رفتن به مطلب

مشاوره با سروران لیونی برای انتخاب مادربرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام و درود و خسته نباشید خدمت عزیزان و سروران گل لیونی / امیدوارم خوب باشین

مزاحمتون شدم تا از اطلاعات دوستان استفاده کنم برای انتخاب مادربرد یا

بهتر بگیم انتخاب مادربرد بهتر با امکانات بهتر که خواستم از

عزیزان یه مشاوره بگیرم که تو این امر بعدا از خرید

پشیمون نشم .

خب مادربرد بنده مدل Gigabyte GA-Z87X-UD3H هست که حدود

سه ماهه دارمش و هیچ بدی هم ازش ندیدم ولی امان از این

پیشرفت تکنولوژی و امکانات متنوع و غیره ...

thumb_1377097173_8676_m.jpg.png

و حالا و با تاسف میخوام این برد ناز رو بفروشم ( فدا کنم ! ) تا یکی

از بردهای زیر رو بخرم تا هم از چیپست صوتی مجزای مادربرد

که دلیل اصلیه تعویض هست استفاده کنم و هم تکنولوژی و

امکانات دیگر این بردها که خواستم از دوستان عزیز

مشاوره بخوام که کدوم مدل ارزش خرید داره و

به کار بنده میاد که فقط عمده فعالیت بنده

اینترنت و فیلم و مخصوصا اهنگ

هست و اصلا هم اهل اورکلاک

نیستم و گاهی وقتا گیم و

فوتبال !

مادربرد اول که معرف همه دوستانه : با حدود قیمت 1.200.000

ASUS Maximus VI Formula

thumb_1378898271_Maximus%20VI%20Formula%

و مادربرد دیگر که تازه وارده : با حدود قیمت 820.000

GIGABYTE G1.Sniper Z87

thumb_1392712977_G1%20Sniper%20Z87%20-%2

سوال دومم اینه که واقعا تغییری تو چیست صوتی مجزا و معمولی دیده خواهد شد و ارزش

خرید رو داره یا نه ؟

_____

بی صبرانه منتظر شنیدن پیشنهاد و مشاوره های گرمتونم هستم

لینک به دیدگاه

عطا جان اون فرمولا خیلی خوبه ولی خب قیمت دلاریش ۲۵۰ هست و باید زیر یک میلیون بخری . این تعویض برات خوشایند نیست مگر ایسوس اکستریم بخری که یه چیزی اضافه تر داشته باشه

send from my fonepad

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عطا جان اون فرمولا خیلی خوبه ولی خب قیمت دلاریش ۲۵۰ هست و باید زیر یک میلیون بخری . این تعویض برات خوشایند نیست مگر ایسوس اکستریم بخری که یه چیزی اضافه تر داشته باشه

send from my fonepad

سلام

والا اگر مسئله قیمت باشه بازم اواژنگ سنگ تموم گذاشته نسبت به ایسوس که جای تاسفه اونم برای برد 167 دول اری !!

خودم نظرم روی کارت صوتی pci هست که البته قیمتش زیاده نسبت به این تعویض .

لینک به دیدگاه

ببین اینا هیچکدم وارد کننده نیستن تاجر میاره میده اینا گارانتی میکنن. احتمالن تاجر ایسوس عوض شده وگرنه که شرکت های گارانتی کننده نقششون هویجه مزرعس

send from my fonepad

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

از لحاظ سیستم صوتی آنبورد,فعلاً سری جدید اسنایپر حرف اول رو میزنند این خصوصیت جهت اینکه فرمودید فیلم و آهنگ گوش کردن جزو اولویت هاست مورد بررسی قرار میگیره.

مدل G1.Sniper Z87 بین اسنایپرهای جدید دو تا برتری منحصر به فرد هم داره که البته یکیش زیاد برای شما کارایی نداره.اولیش داشتن درگاه usb برای اتصال به دک هست که گیگا بهش USB DAC-Up میگه.من تابحال این قابلیت رو تست نکردم ببینم واقعاً اگر دک رو بجای وصل کردن به درگاه usb معمولی به این وصل کنیم نویز نصف میشه یا نه؟! :D  ولی قطعاً بی تاثیر نیست.این همون موردی بود که عرض کردم احتمالاً براتون کارایی نداره.

