رفتن به مطلب

مادربرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

آقا سلام میخوام یه مادربرد بخرم  که یه cpuقوی ساپورت کنه.گرافیک یه اسلوت هم کافیه رم هر چی بیشتر بهتر.قیمنشم تا یک تومن.usb3داشنه باشه بعد بقیه کاراییهاش زیاد مهم نیست ولی در کل یه چیز عمری میخوام چی بیشنهاد میدین؟

لینک به دیدگاه

آقا سلام میخوام یه مادربرد بخرم  که یه cpuقوی ساپورت کنه.گرافیک یه اسلوت هم کافیه رم هر چی بیشتر بهتر.قیمنشم تا یک تومن.usb3داشنه باشه بعد بقیه کاراییهاش زیاد مهم نیست ولی در کل یه چیز عمری میخوام چی بیشنهاد میدین؟

سلام و تبریک بخاطر عضویت 

شما مقدار هزینه ای رو که می خواید واسه مادبرد کنار بگذارید مشخص کنید. 

بعد کاربردتون رو عنوان کنید که آیا مثلا واسه بازی هستش ، اورکلاک و یا کارهای دیگه ... 

پردازنده مورد نظرتون رو مشخص کنید آیا الان پردازنده رو دارید و میخواید واسش مادر برد تهیه کنید؟ 

این مدلی که دوستمون پیشنهاد کردن مدل خوبیه منتهی یک مقدار سوکتش قدیمی شده و من به شخصه پیشنهاد می دم که از برد هایی با سوکت 1150 استفاده کنید. 

سوالات بالا رو پاسخ بدین تا بعد بریم مرحله بعد 

ویرایش شده توسط ace
لینک به دیدگاه

برای این که عمر کنه و پاییداری عالی داشته باشه ASUS SABERTOOTH  z87

این بورد با استاندار های ارتشی ساخته شده  :D  ( خود ایسوس گفته ) و بسیار زیبا و عالی هست و با یه 4770k که دیگه بهترین انتخاب برای شما می تواند باشد

http://lioncomputer.ir/product/2424/ASUS%20Z87%20SABERTOOTH%20LGA1150%20Z87%20MB/

قیمت 780 تومن 

بوجه ی کلی رو هم ذکر کنید

ویرایش شده توسط alidadashnejad
لینک به دیدگاه

به نظر من با بودجه 1 میلیونی که واسه این پروژه در نظر گرفتی جمع آوری پلتفرم AMD مقرون به صرفه تر هست چون با یه تیر دو نشون میزنی

هم مین و هم cpu رو جفت با هم داری  نظر من رو ایناست

ASUS M5A99FX Pro R2 AM3+ MB  مین بورد

AMD FX-8320 AM3+ Processor  سی پی یو

سی پی یو از قدرت پردازشی بالایی برخوردار مجموع کش L2 و L3  به 16 مگ میرسه وفرکانس کاری3.5GHz برای این در نظر گرفته شده

لینک به دیدگاه

درود 

استارتر عزیز

شما مادربرد رو برای چه پلتفورمی نیازدارین؟

سی پی یو تهیه کردین؟

لینک به دیدگاه

ممنون برای هم کاریتون و رهنماییتون در کل بگم گراقیک 7850 2gig ddr5 ati دارم خب بودجه از 2 تومن به بالا دارم میخوام برای بیشنر بازی فقط یه مادربرد میخوام که چند سال منو لنگ نذاره cpu  4 هسته ای باشه  با کش حداقل 10 بعدش مانیتور رو  از 800 تا 1میلیون پیدا کردم موندم سه بعدی بگیرم یا معمولی.خب رم رو هم  فعلا میتونم بعدا بخرم .کیس هم دارم .پاور هم باید بگیرم پاورم 400ه.در کل شد مادربرد.سی پی یو و پاور و مانیتور با بودجه 3 تومن جالا یکم کمتر یا بیشتر

لینک به دیدگاه

ممنون برای هم کاریتون و رهنماییتون در کل بگم گراقیک 7850 2gig ddr5 ati دارم خب بودجه از 2 تومن به بالا دارم میخوام برای بیشنر بازی فقط یه مادربرد میخوام که چند سال منو لنگ نذاره cpu  4 هسته ای باشه  با کش حداقل 10 بعدش مانیتور رو  از 800 تا 1میلیون پیدا کردم موندم سه بعدی بگیرم یا معمولی.خب رم رو هم  فعلا میتونم بعدا بخرم .کیس هم دارم .پاور هم باید بگیرم پاورم 400ه.در کل شد مادربرد.سی پی یو و پاور و مانیتور با بودجه 3 تومن جالا یکم کمتر یا بیشتر

