رفتن به مطلب

منتظر یاری سبز اورکلاکرها هستیم !

MR.Bahavar
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود بر دوستان

از دوستان لیونی گل و با تجربه در زمینه اورکلاک قطعات تقاضا داشتم که منو تو این کار یاری کنن !

من دیروز مادربرد  رمپیچ بلک سوکت 2011 به دستم رسید و سی پی یو هم Intel Core i7-4930K Ivy Bridge-E Processor حال میخاستمببینم که این اورکلاک سی پی یو چهجوری انجام میشه ( با توجه به اونکه روی سوکت 1150 به راحتی اورکلاک میکردم امام تاسفانه بایوس این مادربرد خیلی پیچیدگی داره و سخته ) ولی با این حال بازم تمام تلاشم رو میکنم که بتونم سی پی یو رو اورکلاک کنم و به تنیجه ی دلخواه خودم برسم با کمک شما عزیزان لیونی ! 

حال تممام شات های بایوس این مادربرد رو میتونید در لینک یر مشاهده کنین ممنون میشم راهنمایی کنین اگر بشه تصویری هم راهنمایی کنین خیلی خوب میشه منظروم از روی همون شاتها یه علام بزنین بگین کدوما رو باید تغییر بدم ! 

تمام نکارت رو ممنون میشم بگین 

شاتهای بایوس 

http://www.overclockers.com/asus-rampage-iv-black-edition-motherboard-review

asus_r4be-2.jpg?w=600

ویرایش شده توسط NVIDIA&
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببخشین اورکلاکر ها یه سوال دیگه هم داشتم: 

من با توجه به اینکه فرکانس رمو روی پایه 2400 گذاشتم با تلیمینگ 10,12,12.31 با ولتاژ1.65 اما نمیدونم چرا تو برنامه ی aida64 رید و رایت کم میگیرم رید حدود 56 رایت حدود 42 خیلی عجیبههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با توجه به اونکه رمهای من دومیناتور پلاتینیوم 4*4 هست و اینکه به صورت کواد گذاشتم !!!! کم کمش تو 2400 باید رید و رایت 66kبده لطف یه کمکی بکنین شاید من جایی اشتباه میکنم 

مرسی!

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

به شما تبریک میگم سیستم  بسیار خوبی را برای اورکلاک انتخاب کردید بهتر بود مشخصات قطعات دیگر سیستم مانند کولر و پاور...هم ذکر می کردید 

برای اورکلاک سیستم های مبتنی بر سوکت 2011 به نکات زیر دقت کنید :

A:) :برای یک اورکلاک موفق  با توجه به  فرکانس مد نظرتون در ابتدا تنظیمات بخش تامین توان  DIGI+ را کانفیگ کنید :

CPU Load Calibration : Ultra High
Cpu Current Capability:110% For 4.5GHz
CPU Voltage Frequency :Auto Or 400MHZ
CPU Power Phase Control:Extreme
VCCSA Load Line  Calibration:High
CPU Spread Spectrum :Disable

B:)  تنظیمات بخش ولتاژ :

1-ولتاژ هسته های پردازنده یا CPU Core Voltage مهمترین عامل در پایداری CPU است که با توجه فرکانس، گرید CPU و عواملی همچون دمای CPU ، رگلاسون مدار تغذیه مادربورد متفاوت هست (گرید CPU رو میشه تا حدود زیادی از روی Btach یا VID ولتاژ تعیین کرد)

2-VccSA or System Agent Voltage: این ولتاژ نقش مهمی در پایداری CPU و رم در فرکانس های بالا دارد، رنج مناسب برای اورکلاک روی AIR در حدود 1.0v الی 1.1v هست 

3- VTT or VCCIO voltage : از جمله ولتاژ های مهم در اورکلاک  رم هاست که با توجه به میزان فرکانس رم این ولتاژ متغییر است 

به طور مثال برای رم 2400 رنج این ولتاز در حدود 1.05v الی 1.1v و برای فرکانس رم 2666MHz در حدود 1.1v~1.165v  می باشد 

4-DRAM voltage: ولتاز بخش مموری که با توجه به چیپ رم ،زمان تاخیر و فرکانس رم متغییر است و حداکثرمیزان ولتاژ Safe برای اورکلاک 24/7 کمتر 1.7v می باشد.