اما مورد خاصی که داره و قطعاً هم کارایی داره استقاده از Gain Boost هست! به ادعای گیگا 2.5 تا 6 برابر صدا رو تقویت میکنه که البته مشخصه اینم تبلیغاتیه ;)  ولی چیزی که در عمل تضمین شده است شما با Gain Boost حدود 12 دسی بل حساسیت پیک خروجی صدا رو بالا میبرید.در واقع شدت و بلندی صدا رو با افزایش گین بالا میبره که چنین چیزی در بین سیستم صوتی آنبورد مادربوردها تا بحال وجود نداشته.

از لحاظ چیپ پردازنده صدا که Sound Core 3D هست و استفاده از خازن های نیچیکان و طلا اندود کردن اتصالات صدا هم قطعاً برتری با G1.Sniper Z87 هست مخصوصاً که چند ماه پیش آپدیت 1.03 هم براش ریلیز شد و دیگه خبری از باگهای قبلی نیست.امکان کاستومایز کردن هم داره و میتونید OP-AMP پیش فرض خودش رو با مدل های توصیه شده تعویض کنید که بی تاثیر هم نیست.در تاپیک زیر قبلاً در موردش توضیح دادم:

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=23974

بورد Maximus VI Formula از لحاظ صدا خوبه . چیپست SupremeFX داره که در واقع همون پردازنده x-fi هست که به صورت انحصاری توسط ایسوس برای بوردهای راگ ارائه میشه.درایورهای خوبی داره برتریش نسبت به پردازنده های Core 3D این هست که 7.1 ساپورت هم هست ولی Core 3D ها 5.1 هستند.

از لحاظ کیفیت صدا و امکانات مدل Sniper Z87 یک نسل جلوتره

@};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببین اینا هیچکدم وارد کننده نیستن تاجر میاره میده اینا گارانتی میکنن. احتمالن تاجر ایسوس عوض شده وگرنه که شرکت های گارانتی کننده نقششون هویجه مزرعس

send from my fonepad

بله کاملا درسته البته آواژنگ قبلا خودش وارد میکرد ولی الان دیگه بی خیال شده ولی بازم واسه قیمتهاش جای سوال هست . ولی خب هزینه همین کاشت و برداشت هویج رو از ما میگیرن دیگه !!

به امید روزهای خوش قیمتی 

درود

از لحاظ سیستم صوتی آنبورد,فعلاً سری جدید اسنایپر حرف اول رو میزنند این خصوصیت جهت اینکه فرمودید فیلم و آهنگ گوش کردن جزو اولویت هاست مورد بررسی قرار میگیره.

مدل G1.Sniper Z87 بین اسنایپرهای جدید دو تا برتری منحصر به فرد هم داره که البته یکیش زیاد برای شما کارایی نداره.اولیش داشتن درگاه usb برای اتصال به دک هست که گیگا بهش USB DAC-Up میگه.من تابحال این قابلیت رو تست نکردم ببینم واقعاً اگر دک رو بجای وصل کردن به درگاه usb معمولی به این وصل کنیم نویز نصف میشه یا نه؟! :D  ولی قطعاً بی تاثیر نیست.این همون موردی بود که عرض کردم احتمالاً براتون کارایی نداره.

اما مورد خاصی که داره و قطعاً هم کارایی داره استقاده از Gain Boost هست! به ادعای گیگا 2.5 تا 6 برابر صدا رو تقویت میکنه که البته مشخصه اینم تبلیغاتیه ;)  ولی چیزی که در عمل تضمین شده است شما با Gain Boost حدود 12 دسی بل حساسیت پیک خروجی صدا رو بالا میبرید.در واقع شدت و بلندی صدا رو با افزایش گین بالا میبره که چنین چیزی در بین سیستم صوتی آنبورد مادربوردها تا بحال وجود نداشته.

