رفتن به مطلب

صدای ویز ویز از داخل کیس کمک

ali_r
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یکی دوروزه هی صدای ویز ویز از داخل کیسم میاد خیلی دقت کردم که ببینم صدا از کجاست تا تونستم بالاخره کشفش کنم البته عامل رو

سیستم من تو مغازمون هستش وتوی مغازه ما برای نئون داخل مغازه فلاشر بستیم که هی خاموش روشن میشه وصدای جیز جیز میده تا اینکه فهمیدم صدای نئون از داخل کیسم میاد وقتی نئون رو خاموش میکنم صدا قطع میشه وقتی روشن میکنم صدا میاد و رو اعصابه

نمیدونم چرا  اینجوری شده در حالی که سیستمم از اول عید داخل مغازه هستش

خواستم بدونم چجوری میتونم مشکل رو برطرف کنم؟

ایا اگه نئون مغازه روشن بمونه مشکلی پیش میاد الان هم از ترسم نئون مغازه رو قطع کردم

چیکار کنم؟

ویرایش شده توسط ali_r
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

یه سیم از بدنه کیس به لوله ای چیزی دورو ور سیستم که با زمین در ارتباط باشه وصل کن ببین درست میشه

یا دوشاخه برق پاور رو برعکس کن

معمولا این صدا باید از اسپیکرها در بیاد که نئون مغازه رو اسپیکرها نویز میندازه

اسپیکر رو خاموش کن ببین بازم این صدا رو داری؟

اگه نبود از نویز گیر برای اسپیکرها استفاده کن از فروشگاههای لوازم الکترونیکی میتونی پیدا کنی

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

سلام

یه سیم از بدنه کیس به لوله ای چیزی دورو ور سیستم که با زمین در ارتباط باشه وصل کن ببین درست میشه

یا دوشاخه برق پاور رو برعکس کن

معمولا این صدا باید از اسپیکرها در بیاد که نئون مغازه رو اسپیکرها نویز میندازه

ممنون

الان انجام میدم نتیجه رو میگم

ولی صدا اصلا از اسپیکر نمیاد

از داخل کیس میاد

عین صدای نئون داخل کیس هستش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش گیج کردی مارو ، صدای نئون داخل کیس یعنی داخل کیس نئون داری ؟ داشتی صدا میداده ؟

به احتمال زیاد منظورت این بود یه صدایی شبیه به اون میاد ؟  اگه اره ، صدا از پاورت هست که وقتی ورودی نوسان داشته باشه اینجور میشه ، مدل پاور رو بگو . شب صدا بیشتر میشه ؟ اگه آره صد درصد همینه .

لینک به دیدگاه

داداش گیج کردی مارو ، صدای نئون داخل کیس یعنی داخل کیس نئون داری ؟ داشتی صدا میداده ؟

به احتمال زیاد منظورت این بود یه صدایی شبیه به اون میاد ؟  اگه اره ، صدا از پاورت هست که وقتی ورودی نوسان داشته باشه اینجور میشه ، مدل پاور رو بگو . شب صدا بیشتر میشه ؟ اگه آره صد درصد همینه .

سلام

نه داداش داخل کیس نئون ندارم 

صدای نئون مغازه از داخل کیسم میاد که احتمال 90 درصد صدا از طرف پاور میاد البته مطمعن نیستم

مدل پاورم داخل امضام هستش عزیز

صبح اینجور شده الان هم از ترس نئون مغازه رو خاموش کردم(از عید سیستمم داخل مغازه هستش ولی امروز این صدا میاد) یعنی پاورم خراب شده؟

چیکار کنم دادا

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

نه داداش داخل کیس نئون ندارم 

صدای نئون مغازه از داخل کیسم میاد که احتمال 90 درصد صدا از طرف پاور میاد البته مطمعن نیستم

مدل پاورم داخل امضام هستش عزیز

صبح اینجور شده الان هم از ترس نئون مغازه رو خاموش کردم(از عید سیستمم داخل مغازه هستش ولی امروز این صدا میاد) یعنی پاورم خراب شده؟

چیکار کنم دادا

دقیقا از همون پاور هست ، ببین پاور ها توی فرکناس بالای 60 کیلوهرتز سویچ میکنند که صدایی از چوک هاشون شنیده نشه ، اما این فلاشر شما که فرکانس پایین هست و تو محدوده شنوایی داره چشمک میزنه تاثیراتی روی ولتاژ میزاره که صداش توی پاور در میاد :D

سیم کشی قوی اینجور موقع ها مشکل رو کاهش میده ، را حل اصولی قرار دادن فیلتر و بانک خازن سلف در فلاشر هست .