5-CPU PLL voltage : ولتاژ PLL با توجه به خصوصیات هر CPU متفاوت است و افزایش ولتاژ این بخش باعث افزایش حرارت CPU می شود، برای اورکلاک رویAIR یا حتی فرکانس 5GHZ ولتاژ AUTO  یا 1.8V کفایت می کند.

6-Internal PLL overvoltage: این ولتاژ کلید رسیدن به فرکانس های بالا در پردازنده های SandyBrige و نسل های بعدی آن می باشد که با فعال نمودن آن ولتاژ سطح ولتاژ PLL  هسته های پردازنده افزایش میابد و در نتیجه آن شما قادر خواهید بود فرکانس های بالای 5GHZ را تجربه کنید.(برای اورکلاک روی Air نیازنیست فعال باشد )

C:) فرکانس ها 

1-افزایش فرکانس CPU از دو طریق صورت میگیرد، افزایش فرکانس از طریق فرکانس پایه Baseclock که بسیار محدود است و احتمال صدمه دیدن کارت گرافیک و SSD وجود دارد، همچنین شما میتوانید با استفاده از گزینه Strap سطح فرکانس پایه را به مقادیر بالاتر ارتقاع بدهید 2- افزایش فرکانس از طریق ضریب پردازنده( CPU Ratio)  برای تغییر ضریب ، گزینه AI OverClock Tuner را بروی Manual  ست کنید 

2- فرکانس رم: مموری کنترلر CPU های Ivy Bridge-E نسبت به Sandy Bridge-E بهبودچشمگیری پیدا کرده و قابلیت اورکلاک بسیار خوبی دارد اما توجه داشته باشید که برای رسیدن به فرکانس بالای 2400 شما باید CPU strap را بروی 125mhz قرار بدید تا divider برای مموری کنترلر (IMC) قابل تعریف باشه.(توجه داشته باشید با تغییر strap فرکانس CPU  هم افزایش می یابد که باید با کاهش ضریب فرکانس CPU راکاهش بدهید)

امیدوارم اورکلاک موفقی داشته باشید واز افزایش پرفورمنس سیستم لذت ببرید اگر موردی از قلم افتاد یا سوالی داشتید بنده در خدمتم  :)

ویرایش شده توسط OverExtreme
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز 

به شما تبریک میگم سیستم  بسیار خوبی را برای اورکلاک انتخاب کردید بهتر بود مشخصات قطعات دیگر سیستم مانند کولر و پاور...هم ذکر می کردید 

برای اورکلاک سیستم های مبتنی بر سوکت 2011 به نکات زیر دقت کنید :

A:) :برای یک اورکلاک موفق  با توجه به  فرکانس مد نظرتون در ابتدا تنظیمات بخش تامین توان  DIGI+ را کانفیگ کنید :

CPU Load Calibration : Ultra High
Cpu Current Capability:110% For 4.5GHz
CPU Voltage Frequency :Auto Or 400MHZ
CPU Power Phase Control:Extreme
VCCSA Load Line  Calibration:High
CPU Spread Spectrum :Disable

B:)  تنظیمات بخش ولتاژ :

1-ولتاژ هسته های پردازنده یا CPU Core Voltage مهمترین عامل در پایداری CPU است که با توجه فرکانس، گرید CPU و عواملی همچون دمای CPU ، رگلاسون مدار تغذیه مادربورد متفاوت هست (گرید CPU رو میشه تا حدود زیادی از روی Btach یا VID ولتاژ تعیین کرد)

2-VccSA or System Agent Voltage: این ولتاژ نقش مهمی در پایداری CPU و رم در فرکانس های بالا دارد، رنج مناسب برای اورکلاک روی AIR در حدود 1.0v الی 1.1v هست 

3- VVT or VCCIO voltage : از جمله ولتاژ های مهم در اورکلاک  رم هاست که با توجه به میزان فرکانس رم این ولتاژ متغییر است 

به طور مثال برای رم 2400 رنج این ولتاز در حدود 1.05v الی 1.1v و برای فرکانس رم 2666MHz در حدود 1.1v~1.165v  می باشد 

4-DRAM voltage: ولتاز بخش مموری که با توجه به چیپ رم ،زمان تاخیر و فرکانس رم متغییر است و حداکثرمیزان ولتاژ Safe برای اورکلاک 24/7 کمتر 1.7v می باشد.

