رفتن به مطلب

فروش گرافیک 4850

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. یک عدد گرافیک مدل Club3D ATi Radeon HD 4850 512MB به مشخصات زیر به فروش میرسد.

Chip: RV770Pro

Core: 625MHz

Memory: 512MB GDDR3, ~2000MHz effective, 256-bit

Bandwidth: 64 GB/s

Stream processors: 800

ROP/TMU: 16/40

این کارت از لحاظ قدرت با 9800GTX+ برابری میکند که به قیمت حدودا 220 معامله می شود. در ضمن از API DirectX10.1 ساپورت میکند که اکثر کارت های NVidia همرده مثل 260، 280 و 9800 و 8800 از 10 پشتیبانی میکنند. قدرت این کارت کمی از کارت GTX 260 192 کمتر است. یک عدد کانکتور 6 پین برای به راه اندازی کارت لازم است.

عکس از خود کارت:

20140220_193629.jpg

20140220_193537.jpg

قیمت پایه 160

قیمت فوری 190

نکته: این کارت فاقد جعبه و متعلقات هست، یکبار برای گردگیری و تعویض خمیر باز شده و هیت ندیده و تعمیر نشده.

برای خریدار محترم 24 ساعت مهلت برای تست داده خواهد شد. در مورد دمای کارت باید بگم که تا 90 درجه گرم میشه که اگر فکرشو بکنید کارتهای جدید AMD 290X و 290 تا 95 درجه میرن که خود سازنده گفته دلیلی نداره پرفورمنس بالا رو فدای گرمای کارت کنن واسه همین کارت ها تحمل دماهای اینچنینی رو دارن و کارت های فرمی 480 و 470 از NVidia هم تا این دماها میرن. چند تا Review نگاه کنید میبینید که گفته شده دما بالاست ولی صدمه ای به کارت یا طول عمر اون نمیزنه.

نویز کارت در آیدل تقریبا وجود نداره و در لود هم در حد کارت 4870 با کولر رفرنس نویز داره که اذیت کننده نیست. قیمت هم با توجه به قیمت فروش کارت های همرده واقعا مناسب هست و با این قیمت خرید گرافیک با پرفورمنس مشابه آک یا کارکرده (با توجه به تجربه من) غیر ممکن هست. به دلیل نیاز مالی به فروش میرسه (خرید کتاب های دانشگاهی).

در خدمت هستم. پایان مزایده سه شنبه.

.........................................................................................................................................................

درمورد دمای کارت این مطلب رو از سایت معتبر و معروف techreport.com در آوردم که خواستین لینک هم ازش میزارم:

85°C seems to be par for the course for the Radeon HD 4800 series. AMD insists these temperatures are well within its expectations, and I can live with that. Just don't try to pull a hot card out of your system without letting it sit for a while, or your fingers are in for some pain.

85 درجه سانتیگراد به نظر برای سری رادئون HD 4800 عادی است. AMD اسرار دارد که این دماها به راحتی در حد انتظارشان است، و من هم مشکلی با این ندارم. فقد سعی نکنید که یک کارت داغ را بدون خنک شدن از سیستمتان خارج کنید چون انگشتهایتان درد خواهند کشید.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این کارت تعمیر شده؟؟

نه دوست عزیز گفتم که تعمیر نشده.

لینک به دیدگاه

یه کوچولو تخفیف بدی خریدارم

عزیز میتونین یه 9600 بخرین به همین قیمت.قیمت کاملا منصفانه هست اگه چندتا بنچمارک ببینین متوجه تفاوت سرعت میشین.

لینک به دیدگاه

با 9600 256bit

تعويض داريد؟

يه شات gpuz بزاريد

سلام.شرمنده داداشم نیاز مالی دارم قصدم فقط فروشه.کارت رو سیستم نیست در اولین فرصت شات هم قرار میدم.

درخدمتم. :)

لینک به دیدگاه

فروخته شد به دوست عزیزمون کاربر Doom.فردا ایشالا میقرستم خدمتشون.مبارکشون باشه.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...