آهان راستی هاردم میخوام هارد 1 ترا

لینک به دیدگاه

آهان راستی هاردم میخوام هارد 1 ترا

رم فعلا نمیخرم چون هر روز داره هرتز بالاتر میاد بعدشم.تو مانیتور مثلا میکه 1.50000000بهتره یا 1.5000000؟ حالا اگه بقیه مشخصاتش یکی باشه؟

لینک به دیدگاه

سلام و تبریک بخاطر عضویت 

شما مقدار هزینه ای رو که می خواید واسه مادبرد کنار بگذارید مشخص کنید. 

بعد کاربردتون رو عنوان کنید که آیا مثلا واسه بازی هستش ، اورکلاک و یا کارهای دیگه ... 

پردازنده مورد نظرتون رو مشخص کنید آیا الان پردازنده رو دارید و میخواید واسش مادر برد تهیه کنید؟ 

این مدلی که دوستمون پیشنهاد کردن مدل خوبیه منتهی یک مقدار سوکتش قدیمی شده و من به شخصه پیشنهاد می دم که از برد هایی با سوکت 1150 استفاده کنید. 

سوالات بالا رو پاسخ بدین تا بعد بریم مرحله بعد 

خب من دوباره پایین مطلب رو کذاشتم هواسم نبود

لینک به دیدگاه

برای این که عمر کنه و پاییداری عالی داشته باشه ASUS SABERTOOTH  z87

این بورد با استاندار های ارتشی ساخته شده  :D  ( خود ایسوس گفته ) و بسیار زیبا و عالی هست و با یه 4770k که دیگه بهترین انتخاب برای شما می تواند باشد

http://lioncomputer.ir/product/2424/ASUS%20Z87%20SABERTOOTH%20LGA1150%20Z87%20MB/

قیمت 780 تومن 

بوجه ی کلی رو هم ذکر کنید

پایین مطلب گذاشتم دوباره

لینک به دیدگاه

درود عزیز

برای داشتن سی پی یو با کش 10MB و بالاتر سوکت 2011 نیازدارین

P9X79 PRO ASUS

به همراه CORE I7 4820K هست !

البته این دو کالا روی هم حدود2100 میشه!

لینک به دیدگاه

به نظر من با بودجه 1 میلیونی که واسه این پروژه در نظر گرفتی جمع آوری پلتفرم AMD مقرون به صرفه تر هست چون با یه تیر دو نشون میزنی

هم مین و هم cpu رو جفت با هم داری  نظر من رو ایناست

ASUS M5A99FX Pro R2 AM3+ MB  مین بورد

AMD FX-8320 AM3+ Processor  سی پی یو

سی پی یو از قدرت پردازشی بالایی برخوردار مجموع کش L2 و L3  به 16 مگ میرسه وفرکانس کاری3.5GHz برای این در نظر گرفته شده

خودم طرفدار amdوati هستم بچه ها میگن asus و intel چه بدونم

لینک به دیدگاه

درود عزیز

برای داشتن سی پی یو با کش 10MB و بالاتر سوکت 2011 نیازدارین

P9X79 PRO ASUS

به همراه CORE I7 4820K هست !

البته این دو کالا روی هم حدود2100 میشه!

خب منم قبول دارم ولی میگن 4 هسته ای حنک کننده مبخوان که آره؟

لینک به دیدگاه

خب منم قبول دارم ولی میگن 4 هسته ای حنک کننده مبخوان که آره؟

این 4هسته ای ، سوکت 2011 هست که نسبت به سوکت 1150 و سی پی یو های اون پلتفورم نظیر 4770K ، خنک ترهست و نیازبه کولرجداگانه درحالت استوک نداره

لینک به دیدگاه

شما 1 میلیون رو فقط واسه مین بورد گذاشتین ، یا قصد خرید پردازنده هم با این بودجه دارین؟

