رفتن به مطلب

شیوه های جدید کلاهبرداری:فروش تلفنی سیم کارت

SaeidKoochooloo
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز ،

شما میری سیم کارت میخری 5 تومن ، بعد همون شماره رو با پیش شماره های مختلف اون اپراتور میگیری و بهشون میگی گه عین شماره شما با این پیش شماره موجوده ، خوب طرف کف بر میشه ! بعد بش میگی 20 تومن ، خوب خیلی ها هستن که میخرن ! ولی اگه نخرن رو دستشون هم باد نمیکنه ، همون 5 تومن میتونن بفروشن !

تو عرض یکی دوماه کلی پول به جیب میزنن .

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز ،

شما میری سیم کارت میخری 5 تومن ، بعد همون شماره رو با پیش شماره های مختلف اون اپراتور میگیری و بهشون میگی گه عین شماره شما با این پیش شماره موجوده ، خوب طرف کف بر میشه ! بعد بش میگی 20 تومن ، خوب خیلی ها هستن که میخرن ! ولی اگه نخرن رو دستشون هم باد نمیکنه ، همون 5 تومن میتونن بفروشن !

تو عرض یکی دوماه کلی پول به جیب میزنن .

آخ آخ آخ حرف دلمو زدی... :wub:

دروغ چرا؟!منم کف کردم!پیش خودمم گفتم چقد خوش شانسم :D

لینک به دیدگاه

سلام

آره واقعاً باز 20 تومن دردش خوردنیه...

والا من چند جا خوندم که این شیوه ی کلاه برداری رو پلیس فتا اعلام کرده بود برای همین پرسیدم...مثل اینکه به اون ها هم یجورایی مرتبط میشه

بارم ممنون @};-

خواهش میکنم دوست عزیز

ولی یه مطلبی رو جهت اطلاع خدمتت عرض کنم که اینگونه کلاهبرداری ها به هیچ عنوان به پلیس فتا مربوط نمیشه و فقط برای اینگونه موارد باید به پلیس آگاهی و یا کلانتری مراجعه کنید;ضمن اینکه خود کلانتری هم دایره تجسس داره که به اون ارجاع میشه... 

طبق چارت سازمانی ناجا محدوده کاری پلیس فتا فقط در فضای مجازی تعریف شده است.

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم دوست عزیز

ولی یه مطلبی رو جهت اطلاع خدمتت عرض کنم که اینگونه کلاهبرداری ها به هیچ عنوان به پلیس فتا مربوط نمیشه و فقط برای اینگونه موارد باید به پلیس آگاهی و یا کلانتری مراجعه کنید;ضمن اینکه خود کلانتری هم دایره تجسس داره که به اون ارجاع میشه... 

طبق چارت سازمانی ناجا محدوده کاری پلیس فتا فقط در فضای مجازی تعریف شده است.

این خبر رو مطالعه کنید:

http://www.cyberpolice.ir/news/29091

لینک به دیدگاه

این خبر رو مطالعه کنید:

http://www.cyberpolice.ir/news/29091

دوست من خودتون مطلبو کامل خوندین؟؟

امطالب مندج در صفحه مذکور هیچ ربطی به کلاهبرداری شما نداره...

"افزایش جرایم سایبری با این سیم کارت‌های مجهول الهویه باشیم"

ایشون دارن از کلاهبرداری های فضای مجازی و دستگاه ATM صحبت میکنند و مقصودشون از این مطلب هشدار به شهروندان در خصوص این دسته از کلاهبرداری ها است

"در این شیوه، کلاهبرداران به بهانه برنده شدن در قرعه کشی، قربانیان را به دستگاه خودپرداز هدایت کرده و پس از دریافت اطلاعات کارت بانکی، از حساب آنها از طریق اینترنت و یا کارت به کارت، اقدام به برداشت غیرمجاز می‌کنند"

پلیس فتا همانطور که از اسمش پیداست فقط وفقط در فضای مجازی و تبادل اطلاعات وارد میشه

داستانی که برای شما اتفاق افتاده خیلی ساده هستش ...یکی بهتون زنگ زده گفته که شماره مشابه شما موجود است میخواین براتون ارسال کنیم یا نه؟

شما هم ok دادین و تحویل گرفتین و بعد متوجه شدین که این شماره,شماره مورد نظر شما نبود...به همین سادگی ;)

سال پیش از همراه اول برام زنگ زدن و همچین داستانی رو مطرح کردن,منم بهشون ok دادم و خیلی شیک 3 روز بعد همون شماره رو از ایشون تحویل گرفتم.

