رفتن به مطلب

انتخاب خرید مانیتور دوم بین ایسوس MX279H و MX299Q

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود 

در حال حاضر مانیتور MX279H دارم .

چون این مدل مانیتور ها حاشیه خیلی کم داره  بهتر کنار هم قرارمیگیرن

اما انداره 

Phys. Dimension with Stand(WxHxD):622.6x441.3x225.2mm       MX279H

Phys. Dimension with Stand(WxHxD): 700.2 x 391 x 215.1mm     mx299q            

.به نظر شما برای مانیتور دوم از کدوم بخرم ?

قیمت 27 =1.600.000

قیمت29=2.000.000 

تفاوت قیمت برام مهم نیست 

فقط نکنه ای هست کم توی  ارتفاع جک کردم  27 ارتفاش بیشتر از 29 هست  --که اگه بخوام 29 را کنارش بگزارم  حدود 10 سانتی پایینتر هست و باز هم اندازه هم نیستند 

راه چاره بفرمایید 

دوستانی که زحمت میکشن بلا استثنا مثبت خواهند گرفت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دو راه داری :

مانیتور فعلی رو رد کنید و یه 299 تهیه کنید که عرضش نیاز به دوتا مانیتور رو منتفی میکنه .

یا 279 رو نگه داری یه 279 دیگه اضافه کنی . این کار (دوتا مانیتور کنار هم) بیشتر به کار انیماتور ها ، بازی ساز ها و دوستان میکسو منتاژ میخوره که مثلا یک مانیتور ابزار ها باشه مانیتور دوم محیط کار . این کانفیگ برای گیم خنده دارو مزحکه ، مثل بستن 4770K روی برد H81 هست . چون تو بازی قشنگ خط قاب بین دو مانیتور میفته روی اسلحت ، میفته وسط ماشینت ، میفته وسط صورت کاراکتر و... . پس برای گیم باید مانیتور فرد باشه . 1 ، 3 و دیگه خیلی فیلم هندیش کنی 5 تا کنار هم . مگر کسی بخواد 3×1 یا 3×2 مانیتور بچینه که میشه 4 و 6 تا مانیتور . حالا چگونه جادادن اینا به کنار .

من اگه بودم راه اولو میرفتم چون یه چیز کم یابیه مانیتور 21:9 و دهنه همه باز میمونه ؛ در غیر این صورت اول یکی و پشت بندش یکی دیگه از 279 اضافه میکردم . راه حل دوم مشکلی که داره بعد از یه مدت احساس میکنی که دوتا مانیتور کناری بی مصرفن و کاربرد کمی دارن و به فکر رد کردنشون میفتی ، مثل دوتا 780 که برای یه مانیتور 1080 زیادی هست و طرف یکیشو رد میکنه ؛ نمونشو همین فروم داریم . در کل مولتی مانیتور فقط برایاستفاده در محیط کار پیشنهاد میشه چون مشکلات زیادی داره مثل استفاده از چند گرافیک که یه سری مزایایی داره ولی مشکلاتشم کم نیست .

لینک به دیدگاه

درود علی جان

پیشنهاد بنده ، اگرنیازبه دوتا مانیتور داری یا مانیتورسایزبزرگ  ، اننتخاب دوتا 27رو ترجیح میدم!

29 خیلی کشیده هست و به قول خودت 10 سانتی مترازارتفاع کم میشه و خیلی کوچیک و بی ریخت هست (البته نظرشخصی هست)

لینک به دیدگاه

درود علی جان

پیشنهاد بنده ، اگرنیازبه دوتا مانیتور داری یا مانیتورسایزبزرگ  ، اننتخاب دوتا 27رو ترجیح میدم!

29 خیلی کشیده هست و به قول خودت 10 سانتی مترازارتفاع کم میشه و خیلی کوچیک و بی ریخت هست (البته نظرشخصی هست)

درود حمید  جان گل 

خیلی ممنون راست میگی

منم تو همین فکر بودم برای 29 که ارتفاع کم میشه  کار کردن باهاش سخت باشه 

مانیتور دوم و سوم سامسونگ هست چشام داره کور میشه  

+  اعمال شد

لینک به دیدگاه

دو راه داری :

مانیتور فعلی رو رد کنید و یه 299 تهیه کنید که عرضش نیاز به دوتا مانیتور رو منتفی میکنه .