چون تو پست اول ذکر کردین که فقط یه مادربورد می خواید. و در پست هفتم ظاهرا  پردازنده هم به لیست اضافه بشه بودجه رو تا 2 تومن و بیشتر افزایش دادین

از بقیه قطعات سیستم کدوماشو دارین- آیا رم رو تهیه یا انتخاب کردین؟ 

در مورد اون سوالتون هم که پردازنده های 4 هسته ای حتما خنک کننده می خوان خیر باید عرض کنم که اینطور نیست و تا زمان که قصد اورکلاک پردازنده رو نداشته باشین همون کولر استوک کارتون راه می ندازه گر چه به طبع استفاده از خنک کننده بو کلا کاهش دمای کاری اون باعث افزایش عمر اون می شه که ظاهرا یکی از معیار های شما برای انتخاب سیستمه. 

اگه کارت 7850 رو تهیه کردین که هیچ ولی اگه تهیه نکردین شاید با یه مقدار بررسی یهتر بشه گرافیک بهتری رو برداشت . 

از اونجایی که ظاهرا سیستم رو صرفا واسه گیم می خواین شاید لازم نباشه حتما یه مین بورد یک میلیونی تهیه کنید. حمید عزیز که پردازنده 4820 رو به شما پیشنهاد کردن نظرشون این نیست که این بهترین پردانزده هست و تنها صرف اینکه شما حافظه کش 10 مگابایت و بیشتر رو در نظر دارین این پردازنده رو پیشنهاد دادن - البته در اینکه این پردازنده از قوی ترین پردازنده های بازاره شکی نیست. 

ولی در کل اون مدل sabertooth Z87 که برخی از دوستان پیشنهاد کردن مدل بسیار خوب و به قول شما عمری هستش ولی من به شخصه برد های گیگا رو بیشتر ترجیح می دم :

برای مادربورد تا همون سقف بودجه 1 تومان من خودم اگه بودم این رو بر می داشتم 

و برای پردازنده هم به طبع پردازنده خوش نام 4770k کاملا برازنده این مادربرد هست. 

و اما برای رم اگه فرض رو بر این بزاریم که منظور شما از عبارت 2 میلیون و بیشتر چیزی حدود 500 تومان بیشتر بوده  به نظرم این گزینه شما تا مدت ها از خرید رم بی نیاز می کنه. و در صورتی که حدس بنده در باره بودجه اشتباه بوده و سقف همون 2 میلیون هست با انتخاب پردازنده 4670k می تونید کماکان از این رم ها بر روی سیستمتون بهره ببرید. 

البته اینهایی که عنوان کردم همه به دلیل عدم وجود اطلاع دقیق از بودجه ، قطعاتی که قبلا تهیه کردین و موارد استفاده شما از سیستم کاملا قابل تغییره . به عنوان مثلا قرار دادن یه ssd روی این سیستم رو که مطمئنم اکثر دوستان به اتقاق باهاش موافقند کارایی سیستم رو به طرز چشم گیری افزایش می ده. 

لینک به دیدگاه

ممنون دادا ببین الان  من کیسم اینه با مارک دلوکس http://lioncomputer.ir/product/88/GREEN%20MAGNUM%202/

پاورم 400 واسه سیسنم جدید جوای نمیده 

حب اینم گراقیک البته تا آذر ماه http://lioncomputer.ir/product/1316/SAPPHIRE%20HD7850%202GB%20GDDR5/

من حدودا 3.5 دارم در کل

حالا نظرم اینه یه مادربرد عمری منظورم اینه 64 رم یا حداقل 32 بکشه پی سی آی اکپرس 3 باشه و سی پی یو رو  حداقل سری i7  بکشه

cpu رو خودم نظرم رو 4 هسته ای هست با کش 10 یا 13 اگرم پولم باشه بالاتر :D

رم هم  ddr3   2 تا یا 1 دونه 8 گیگ با هرتز 2400 یا بالاتر

یه هارد 1 ترا یا بالاتر 

با یه مانیتو  فول اچ دی اچ دی ام ای خور 2میلی ثانیه و کنتراکست خوب

یه پاور که اینها رو ساپورت کنه با حالا بعدا یه گراقیک خوب خب حالا من بیشتر پول باید جور کنم ؟ اگه نه یه  چیزی پیشنهاد بدین

پس در کل شذ مادربرد سی پی یو رم و هارد مانیتور پاور

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...