اما در مجموع خطری نداره ، از اونجا که میگی امروز صداش در آمده صبر کن ببین باز فردا پس فردا هم همینجور میمونه یا نه . راستی فلاشر نئون رو به پریز نزدیک کنتور بزن ، یا کیس رو ببین چی میشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمال زیاد نئون روی پاورت نویز میندازه

لینک به دیدگاه

دقیقا از همون پاور هست ، ببین پاور ها توی فرکناس بالای 60 کیلوهرتز سویچ میکنند که صدایی از چوک هاشون شنیده نشه ، اما این فلاشر شما که فرکانس پایین هست و تو محدوده شنوایی داره چشمک میزنه تاثیراتی روی ولتاژ میزاره که صداش توی پاور در میاد :D

سیم کشی قوی اینجور موقع ها مشکل رو کاهش میده ، را حل اصولی قرار دادن فیلتر و بانک خازن سلف در فلاشر هست .

اما در مجموع خطری نداره ، از اونجا که میگی امروز صداش در آمده صبر کن ببین باز فردا پس فردا هم همینجور میمونه یا نه . راستی فلاشر نئون رو به پریز نزدیک کنتور بزن ، یا کیس رو ببین چی میشه .

پس الان چیکار کنم؟ :(

برق مغازمون هم سه فاز هستش :mellow:

این فیلتر و بانک خازن رو از کجا پیدا کنم و کجا بزارم؟

وقتی نئون رو روشن میکنم انگار نئون داخل کیس من روشن شده میگه جیز جیز فاصله هر جیز با اون یکی جیز یک ثانیه وقتی تایم رو هم میبرم بالا مثلا هر 3 ثانیه یک بار جیز بزنه باز همون صدا از کیس میاد

لینک به دیدگاه

احتمال زیاد نئون روی پاورت نویز میندازه

چاره چیه دوست عزیز؟

این مدت چرا نمینداخته؟

البته این رو هم یادم رفت بگم دو روز پیش یکی از نئون هامون شکست وقبلا که مثلا دوتا نئون فلش میزدند الان همشون به هم وصلند 6تاشون با هم فلش میزنند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس الان چیکار کنم؟ :(

برق مغازمون هم سه فاز هستش :mellow:

این فیلتر و بانک خازن رو از کجا پیدا کنم و کجا بزارم؟

وقتی نئون رو روشن میکنم انگار نئون داخل کیس من روشن شده میگه جیز جیز فاصله هر جیز با اون یکی جیز یک ثانیه وقتی تایم رو هم میبرم بالا مثلا هر 3 ثانیه یک بار جیز بزنه باز همون صدا از کیس میاد

نئونتون به صورت تکفاز بسته شده ؟ اگه آره که خیلی خوبه ، شما کیس رو وصل کن به یکی دیگه از فاز ها .

البته این رو هم یادم رفت بگم دو روز پیش یکی از نئون هامون شکست وقبلا که مثلا دوتا نئون فلش میزدند الان همشون به هم وصلند 6تاشون با هم فلش میزنند

اصل مطلب رو یادت رفته :D

دقیقا همینه ، داره جریان شدید به صورت لحظه ای میکشه که افت ولتاژ توی شبکه رو به همراه داره .

شما همون نئون ها تقسیم کنی مشکل حل بشه راحت ترین کارو انجام دادی .

لینک به دیدگاه

نئونتون به صورت تکفاز بسته شده ؟ اگه آره که خیلی خوبه ، شما کیس رو وصل کن به یکی دیگه از فاز ها .

اصل مطلب رو یادت رفته :D

دقیقا همینه ، داره جریان شدید به صورت لحظه ای میکشه که افت ولتاژ توی شبکه رو به همراه داره .

شما همون نئون ها تقسیم کنی مشکل حل بشه راحت ترین کارو انجام دادی .

ممنون محمد جان اره باید بگم بیاد قطعشون کنه

در کل ایا برای سیستم ضرر داره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون محمد جان اره باید بگم بیاد قطعشون کنه

در کل ایا برای سیستم ضرر داره؟

برای قطعات سیستم هیچ مشکلی نداره و نمیتونه داشته باشه  . پاور هم نوسانات خیلی بیشتر از این رو میتونه تحمل کنه ، مشکلی نداره   ;)  .

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...