رفتن به مطلب

فروش اکانت استیم با 50 دلار پول و 4 بازی (کالاف) فقط 160 هزار تومان!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با اکانت اوریجین شامل این بازی ها عوض می کنی؟

Dead space

Titan Fall Ru

Bf4 Ru+China Rising DLC

Bf3 Premium

اکانت هم دسته دو نیست و همه رو خودم به صورت Cd-key وارد کردم.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

با اکانت اوریجین شامل این بازی ها عوض می کنی؟

Dead space

Titan Fall Ru

Bf4 Ru+China Rising DLC

Bf3 Premium

اکانت هم دسته دو نیست و همه رو خودم به صورت Cd-key وارد کردم.

motasefane khair

لینک به دیدگاه

هم اکنون Sleeping dogs را با 80 درصد تخفیف از استیم دریافت کنید

همانطور که میدانید یکی از برترین عناوین جهان ازاد،مبارزه ای بازی Sleeping dogs میباشد که با انتشارش با انتقاده های بسیار خوبی از سوی گیمرین و تحلیل گران روبرو شد. حال امروز استیم، طی اقدام جالبی این عنوان را با 80 درصد تخفیف به فروش  گذاشت! برای جویایی از اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه کنید.

طبق اخرین اطلاعات منتشر شده، هم اکنون شما میتوانید نسخه pc این عنوان را با 80 درصد تخفیف ان هم به طور کامل و به همراه تمامی dlc ها از استیم دریافت نمایید، قیمت این عنوان با این تخفیف به 3.5 دلار تغییر یافته که همین عمر میتواند بسیار ان را ارزشمند سازد! Wei Shen که متولد هنگ کنک و بزرگ شده ی ایالات متحده است پس از سال ها به زادگاهش برگشته تا در پی انتقام باشد . او که افسر پلیس بوده به محض ورود به هنگ کنک داوطلب نفوذ در باند بزرگ Sun On Yee می شود تا هم انتقامش را گرفته و هم آن را از درون نابود سازد . در این راه ابتدا از طریق یکی از دوستان قدیمی خود Jakie Mah که به عنوان یکی از اعضای این باند است وارد می شود و پس از انجام ماموریت های مختلف خود را به سطوح بالاتر می رساند . او با استفاده از راهنمايي هاي Thomas Pendrew كه افسر مافوقش هست مراحل بازي را پشت سر ميگذارد تا جايي كه به رئيس اين باند يعني Uncle Po نزديك و به يكي از افراد مورد اعتمادش تبديل مي شود . نظر شما در این باره چیست؟ با ما در میان بگذارید…

ویرایش شده توسط hemen47
لینک به دیدگاه

من اکانتشونو تست کردم هیچ مشکلی نداشت و از هیچ جا بن نبودند ... و100% تایید میشن ..

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...