از لحاظ چیپ پردازنده صدا که Sound Core 3D هست و استفاده از خازن های نیچیکان و طلا اندود کردن اتصالات صدا هم قطعاً برتری با G1.Sniper Z87 هست مخصوصاً که چند ماه پیش آپدیت 1.03 هم براش ریلیز شد و دیگه خبری از باگهای قبلی نیست.امکان کاستومایز کردن هم داره و میتونید OP-AMP پیش فرض خودش رو با مدل های توصیه شده تعویض کنید که بی تاثیر هم نیست.در تاپیک زیر قبلاً در موردش توضیح دادم:

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=23974

بورد Maximus VI Formula از لحاظ صدا خوبه . چیپست SupremeFX داره که در واقع همون پردازنده x-fi هست که به صورت انحصاری توسط ایسوس برای بوردهای راگ ارائه میشه.درایورهای خوبی داره برتریش نسبت به پردازنده های Core 3D این هست که 7.1 ساپورت هم هست ولی Core 3D ها 5.1 هستند.

از لحاظ کیفیت صدا و امکانات مدل Sniper Z87 یک نسل جلوتره

@};-

سلام و درود خدمت مجید جان عزیز و تشکر میکنم بابت موشکافی و توضیح مفیدتون در مورد مادربردای مذکور / خب با این اوصاف همون گیگابایت گزینه خوب و خوش قیمتیه . 

راستی اون تایپیکتونو ندیده بودم و خیلی پرمحتوا بود ممنون

لینک به دیدگاه

عطا جان شرمنده ،امیدوارم ناراحت نشی که دخالت میکنم.

ولی اگه بخاطر صدا داری تعویض میکنی ، چرا یک کارت صدای pci-e نمیگیری، که هم برات میمونه  هم ضرر کمتری میکنی ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عطا جان شرمنده ،امیدوارم ناراحت نشی که دخالت میکنم.

ولی اگه بخاطر صدا داری تعویض میکنی ، چرا یک کارت صدای pci-e نمیگیری، که هم برات میمونه  هم ضرر کمتری میکنی ؟

سلام / خواهش میکنم این چه حرفیه من به هیچ عنوان ناراحت نمیشم و تشکرم میکنم بابت توجهتون

والا خودمم تو فکرش بودم ولی قیمتهاشون سربه فلک میکشه وگرنه مادربرد خوبی دارم و ازشم راضیم تو فروشگاه لیون هم چیزی ندیدم از برند کریتیو 

چون تقریبا با 250 الی 300 تومن چیزی نمیشه خرید متاسفانه 

ویرایش شده توسط ATA_SE7EN
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله کاملا درسته البته آواژنگ قبلا خودش وارد میکرد ولی الان دیگه بی خیال شده ولی بازم واسه قیمتهاش جای سوال هست . ولی خب هزینه همین کاشت و برداشت هویج رو از ما میگیرن دیگه !!

به امید روزهای خوش قیمتی 

سلام و درود خدمت مجید جان عزیز و تشکر میکنم بابت موشکافی و توضیح مفیدتون در مورد مادربردای مذکور / خب با این اوصاف همون گیگابایت گزینه خوب و خوش قیمتیه . 

راستی اون تایپیکتونو ندیده بودم و خیلی پرمحتوا بود ممنون

@};-

عرض ادب و احترام

قیمتش نسبت به قیمت جهانی منطقی نیست ولی نسبت به وضعیت بازار ما و آواژنگ خیلی هم دور از ذهن نیست.حداقل نسبت به بورد های گیگا که به نظرم می ارزه!

اگر امکان افزایش بودجه تا حدود 500 الی 700 و خرید کارت های سری z کریتیو وجود داره , بهترین کار خرید کارت مجزا هست.سری Z نسبت به سری Recon3D (که در همین بوردهای اسنایپر بکار رفته)درایورهای بهینه تری دارند و مثلاً یک قابلیت بنام سینماتیک بهشون اضافه شده ولی هر دو سری از پردازنده صدای هشت هسته ای Sound Core3D استفاده میکنند.

این سری Z هست:

post-11166-0-86070700-1392839243_thumb.jpg

و این سری Recon3D :

post-11166-0-93842300-1392839286_thumb.jpg

ولی اگر قصد خرید کارت صدای 200-250 تومنی مثل Creative SB X-Fi دارید , عرض کنم کیفیت صدای Sniper Z87 از اون بهتره!و با یک تیر دو نشون میشه زد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

@};-

عرض ادب و احترام

قیمتش نسبت به قیمت جهانی منطقی نیست ولی نسبت به وضعیت بازار ما و آواژنگ خیلی هم دور از ذهن نیست.حداقل نسبت به بورد های گیگا که به نظرم می ارزه!

