رفتن به مطلب

خرید کارت گرافیک تا سقف 4 میلیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من شديدا به يک کارت گرافيک پر قدرت نياز دارم . اينم بگم که اطلاعات کافي از سخت افزار ندارم . کارت گرافيک Titan Black نظر من رو جلب کرد .

اما به گفته دوستان چون رفرنس هستش و روش فن کولر نداره و من هم سيستمم فن کولر نداره بهتره دنبال يه کارت غير رفرنس بگردم که روش فن داشته باشه .

مثل EVGA GeForce GTX 780 Ti Classified K|NGP|N Edition يا اگه Titan Black خريدم يه فن کولر هم بگيرم .

شما دوستاني که اطلاعات کافي در اين زمينه داريد به نظرتون اگه Titan Black بگيرم نياز به فن کولر داره يا نه ؟

و اگه EVGA GeForce GTX 780 Ti Classified K|NGP|N Edition بگيرم اينم نياز به فن کولر داره ؟

به نظر شما از بين گرافيک هاي انويديا بهترين انتخاب که قدرت بالايي داشته باشه با محدوديت 4 ميليون تومان کدوم هستش ؟

بيشتر دنبال قدرت هستم ولي بدون نياز به فن کولر . اگه چنين کارتي هستش و بعد خريد خواستم Over کنم نياز به فن کولر پيدا ميکنه ؟

لطفا بهترين کارتي که موجوده رو معرفي کنيد . اگه مجبور بشم فن کولر هم میگیرم .

ویرایش شده توسط farhad828
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

شما کارت گرافیک رو برای چه کاری میخواید؟ اگر برای گیمینگ در رزولوشن 1080p نیاز دارید Titan Black با توجه به قیمت بالاش فقط به دلیل قدرت بالایی که در کارهای محاسباتی داره گزینه مناسبی برای گیم نیست. و با 4 میلیون میتونید 2 تا Asus GTX 780 DCUII بگیرید که بسیار بسیار قوی تر از Titan Black خواهند بود. هرچند که برای گیمینگ در رزولوشن 1080p بیش از میزان نیاز خواهند بود. و حتی 1 عدد GTX 780 Ti هم همون کارایی Titan Black رو در گیم ها داره با قیمت خیلی کمتر حدود 2800

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام و درود بر شما دوست عزیز کاملا با نظر بهمن جانو موافق هستم الان رزولوشن 1080p یک کارت 780 کاملا نیازهای شما رو براورده خواهد کرد و در بازی های به روز مانند bf4 بدون اور شما میتونین فریم 70 الی 75 رو تو تنظیمات اولترا کسب کنین شما بنظر بنده دو تا 780 همانطور که بهمن جان گفتن بخرین و هر دو رو هم اگر اور کنین واقعا عالی میشه اما نیاز ندارید اگر من بودم فعلا یک دونه 780 میگرفتم از بودجتون به درستی استفاده کنین ! با تشکر 

همچنین در حال حاضر به صرفه ترین کارت 780 هست 780ti ارزش خرید نداره چون میشه 780 رو با اندکی اور به ti رسوند !

لینک به دیدگاه

سلام . ممنون  بابت نظرات . بله واسه گیم میخوام . من شنیدم بعضی از بازی ها با SLI مشکل دارن . آیا واقعا این طوریاست یا نه ؟

و به این سوالم هم نرسیدم که نیاز به کولر دارم یا نه ؟ چه در حالت معمول و چه در حالت Over !!

با این پیشرفتی که گیم ها دارن اگه 780 بخوام بگیرم فکر کنم تا ساله دیگه نتونم بازی های جدید رو خوب اجرا کنم ؟!

ویرایش شده توسط farhad828
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 780 تا بیشتر از یک سال هم جواب میده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام . ممنون  بابت نظرات . بله واسه گیم میخوام . من شنیدم بعضی از بازی ها با SLI مشکل دارن . آیا واقعا این طوریاست یا نه ؟

و به این سوالم هم نرسیدم که نیاز به کولر دارم یا نه ؟ چه در حالت معمول و چه در حالت Over !!

با این پیشرفتی که گیم ها دارن اگه 780 بخوام بگیرم فکر کنم تا ساله دیگه نتونم بازی های جدید رو خوب اجرا کنم ؟!

سلام دوست عزیز خواهش میکنم / دیگه این بازی هایی که ساخته شدن و دارن میشن دیگه مشکل sli ندارن و این فکر کاملا غلطه برای چند سال پیش این افکار درست بود !

خیر به کولر نیازی نیست دوست عزیز ! خودش کولر قویی روش استفاده شده !