5-CPU PLL voltage : ولتاژ PLL با توجه به خصوصیات هر CPU متفاوت است و افزایش ولتاژ این بخش باعث افزایش حرارت CPU می شود، برای اورکلاک رویAIR یا حتی فرکانس 5GHZ ولتاژ AUTO  یا 1.8V کفایت می کند.

6-Internal PLL overvoltage: این ولتاژ کلید رسیدن به فرکانس های بالا در پردازنده های SandyBrige و نسل های بعدی آن می باشد که با فعال نمودن آن ولتاژ سطح ولتاژ PLL  هسته های پردازنده افزایش میابد و در نتیجه آن شما قادر خواهید بود فرکانس های بالای 5GHZ را تجربه کنید.(برای اورکلاک روی Air نیازنیست فعال باشد )

C:) فرکانس ها 

1-افزایش فرکانس CPU از دو طریق صورت میگیرد، افزایش فرکانس از طریق فرکانس پایه Baseclock که بسیار محدود است و احتمال صدمه دیدن کارت گرافیک و SSD وجود دارد، همچنین شما میتوانید با استفاده از گزینه Strap سطح فرکانس پایه را به مقادیر بالاتر ارتقاع بدهید 2- افزایش فرکانس از طریق ضریب پردازنده( CPU Ratio)  برای تغییر ضریب ، گزینه AI OverClock Tuner را بروی Manual  ست کنید 

2- فرکانس رم: مموری کنترلر CPU های Ivy Bridge-E نسبت به Sandy Bridge-E بهبودچشمگیری پیدا کرده و قابلیت اورکلاک بسیار خوبی دارد اما توجه داشته باشید که برای رسیدن به فرکانس بالای 2400 شما باید CPU strap را بروی 125mhz قرار بدید تا divider برای مموری کنترلر (IMC) قابل تعریف باشه.(توجه داشته باشید با تغییر strap فرکانس CPU  هم افزایش می یابد که باید با کاهش ضریب فرکانس CPU راکاهش بدهید)

امیدوارم اورکلاک موفقی داشته باشید واز افزایش پرفورمنس سیستم لذت ببرید اگر موردی از قلم افتاد یا سوالی داشتید بنده در خدمتم  :)

سلام و درود بر اقای صاببر عزیز لطف کردید بابت اطلاعات کاملتون ممنون ! 

پس افزایش فراکنس رم تو 2011 جناب صابر مثل 1150 نیست که راحت بشه مثلا X.M.P رو فعال کرد و و با تغییر چند تا تایمینگ سیستم بوت شود ! 

من چندین بار 2666 کردم تایمیننگ هم درست کردم اما سیستم پشت سر رسیت میشد پس اشکال اینجاست !

اونوقت اقا صابر ببخشین یک سوال دیگه : 

چرا من فرکانس رو گذاشتم رو 2400 و تایمینگ ها هم 10,12,12,31 هست اما وقتی رید و رایت میگیرم رید حدود 56K میده و رایت هم حدود 42K در صورتی که رمهای من به صورت کواد هست !

مشخصات رم : کورسیر پلاتینیوم 2400 به صورت 4*4 

ممنون میشم از این جهت هم یه راهنملیی بکنین 

خیلی ممنون و مرسی لطف کردید 

سیتم هم قابل شما رو نداره اقا صابر  (*)

بقیه ی مشخصات : 

کولر : H100I 

پاور : انرمکس 1500 پلاتینیوم 

(*)

و خمیر هم لیکوئید اولترا 

اما مشکل دمایی نیست اگر بشه رادیات رو میزارم داخل یخ در هنگام تست (*)

لینک به دیدگاه

گزینه Ai Overclock Tuner رو که روی گزینه منوال می گذارید گزینه BCLK و Strap هم فعال می شه. استراپ رو روی 125 قرار بدید و بقیه گزینه ها رو هم همانند عکس ها ست کنید:

30210303268519572206.jpg

36137384052499162267.jpg

00366499094940869774.jpg

44717508084926516724.jpg

79144885296476705513.jpg

37257143799181337298.jpg

82088552614253201478.jpg

ابتدا با ولتاژ بالا برای پردازنده بوت کنید. سپس شروع به کاهش ولتاژ کنید تا جایی که سیستم بوت کند و بتونید تست پاس کنید. 