یا 279 رو نگه داری یه 279 دیگه اضافه کنی . این کار (دوتا مانیتور کنار هم) بیشتر به کار انیماتور ها ، بازی ساز ها و دوستان میکسو منتاژ میخوره که مثلا یک مانیتور ابزار ها باشه مانیتور دوم محیط کار . این کانفیگ برای گیم خنده دارو مزحکه ، مثل بستن 4770K روی برد H81 هست . چون تو بازی قشنگ خط قاب بین دو مانیتور میفته روی اسلحت ، میفته وسط ماشینت ، میفته وسط صورت کاراکتر و... . پس برای گیم باید مانیتور فرد باشه . 1 ، 3 و دیگه خیلی فیلم هندیش کنی 5 تا کنار هم . مگر کسی بخواد 3×1 یا 3×2 مانیتور بچینه که میشه 4 و 6 تا مانیتور . حالا چگونه جادادن اینا به کنار .

من اگه بودم راه اولو میرفتم چون یه چیز کم یابیه مانیتور 21:9 و دهنه همه باز میمونه ؛ در غیر این صورت اول یکی و پشت بندش یکی دیگه از 279 اضافه میکردم . راه حل دوم مشکلی که داره بعد از یه مدت احساس میکنی که دوتا مانیتور کناری بی مصرفن و کاربرد کمی دارن و به فکر رد کردنشون میفتی ، مثل دوتا 780 که برای یه مانیتور 1080 زیادی هست و طرف یکیشو رد میکنه ؛ نمونشو همین فروم داریم . در کل مولتی مانیتور فقط برایاستفاده در محیط کار پیشنهاد میشه چون مشکلات زیادی داره مثل استفاده از چند گرافیک که یه سری مزایایی داره ولی مشکلاتشم کم نیست .

درود 

1- دوست عزیز من درحال حاضر دارم از 3 تا مانیتور استفاده میکنیم چون روی هر مانیتور کاره خاصی انجام میدم --همون موردی که شما برای تعداد مانیتور فرمودید

2-من زیاد اهل بازی نیستم  

3-مهمترین مزیت MX279H این هست که چشمام درد نمیگیره اما 2 تا سامسونگ دیگه هم کنارش دارم که وقتی به اونا نگاه میکنم چشمام درد  میگیره

4-اولش من تو فکر  MX299Q کنار 279 بودم اما چون  ارتفاع کوتاه تر میشه فکر نکم زیاد جالب باشه  و کار کردن باهاش خوب باشه 

5-مشکل اصلی هم این هست که تا حالا تصویر  21:9 از نزدیک ندیدم نمیدونم کار کردن باهاش چه جور هست ؟

+ اعمال شد

ویرایش شده توسط alikocholo2013
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود 

1- دوست عزیز من درحال حاضر دارم از 3 تا مانیتور استفاده میکنیم چون روی هر مانیتور کاره خاصی انجام میدم --همون موردی که شما برای تعداد مانیتور فرمودید

2-من زیاد اهل بازی نیستم  

3-مهمترین مزیت MX279H این هست که چشمام درد نمیگیره اما 2 تا سامسونگ دیگه هم کنارش دارم که وقتی به اونا نگاه میکنم چشمام درد  میگیره

4-اولش من تو فکر  MX299Q کنار 279 بودم اما چون  ارتفاع کوتاه تر میشه فکر نکم زیاد جالب باشه  و کار کردن باهاش خوب باشه 

5-مشکل اصلی هم این هست که تا حالا تصویر  21:9 از نزدیک ندیدم نمیدونم کار کردن باهاش چه جور هست ؟

+ اعمال شد

ممنون بابت + .

آخه موس اوروبوروس (چی نوشتم) رو دیدم گفتم اگه قصدت بازیه 2 تا منیتوره نشو ، ولی اگه بازی نیست و کمتره برای کارای روزمره خیلی هم دوتا مانیتور عالیه .

درمورد کنار هم گذاشتن 299 کنار 279 اصلا نباید این کارو کرد واقعا خنده دار میشه .

اگه حال داری برو چیزتیوب چندتا ویدئو از مانیتور های 21:9 ببین شاید نظرت عوض شد . میگم وقتی بحث کارایی و کاربرد میاد وسط کلا بحث کلاس و استایل میره کنار . چون عده کمی از 21:9 استفاده میکنن روی دسکتاپ و وجودش خیلی شیکه از نظر من . تو PT دونفر دارن عکسم گذاشتن واقعا چیزه نازیه . کاربرد 21:9 میشه به پهنای دید بیشتر توی بازی ها ، بدون داشتن چند مانیتور (بحث قاب کنار مانیتور ها منتفی میشه) و توی تماشای فیلم ها اشاره کرد چون اکثر فیلم ها 21:9 خروجی میشن و به اسم 1080 در سطح نت قرار میگیرن در صورتی که اکثرشون 800×1920 هستن و یه سیاهی بالا و پایین تصویر توی مانیتور های 1080×1920 دارن ولی توی 21:9 تقریبا این سیاهی وجود نداره یا خیلی کمه (در حد 22 پیکسل هست ، درمقابل 280 پیکسل در مانیتور های FHD) .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...