مشکلی ایجاد نمیشه و با دو تا 780 میتونین راحت تا 2 الی 2/5 سال دیگه بازی ها رو روی اولترا اجرا کنین و از فریم بالا لذت ببرین  ;)

لینک به دیدگاه

شما بهتره 780ti بخرید و تا جایی که شما رو راضی میکنه ازش استفاده کنید

بعدا میتونید کارت رو بفروشید کارت بهتری بخرید ولی از الان برای 2 3 سال برنامه ریزی نکنید

دو سال دیگه ممکنه کارتی هم قیمت 780ti بیاد که دو برابر تایتان بلک قدرت داشته باشه و اینجا شما پولتون رو هدر دادین

لینک به دیدگاه

یا 2 تا 780 بخرید یا یه 780ti بعد از 1 یا 2 سال یکی دیگه کنارش قرار بدی

titan black هم برای بازی زیاد هست و قیمت خیلی بالایی خواهد داشت شاید 3800 در صورتی که میتونید 2 عدد 780 بگیرید 

همه چیز رو دوستان گفتند دیگه 

لینک به دیدگاه

پیشنهاد میشه GTX 780 GHZ GIGABYTE یا 780 LIGHTNING یا 780 EEVGA CLASSFIED رو بگیرین! تا زمان ورود احتمالی 790 جوابگو هست(البته اگه درکارباشه) بعد یا کارت 780 دیگه بگیرین و SLI کنین یا کارت جددیتراون موقع رو تهیه کنین!

نظرات دوستان هم به جا هست!

لینک به دیدگاه

داداش شما یدونه 780ti بهترینش و ببین و بپسند و بخر msi و evga تو کیفیت عالی هستن با حد اکثر 3 ملیون میتونی یه گرافیک داشته باشی که همه بازی هارو روی فول اچ دی راحت اجرا کنه و تا 2 سال هم راحت جواب میده و نیازی به sli هم الان نیست در اینده هم میتونی کار خوب جدید بخری یا یدونه دیگه 780ti بندازی بغل عمویی تا تورو شاد کنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش شما یدونه 780ti بهترینش و ببین و بپسند و بخر msi و evga تو کیفیت عالی هستن با حد اکثر 3 ملیون میتونی یه گرافیک داشته باشی که همه بازی هارو روی فول اچ دی راحت اجرا کنه و تا 2 سال هم راحت جواب میده و نیازی به sli هم الان نیست در اینده هم میتونی کار خوب جدید بخری یا یدونه دیگه 780ti بندازی بغل عمویی تا تورو شاد کنن

درود دوست عزیز چرا کارتی که با کمی اور همون 780 ti میشه کسی بیاد حدود 800 تومن بیشتر هزینه کنه تازه مدل ایسو و گیا اینقد هنوز مدل msi لایتینگش بیاد وحشتاکه قشمتش !!! 

بنظرم بازم میگم فقط همون 780 ! چون ارزش خریدش بالاس 

لینک به دیدگاه

به نظرم کارت تیتان بلک از برند گیگابایت بخرید و بعد خنک کننده ی الحاقی (سیستم خنک کننده WINDFORCE 3X 450W) رو به صورت جداگانه خریداری کرده و خودتون نصب کنید:

8257_big.jpg

ویرایش شده توسط Hessam II
لینک به دیدگاه

با تشکر دوباره از همه دوستان بابت نظرات . یا 780 و یا 780ti رو میگیرم و اگه در آینده کم آورد یکی دیگه کنارش میزارم تا بهتر بشه .

البته یک کارت 560 هم یکی از دوستام داره که استفاده نمیکنه میتونم از اون واسه Sli با یکی از کارت های 780 یا 780ti استفاده کنم ؟

اگه میشه آیا ارزششو داره و هیچ تغییری احساس میشه ؟

یه موضوع دیگه هستش که میخوام از نظرات شما دوستان استفاده کنم . واسه یکی از دوستام میخوام هارد SSD بگیرم . از برندهای موجود 

در سایزهای 240 یا 256 گیگ کدومش بهتره و پیشنهاد میشه ؟ دوستم نظرش روی AData XPG SX910 256GB SATA3 SSD یا Corsair Force GS 240GB SATA3 SSD

و یا Samsung 840 EVO 240GB SATA3 SSD هستش . نظر شما چیست دوستان ؟

لینک به دیدگاه

با تشکر دوباره از همه دوستان بابت نظرات . یا 780 و یا 780ti رو میگیرم و اگه در آینده کم آورد یکی دیگه کنارش میزارم تا بهتر بشه .

البته یک کارت 560 هم یکی از دوستام داره که استفاده نمیکنه میتونم از اون واسه Sli با یکی از کارت های 780 یا 780ti استفاده کنم ؟

اگه میشه آیا ارزششو داره و هیچ تغییری احساس میشه ؟

یه موضوع دیگه هستش که میخوام از نظرات شما دوستان استفاده کنم . واسه یکی از دوستام میخوام هارد SSD بگیرم . از برندهای موجود 

در سایزهای 240 یا 256 گیگ کدومش بهتره و پیشنهاد میشه ؟ دوستم نظرش روی AData XPG SX910 256GB SATA3 SSD یا Corsair Force GS 240GB SATA3 SSD

و یا Samsung 840 EVO 240GB SATA3 SSD هستش . نظر شما چیست دوستان ؟

همون 780 کارتون رو راه می اندازه بقیه رو نگه دارید برای روز مبادا 

در باره sli هم خیر تمامی مشخصات باید یکی باشد فقط فقط 780 رو می شه با خودش و 560 رو فقط با خودش می تونید sli کنید ( از دست این تکنولوژی ) 

برای SSD هم دوستان بهتر می دونند من اصلا SSD دوست ندارم نمی دونم چرا 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...