لینک به دیدگاه

دوست من خودتون مطلبو کامل خوندین؟؟

امطالب مندج در صفحه مذکور هیچ ربطی به کلاهبرداری شما نداره...

"افزایش جرایم سایبری با این سیم کارت‌های مجهول الهویه باشیم"

ایشون دارن از کلاهبرداری های فضای مجازی و دستگاه ATM صحبت میکنند و مقصودشون از این مطلب هشدار به شهروندان در خصوص این دسته از کلاهبرداری ها است

"در این شیوه، کلاهبرداران به بهانه برنده شدن در قرعه کشی، قربانیان را به دستگاه خودپرداز هدایت کرده و پس از دریافت اطلاعات کارت بانکی، از حساب آنها از طریق اینترنت و یا کارت به کارت، اقدام به برداشت غیرمجاز می‌کنند"

پلیس فتا همانطور که از اسمش پیداست فقط وفقط در فضای مجازی و تبادل اطلاعات وارد میشه

داستانی که برای شما اتفاق افتاده خیلی ساده هستش ...یکی بهتون زنگ زده گفته که شماره مشابه شما موجود است میخواین براتون ارسال کنیم یا نه؟

شما هم ok دادین و تحویل گرفتین و بعد متوجه شدین که این شماره,شماره مورد نظر شما نبود...به همین سادگی ;)

سال پیش از همراه اول برام زنگ زدن و همچین داستانی رو مطرح کردن,منم بهشون ok دادم و خیلی شیک 3 روز بعد همون شماره رو از ایشون تحویل گرفتم.

بله عزیز من مطلبو خوندم فقط خواستم بگم اگه لازم باشه "احتمالاً" توی این زمینه های مرتبط هم وارد میشن چون با این سازمان ذکر شده همکاری دارن...حتی توی خود سایت پلیس فتا مطالبی در زمینه امنیت موبایل(نه اینترنت و فضای مجازی)وجود داره!در ضمن خبر این قبیل کلاهبرداری ها رو خود پلیس فتا علام کرده:

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13911026000603

ولی جالبه هیچ راهکاری ارائه نمیدن!

حالا اینکه واقعاً میتونن پیگیری کنن یا نه رو دیگه نمیدونم شایدم حرف شما درست باشه...در هر صورت من دیگه پیگیر نشدم...با خود ایرانسل هم تماس گرفتم نمیدونستن باید چطور و از چه مجرایی پیگیری کرد

ویرایش شده توسط SaeidKoochooloo
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اونا میتونن پیگیری کنند ولی زیاد شدن کسانی که این کار ها رو انجام میدن.

فرض کنیم یه لیستی باشه از این شرکت ها با شماره تلفنشون که بازرسی اعلام کرده اینها کلاه بردار هستن اگر شرکتی تو اون لیست نباشه آیا مطمئن هست ؟

راه کار هم داده شده قبلا بارها اشاره شده :

به اصول خرید و فروش کالا و خدمات آگاهی داشته باشید و رعایت کنید تا یه حاشیه امن حداقلی رو داشته باشید .

نیاز نیست بدونید فلان شرکت یا فلان جریان در حال کلاه برداری هست کافی هست "اصول" رو رعایت کنید آیا شما بسته ایی رو تحویل میگیرید بدون چک کردن محتوا ؟

بسته ای که باید محتوی مشخصی داشته باشه برای اینکه هزینه بابتش پرداخت کنید ؟

از این موارد زیاد هست در کیس شما در حالت خوش بینانه این اشخاص یکسری شماره خریداری شده دارن با همون شماره ها با پیش کد متفاوت تماس میگیرن برای پیشنهاد فروش وقتی اون شخص تمایل نداشته باشه با شماره های نزدیک بالاتر یا پایین تر تماس میگیرن بعضی ها هم بطور کل کلاه بردار هستن یعنی مثلا سیم کارت سوخته میفروشن :D

