رفتن به مطلب

کمک برای پیدا کردن رم با قابلیت AMP

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان گلم

یه رم میخواستم که AMP رو ساپورت کنه 2400 باشه و 8 گیگ باشه

خیلی گشتم چیزی گیرم نیومد میشه کمکم کنید؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز تنها چاره این هست که رم 2400 بخرید و خودتون دستی تایم و فرکانس رو ست کنید !

پلتفورم AMD یه حسن هم داره اونم اینه که تایم بهتری رو میتونه نسبت به اینتل بزنه ولی فرکانس بالای رم در این پلتفورم پوچه !

یعنی سرعت خوندن و نوشتن و کپی اطلاعات در این فرکانس حتی با تایم تنگ تر نسبت به اینتل؛ معمولا به نصف اینتل هم نمیرسه !

ضمنا فقط روی پلتفورم AM3+ و بردهای خاصی میتونید چنین فرکانسی هایی رو بگیرید !

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

ممنون از توجه تون

حقیقتش واسه مادربرد G1.Sniper A88x میخوام

روی اون جواب میده؟ سوکتش FM2+ هستش

لینک به دیدگاه

میشه یکی از دوستان جواب بنده رو بدن؟

که با این مادربرد همخوانی داره یا نه؟

لینک به دیدگاه

طبق لیستش باید 2400 رو بزنه !

یعنی چی؟

کارایی داره در این مادربرد؟ ارزش خریدن داره 2400 یا کمتر بخرم؟

...

یه سوال هم میپرسم البته از موضوع یه خورده دوره ببخشید

میخوام این اس اس دی ASUS RAIDR Express 240GB PCIe SSD

41F%2BCCiLh6L._SX425_.jpg

بخرم با این مادربرد

71ptqllq6RL._SX522_.jpg

از دو تا از دوستان گل پرسیدم فرمودن SSD روی مادربرد نصب میشه

منم هر چی نگا میکنم با هیچ کدوم از اسلات ها نمیخونه ولی دوستان گفتن PCI هست و نباید مشکلی داشته باشه

به نظر شما امکان پذیره؟

اگر هست لطفا بفرمایید دقیقا کجا باید قرارش بدم

ببخشید دیر به دیر میام تقصیر ISP مونه

لینک به دیدگاه

یه سوال هم میپرسم البته از موضوع یه خورده دوره ببخشید

میخوام این اس اس دی ASUS RAIDR Express 240GB PCIe SSD

41F%2BCCiLh6L._SX425_.jpg

بخرم با این مادربرد

71ptqllq6RL._SX522_.jpg

از دو تا از دوستان گل پرسیدم فرمودن SSD روی مادربرد نصب میشه

منم هر چی نگا میکنم با هیچ کدوم از اسلات ها نمیخونه ولی دوستان گفتن PCI هست و نباید مشکلی داشته باشه

به نظر شما امکان پذیره؟

اگر هست لطفا بفرمایید دقیقا کجا باید قرارش بدم

ببخشید دیر به دیر میام تقصیر ISP مونه

اون هارد در واقع قابل نصب روی پور PCI-Express هست که روی 16X همون پوت گرافیکتون نصبه.(یه پورت های خاصی هم مخصوصشون زدن که اسمشو یادم رفته که روی اون پورت سرعتشون بهتره ولی روی همین پورت های شما هم قابل نصب هستن.)

این پورت یک پورت موازیه که اصل نیتش برای کارت های گرافیکی بود که بعدها به پورت همه کاره معروف شد که اینطور که من میبینم روی مادربورد شما سه تا از جاهاش هست.

فقط اگه زیر گرافیک نذارید بهتره چون باعث میشه هم هارد گرم شه و هم گرافیک.

نکته آخر هم اینکه این نوع هاردها به خاطر اینکه تکنولوژیشون جدیده مثله هیشه در اوایل قیمتای فضایی دارن و تا بیان و مثله HDD جا بیافتن و قیمتاشون پایین بیاد یه چند سالی طول میکشه.

ویرایش شده توسط ReZa546
لینک به دیدگاه

یعنی چی؟

کارایی داره در این مادربرد؟ ارزش خریدن داره 2400 یا کمتر بخرم؟

...

در مورد رم هم من با سیستم امضام به راحتی فرکانس رمم رو روی 2400 تنظیم میکنم و استفاده میکنم و تا حالا هم از AMP یا XMP استفاده نکردم.

روش کار به این صورته که میری تو بایوست و فرکانس رمت رو که معمولا یا روی 1333 یا اتوماتیک هستش رو تغییر میدی به فرکانس مدنظرت.

فقط حواست باشه توی خرید رم دقت کن چون فقط فرکانس و حتی اعداد روی کاغذ مهم نیستن و دنبال بنچمارک رم ها باش.