اگر امکان افزایش بودجه تا حدود 500 الی 700 و خرید کارت های سری z کریتیو وجود داره , بهترین کار خرید کارت مجزا هست.سری Z نسبت به سری Recon3D (که در همین بوردهای اسنایپر بکار رفته)درایورهای بهینه تری دارند و مثلاً یک قابلیت بنام سینماتیک بهشون اضافه شده ولی هر دو سری از پردازنده صدای هشت هسته ای Sound Core3D استفاده میکنند.

این سری Z هست:

attachicon.giffea8_zoom.jpg

و این سری Recon3D :

attachicon.gifUntitled.jpg

ولی اگر قصد خرید کارت صدای 200-250 تومنی مثل Creative SB X-Fi دارید , عرض کنم کیفیت صدای Sniper Z87 از اون بهتره!و با یک تیر دو نشون میشه زد

مخلصم مجید جان / همچنان داریم از اطلاعات ارزشمندتون استفاده میکنیم 

اره کاملا درسته قیمتهای گیگابایت طی سالهای اخیر کمی منااسب تر شده ولی خب بازم انتظار میره مناسبترم بشه / البته ارزو میکنم این طور بشه !

بله متاسفانه بودجه محدوده و به قول خودتون میخوام با یک تیر دونشان بزنم / البته خیلی دوست داشتم یکی از این کارتهای صوتی رو داشته باشم ولی خب همونطور که تو پست قبلیم گفم قیمتهاش 

خیلی بالاست و به بودجه در نظر گرفته شده ما نمیخوره متاسفانه وگرنه اصلا تصمیم به فروش برد نمیگرفتم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کارت صدای پیشرفته آنبرد که هیچی ، شما کارت مجزا 700 تومانی هم که داشته باشی تا زمانی که خروجی و سورس شاخ نداشته باشی در عمل هیچی نمیشه . اگه اینجوری بود که همه با یه کارت صدا معجزه درست میکردن .

- شما اول باید سورس قوی داشته باشی ؛ یعنی موزیک ، فیلم ، بازی ، مدیا و... که بتونه صدای خوبی تولید کنه . قاعدتا یه فایل MP3 که دانلود میکنی با کیفیت 128 با اونی که تو استدیو ضبط شده خیلی فرق داره .

- مورد بعد که شما میخوای روش سرمایه گذاری کنی منتقل کننده صدا هست . هرچی بالاتر بهتر . بازم یه کارت صدای قدرتمند ممکنه تفاوت مشخصی با کارت صدای آنبرد هرچند غیر معمولی داشته باشه .

- مورد آخر خروجی هست که به نظر من از دو مورد قبل مهم تره . مشخصه که یه اسپیکر 100 تومانی نمیتونه جای یه سینمای خانواده یا اسپیکر یک میلیونی رو بگیره . پس خروجی یا همون پخش کننده هم خیلی مهمه .

هرکدوم از این موارد اگه ضعف داشته باشن خروجی کار چیز خوبی از آب در نمیاد و همه چیز معمولی به نظر میرسه . مثل USB3 که هم دستگاه ، هم کابل رابط ، هم کانکتور باید USB3 باشن ؛ هرکدوم از این موارد USB2 باشه کل قضیه USB2 فعالیت میکنه .

شما میخوای دوتا برد بگیری که کارت صدای خوبی دارن ، اما تا زمانی که دو مورد دیگه یعنی خروجی و سروس جالبی نداشته باشید عملا پولتون رو دور ریختید .

از اونجایی که گفتید اورکلاک و بازی زیادی با سیستم نمیکنید ... VI Formula با اون قیمتش کنار میره ، برد عالی هست نست به دیگری اما عمده مصرفش برای اورکلاک + گیم حرفه ای هست . برد دیگه یعنی گیگا هم شما داری پول چیپ لن پیشرفته و یکسری قابلیت های بازی و غیره رو مثل چیپ Z87 میدی . وقتی قصد اور ندارید چیپ Z87 به کارتون نمیاد .

پیشنهاد من اگه با برند گیگا مشکلی ندارید ولی همچنان به کارت صدای خوب آنبردشون نیاز دارید مدل B85 سری اسنایپر رو انتخاب کنید و با 400 تومان باقی مونده به فکر یه اسپیکر یا هدفن مخصوص موسیقی باشید که انتخاب بین این دو مورد سلیقه ای هست .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...