@};-

لینک به دیدگاه

پس افزایش فراکنس رم تو 2011 جناب صابر مثل 1150 نیست که راحت بشه مثلا X.M.P رو فعال کرد و و با تغییر چند تا تایمینگ سیستم بوت شود !

من چندین بار 2666 کردم تایمیننگ هم درست کردم اما سیستم پشت سر رسیت میشد پس اشکال اینجاست !

همانطور که قبلا خدمتون عرض کردم بروی استراپ AUTO فرکانس 2666 برای مموری کنترلر تعریف شده نیست و شما حتما باید استراپ به 125 تغییر بدهید دلیل دیگرش هم میتونه عدم چینش مناسب ساب تایمینگ های بخش دوم و سوم باشه ! در ضمن گزینه Rampage tweak رو بروی Mode 3 بذارید

چرا من فرکانس رو گذاشتم رو 2400 و تایمینگ ها هم 10,12,12,31 هست اما وقتی رید و رایت میگیرم رید حدود 56K میده و رایت هم حدود 42K در صورتی که رمهای من به صورت کواد هست !

مشخصات رم : کورسیر پلاتینیوم 2400 به صورت 4*4

عوامل زیادی دخیل هستند مانند ورژن بایوس و چینش ساب تایمینگ ها ،بنده هم زمانی که 3930k به 4930k کوچ کردم این مشکل داشتم که با تغییر ساب تایمینگ ها این مشکل حل شد البته این حالت فقط در فرکانس های 2400 و پایینتر به وجود میاد ، این مورد بررسی میکنم و بهتون اطلاع میدم ، ضمنا سعی کنید دمایCPU  برای استفاده 24/7 بالاتر از 70-72C نشه

ویرایش شده توسط OverExtreme
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همانطور که قبلا خدمتون عرض کردم بروی استراپ AUTO فرکانس 2666 برای مموری کنترلر تعریف شده نیست و شما حتما باید استراپ به 125 تغییر بدهید دلیل دیگرش هم میتونه عدم چینش مناسب ساب تایمینگ های بخش دوم و سوم باشه ! در ضمن گزینه Rampage tweak رو بروی Mode 3 بذارید

عوامل زیادی دخیل هستند مانند ورژن بایوس و چینش ساب تایمینگ ها ،بنده هم زمانی که 3930k به 4930k کوچ کردم این مشکل داشتم که با تغییر ساب تایمینگ ها این مشکل حل شد البته این حالت فقط در فرکانس های 2400 و پایینتر به وجود میاد ، این مورد بررسی میکنم و بهتون اطلاع میدم ، ضمنا سعی کنید دمایCPU  برای استفاده 24/7 بالاتر از 70-72C نشه

جا داره از هر دوست گلمون و استاد های گل جناب صابر و جناب پوریا جان تشکری ویژه کنم خیلی لطف کردین که در این تایپک حضور پر رنگ داین واقعا ممنون لطف کردین 

بله در حال حاضر دارم تست میکنم ولی  امکس دما تا الان تو 4500 تو تست حدود 55 الی 56 بوده فکر میکنم با این کولر عالی باید باشه !

روی رم کمی مشکل دارم نمیدونم باید چیکار کنم اونا رو اوکی میکنم پس منتظر خبرتون جناب صابر جان ممنون لطف کرددین  :wub:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام و درود بر اقا پوریا جان و اقا صابر عزیز خوب هستین ؟ و بر همه ی دوستان گل لیونی 

من رم رو روی 2666 با تایمینگ 11,13,13,35 بالا اوردم اما خیلی رید و رایت پایینی میگیرم یعنی میشه گفت افتضاح حدود رید : 56k و رایت : 46k 

اینا که کواده ؟ 

اگر میشه یه کمکی کنین ممنون !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...