رفتن به مطلب

حرف کدام یک را باور کنم ؟؟! Cpu-z یا bios ?!!!!!

[UFN]
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان . راستش بنده یک مشکلی اساسی پیدا کردم . یعنی مشکل که نیست . یه جورایی میخوام رفع ابهام بشه :-?

الان من وقتی میرم تو بایوس / قسمت تنظیمات می نویسه که CPU شما با Multiplier 8.5 و Bus Speed 333.3 حدود 2.83 هست اما CPU-Z مینویسه که Multiplier 6 و Bus speed 333.3 و حدود 1.9

حالا میخواستم بدونم که مشکل از کجاست ؟؟

پ.ن : CPU-z آخرین ورژنش نصب هست

لینک به دیدگاه

سلام دوستان . راستش بنده یک مشکلی اساسی پیدا کردم . یعنی مشکل که نیست . یه جورایی میخوام رفع ابهام بشه :-?

الان من وقتی میرم تو بایوس / قسمت تنظیمات می نویسه که CPU شما با Multiplier 8.5 و Bus Speed 333.3 حدود 2.83 هست اما CPU-Z مینویسه که Multiplier 6 و Bus speed 333.3 و حدود 1.9

حالا میخواستم بدونم که مشکل از کجاست ؟؟

پ.ن : CPU-z آخرین ورژنش نصب هست

با عرض سلام

دوست عزیز هیچ مشکلی وجود نداره.این بر مینای تکنولوژِی های تعبیه شده هست که برای کاهش دما و مصرف به صورت اتوماتیک Multi رو به 6 کاهش میده که فقط هم در حالت بیکار هست.اگر تست کنید متوجه میشید که در هنگام Load به همون 8.5 افزایش پیدا میکنه.

لینک به دیدگاه

با عرض سلام

دوست عزیز هیچ مشکلی وجود نداره.این بر مینای تکنولوژِی های تعبیه شده هست که برای کاهش دما و مصرف به صورت اتوماتیک Multi رو به 6 کاهش میده که فقط هم در حالت بیکار هست.اگر تست کنید متوجه میشید که در هنگام Load به همون 8.5 افزایش پیدا میکنه.

خیلی ممنون جناب Maximus .. در مورد ولتاژ رم چی ؟ آیا اون هم به همین شکل هست . چون که روی جعبه رم 2*2 team group 1066 نوشته که ولتاژ 2.1 و 2.2 اما وقتی توی بایوس ولتاژ رو در حالت اتوماتیک قرار میدم میشه 1.8 !!

ببخشید شاید سوال بی ربط بود اما گفتم که دیگه به خاطرش تاپیک نزنم .

با تشکر

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون جناب maximus .. در مورد ولتاژ رم چی ؟ آیا اون هم به همین شکل هست . چون که روی جعبه رم 2*2 team group 1066 نوشته که ولتاژ 2.1 و 2.2 اما وقتی توی بایوس ولتاژ رو در حالت اتوماتیک قرار میدم میشه 1.8 !!

با تشکر

سلام دوست من

مادربردهایی که از حافظه های ddr2 پشتیبانی میکنن معمولا به صورت پیشفرض ولتاژ 1.8 رو بر روی حافظه ها اعمال میکنن

ولتاژ 2.1 که بر روی حافظه های شما درج شده نشون دهنده اینه که در فرکانسهای عادی حافظه ها با ولتاژ 2.1 به پایداری کامل میرسن

به عنوان یک پیشنهاد شما میتونی از طریق بایوس ولتاژ حافظه ها رو تا مقدار درج شده بر روی کیت حافظه بالا ببرید

موفق باشی:-?

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

مادربردهایی که از حافظه های ddr2 پشتیبانی میکنن معمولا به صورت پیشفرض ولتاژ 1.8 رو بر روی حافظه ها اعمال میکنن

ولتاژ 2.1 که بر روی حافظه های شما درج شده نشون دهنده اینه که در فرکانسهای عادی حافظه ها با ولتاژ 2.1 به پایداری کامل میرسن

به عنوان یک پیشنهاد شما میتونی از طریق بایوس ولتاژ حافظه ها رو تا مقدار درج شده بر روی کیت حافظه بالا ببرید

موفق باشی

مرسی دوست عزیزم . راستش اولش این کارو کردم اما گفتم شاید وقتی زده Auto حتمآ تشخیص میده که گویا اینجوری نیست .

با تشکر فراوان

لینک به دیدگاه

عجب داستانی شده این CPU-z :-? . دوستان گرامی الان که ولتاژ رم رو به 2.2 تغییر دادم ( از بایوس ) باز هم CPU-z میگه ولتاژ رم شما 1.8 هست . نظرتون در این رابطه چیه ؟؟

با تشکر و مرسی به خاطر وقتی که میذارید

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون جناب Maximus .. در مورد ولتاژ رم چی ؟ آیا اون هم به همین شکل هست . چون که روی جعبه رم 2*2 team group 1066 نوشته که ولتاژ 2.1 و 2.2 اما وقتی توی بایوس ولتاژ رو در حالت اتوماتیک قرار میدم میشه 1.8 !!

با تشکر

خواهش میکنم.

به احتمال خیلی زیاد رمتون در فرکانس 800 در حال فعالیت هست و به همین دلیل بر اساس تنظیمات تعیین شده ولتاژ رم هم به همین نسبت به 1.8 کاهش پیدا کرده.

از بایوس Divider رو به 5:8 تغییر و ولتاژ رم رو هم 2.1 اعمال کنید.در این حالت همه چیز درست میشه.

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم.

به احتمال خیلی زیاد رمتون در فرکانس 800 در حال فعالیت هست و به همین دلیل بر اساس تنظیمات تعیین شده ولتاژ رم هم به همین نسبت به 1.8 کاهش پیدا کرده.

از بایوس Divider رو به 5:8 تغییر و ولتاژ رم رو هم 2.1 اعمال کنید.در این حالت همه چیز درست میشه.

ببخشید جناب maximus این قسمت divider کجای بایوس هست ؟ چون من نتونستم پیداش کنم ! مادربرد من مدل EP45-UD3R

با تشکر

لینک به دیدگاه

ببخشید جناب maximus این قسمت divider کجای بایوس هست ؟ چون من نتونستم پیداش کنم ! مادربرد من مدل EP45-UD3R

در بایوس قسمتی به اسم Memory Frequency اگه دارید رو 1066 بگذارید که در واقع همون Divider 5:8 محسوب میشه.

لینک به دیدگاه

متاسفانه قسمت Memory Frequency هم پیدا نکردم .. دوستان عزیز اگر کسی مادربردش مثل من هست و میدونه که این قسمت کجای بایوس هستش لطفآ من رو راهنمایی کنه . با تشکر

لینک به دیدگاه

کوروش جان بایوس من مثل شما نبود اما بالاخره این Memory Frequency رو پیدا کردم ! مشکل اینجاست که این گزینه غیر فعال هست و هیچ رقمه هم فعال نمیشه :-?

prblem_2.jpg

http://h.imagehost.org/0074/prblem_2.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...