اینم یه سایت خوبیه برا بنچمارک ها که نتیج تست بیشتر قطعات رو توی خودش داره که جالبه بدونی خودشون تست نکردن و این نتیجه ; نتیجه تست میلیون ها کاربره که میانگینش اینجا قرار میگیره:

http://www.memorybenchmark.net/

لینک به دیدگاه

شما روی پنچ ۵ اسلات اول (که pci-e هستند) میتونی این کارت ssd رو نصب کنی

اما: کارت شما pci-e 2x هست و اسلات های مشکی 1x هستند ، پس اگه این کارتو روی اون اسلات ها بزاری ممکنه افت سرعت داشته باشی ، یعنی شاید نتونی از همه قدرت این کارت ssd استفاده کنی.

پس بهتره این کارت رو روی همون اسلات های سبز بزاری، اما باز هم ممکنه یه مشکل کوچولو داشته باشی اونم اینه که اگه تو اسلات سبز اولی کارت گرافیک بزاری و این ssd رو روی دومی

احتمالا برای گردش هوای گرافیکت مشکل به وجود میاد و ممکنه مقداری گرافیکت گرم شه!

نکته دیگه هم وجود داره اینکه اسلات سبز دوم pci-e 4x هست (درسته بزرگه ولی تو مشخصات بوردتون نوشته running at x4) ، پس بهتره کارت گرافیکتون رو روی اسلات اول بزارین

ویدیویی که تو سایت http://www.asus.com/Storage/RAIDR_Express_PCIe_SSD/ هست داره این ssd رو با hdd مقایسه میکنه و میگه

با این ssd ویندوز تو 18 ثانیه بوت میشه ، با HDD حدود40 ثانیه

خوب خود من و خیلی از بچه های فروم هم که SSD ساتا دارن سوال کنی میبینیم که زیره 18 ثانیه هستند !

در کل درسته سرعت خوندن نوشتن این کارت بیشتر از ssd معمولی هستش ، اما در عمل (چیزی که به چشمت میاد) تفاوت بسیار کم خواهد بود

در مجموع اگه بنده جای شما بودم یک SSD ساتا تهیه میکردم حالا یا 500 گیگ و همین قیمت یا 240 گیگ و قیمت کمتر

لینک به دیدگاه

در مورد رم هم ، آقا معین تجربه زیادی در مورد AMD دارن و گفتن که تایمینگ کمتر بهتر از فرکانس بالاتر هست برای CPU

حرف ایشون کاملا درسته

اما اگه شما میخوای از گرافیک داخلی APU استفاده کنید ، هر چه قدر فرکانس رم بالاتری داشته باشی ، پرفورمنس بیشتری در مورد iGPU میگیری

پس فرکانسو تایمینگ رم رو یجوری تنظیم کن که نه سیخ بسوزه نه کباب

یعنی تایمینگ کم برای CPU  و فرکانس بالا برای GPU

این بنچمارک A10-7850K هستش با GPU داخلی خودش ،

مثلا بایوشاک با تنظیمات مدیوم 720 با رم 1600 حدود 40 فریم میده ، اما با رم 2400 ، حدود 50 فریم میده !

a10-gamingbenches.jpg

البته اینا تا وقتی مهمه که شما کارت گرافیگ جدا گانه خرید نکنید ، اگه کارت جدا گونه دارید ،‌ اصلا این پست رو در نظر نگیرید.

و رمی با تایمینگ کمتر بخرید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در مورد رم هم ، آقا معین تجربه زیادی در مورد AMD دارن و گفتن که تایمینگ کمتر بهتر از فرکانس بالاتر هست برای CPU

حرف ایشون کاملا درسته

اما اگه شما میخوای از گرافیک داخلی APU استفاده کنید ، هر چه قدر فرکانس رم بالاتری داشته باشی ، پرفورمنس بیشتری در مورد iGPU میگیری

پس فرکانسو تایمینگ رم رو یجوری تنظیم کن که نه سیخ بسوزه نه کباب

یعنی تایمینگ کم برای CPU  و فرکانس بالا برای GPU

این بنچمارک A10-7850K هستش با GPU داخلی خودش ،

مثلا بایوشاک با تنظیمات مدیوم 720 با رم 1600 حدود 40 فریم میده ، اما با رم 2400 ، حدود 50 فریم میده !

a10-gamingbenches.jpg

البته اینا تا وقتی مهمه که شما کارت گرافیگ جدا گانه خرید نکنید ، اگه کارت جدا گونه دارید ،‌ اصلا این پست رو در نظر نگیرید.

و رمی با تایمینگ کمتر بخرید

کامل....

لینک به دیدگاه

من شما ها رو نداشتم چیکار میکردم؟

ممنون از همه دوستان گل کاشتید  :wub: 

فقط یه مشکل میمونه این وسط که همیشه توش میمونم :(

اونم انتخاب پاور هست

گرافیک رو R9 290x در نظر گرفتم ممنون البته دوتا

حالا سیستم چقدر پاور میخواد و چه چیزی رو پیشنهاد میدید

بازم مممنون  :wub:  :wub:  :wub:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...