برای کیه و کجاییه

یعنی به نظرت ازش استفاده نکنم؟؟

البته من باهاش دان کردم به نظرم یه کم سرعت دانلودش کند میمومد نسبت به بقیه دانلودرها

البته تو فکرش بودم IDM رو بخرم ولی یه کم قیمتش زیاده برای یه نرم افزار نه خیلی واجب 

چون جایگزینش زیاده هرچند قابلیتهای خوبی داره که بقیه ندارن

DAP هم همونطور که تو پست قبلی گفتم تبلیغات داره که چیلترینگ شناساییش میکنه و وصل میشه به سایت پیوندها 

اونم که میدونید سایتش جاسوسیه و کلی اطلاعات میدزده

هربار باید تبلیغاتشو غیرفعال کنم که به خاطر همین پاکش کردم

فلش گت هم زیاد ازش خوشم نمیاد و نمیدونستم چینیه ولی با توصیه ات میذارمش کنار

یعنی این کرکی که دادی رو من بزنم دیگه این مشکلی دارم رو نخواهم داشت؟؟!!!

من همیشه نرم افزارامو (از جمله همین IDM) از پی سی دانلود دان میکنم و کرکشم از اونجا میگیرم هربار

یعنی میگی از کرکشه؟؟!!

بازم ممنون

نظرتو بگو

لینک به دیدگاه

دوستانی که مشکل دارن

نرم افزار رو پاک کنید ، ریست کنید

اخرین نسخه 6.19 رو نصب کنید و از این کرک استفاده کنید

http://d-h.st/RDX

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:D کرکی که تو پی سی دانلود http://p30download.com/fa/entry/44201/ هست همون کرکی هست که تو پستای قبلی لینک دادم لینک رو چک کن اگر از همون کرک استفاده میکنی و "بعد از پچ" پیغام سریال تقلبی میگیری پس درست کرک نکردی یه بار با آن اینستالر کلا پاک کن بعد نصب کن بدون اینکه IDM رو اجرا کنی از کرک استفاده کن اگر تو پروسس های ویندوز IDM رو داری باید از تسک منیجر ببندیش . آپدیت IDM رو هم باید غیرفعال کنی موقع نصب که بعدا اتوماتیک خودش آپدیت رو دانلود و نصب نکنه نکنه . همینطور دلایل زیادی هست که فایل دانلودی خصوصا فایل های استریم ویدئو با حجم سنگین ناقص دانلود بشن بهترین کار برای دانلور استریم ها با حجم بالایی که لینک به IP خودت نشدن این هست که از سایتهای جانبی استفاده کنی که لینک مستقیمشون کنی بعد اون لینک مستقیم رو Import کنی تو رپیدشر میتونی یه اکانت تو رپیدشر رایگان ایجاد کنی 10 گیگ فضا بهت میده بعد از رپیدشر با خیال راحت با کانکشن بالا بدون فیلتر دانلود کن . لینک مستقیم اون سایت های کانورتر یا واسطه معمولا سرعت پایینی دارن همینطور محدودیت زمانی دارن برای اعتبارشون ولی روی رپید این دردسر ها رو نداری . ریموت آپلود رپیدشر برای خیلی کار ها واقعا کارامد هست چندین وقت هم هست که HTTPS ساپورت میکنه برای لینک دانلود .

لینک به دیدگاه

راه چاره فقط استفاده از ورژن پایین هست..خود من کلی اعصاب و وقتم سراین موضوع تلف شد!

تا اینکه با ورژن پایین تست کردم همه اوکی و نرمال شد.. الان خیلی وقته هم کرکش کردم هم تنظیمات دانلود بخوبی فعال هست..

ورژن6.07 رو امتحان کن و بعدش به جونم دعایی بکن..

لینک به دیدگاه

نمی دونم دوستان اینو پیشنهاد دادن یا نه، Orbit Downloader، اینم خوبه.

لینک به دیدگاه

فقط و فقط IDM رو اریجینال استفاده کنین.

من بعد 4 سال کرک و دانلود 24/7 رفتم 3 تا یوزر اصل خریدم.

باور کنین 50 تومن سهله ارزش 100 تومن رو هم داره.

دیگه غمی نخواهین داشت.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...