کلاه بردار ها اصول مهندسی اجتماعی رو میدونن اینکه حواس شخص رو دور کنی از موضوع اصلی و گمراهش کنی نوعی مهندسی اجتماعی در حالت سوء استفاده هست شما هم برعکس این کار رو میتونید انجام بدید بگید شخص دیگری با شماره دیگه تماس بگیره با اونها بگید چند وقت پیش با من تماس گرفتید در مورد سیم کارت و بعد از صحبت کردن درخواست 3-4 کارت کنید که پیک براتون بیاره تو یه جمع 2-3 نفره باشید بهتر هست وقتی پیک اومد گرفتارش کنید و موضوع رو مطرح کنید و بگید با پلیس تماس میگیرید و ... باید زوم کنید روی تحت فشار قراردادن شخص در دسترستون یعنی پیک بگید تو همکار این ها هستی و شریک جرم محسوب میشی و ... با اون ها تماس بگیره که یا پولتون رو پس بگیرید یا سیم کارت ها رو تا مشخص کردن وضعیتتون مصادره کنید :D

اینروزا در جریان هستید اشخاصی اقدام به خریداری بانک اطلاعات یکسری از مشتریان شرکت های بزرگ کردن ؟ یعنی اون شرکت ها اطلاعات ما ( مشتریان ) رو فروختن مثلا شخص رفته و یه بانک اطلاعاتی خریده از کسانی که ماشین فلان در محدوده منطقه X یا شهر X دارن خریده و از این اطلاعات برای تماس تبلیغاتی و بازاریابی استفاده میکنه .

تماس میگیرن و دقیقا میدونن که چه ماشینی داریم ! و نسبت به نوع ماشین پیشنهاد سرویس یا وسیله میدن اینها وقتی تحت فشار قرار گرفتن گفتن که اطلاعات ما رو از شرکت فلان خریدن ! به این فکر کردید که چطور یکسری از تبلیغات پیامکی به نسبت شغل یا محدوده زندگی شما برای شما ازسال میشه ؟ بله دوباره مسئله فروش بانک اطلاعاتی مطرح هست ! و خیلی موارد دیگر از این دسته .

لینک به دیدگاه

اونا میتونن پیگیری کنند ولی زیاد شدن کسانی که این کار ها رو انجام میدن.

فرض کنیم یه لیستی باشه از این شرکت ها با شماره تلفنشون که بازرسی اعلام کرده اینها کلاه بردار هستن اگر شرکتی تو اون لیست نباشه آیا مطمئن هست ؟

راه کار هم داده شده قبلا بارها اشاره شده :

به اصول خرید و فروش کالا و خدمات آگاهی داشته باشید و رعایت کنید تا یه حاشیه امن حداقلی رو داشته باشید .

نیاز نیست بدونید فلان شرکت یا فلان جریان در حال کلاه برداری هست کافی هست "اصول" رو رعایت کنید آیا شما بسته ایی رو تحویل میگیرید بدون چک کردن محتوا ؟

بسته ای که باید محتوی مشخصی داشته باشه برای اینکه هزینه بابتش پرداخت کنید ؟

از این موارد زیاد هست در کیس شما در حالت خوش بینانه این اشخاص یکسری شماره خریداری شده دارن با همون شماره ها با پیش کد متفاوت تماس میگیرن برای پیشنهاد فروش وقتی اون شخص تمایل نداشته باشه با شماره های نزدیک بالاتر یا پایین تر تماس میگیرن بعضی ها هم بطور کل کلاه بردار هستن یعنی مثلا سیم کارت سوخته میفروشن :D

کلاه بردار ها اصول مهندسی اجتماعی رو میدونن اینکه حواس شخص رو دور کنی از موضوع اصلی و گمراهش کنی نوعی مهندسی اجتماعی در حالت سوء استفاده هست شما هم برعکس این کار رو میتونید انجام بدید بگید شخص دیگری با شماره دیگه تماس بگیره با اونها بگید چند وقت پیش با من تماس گرفتید در مورد سیم کارت و بعد از صحبت کردن درخواست 3-4 کارت کنید که پیک براتون بیاره تو یه جمع 2-3 نفره باشید بهتر هست وقتی پیک اومد گرفتارش کنید و موضوع رو مطرح کنید و بگید با پلیس تماس میگیرید و ... باید زوم کنید روی تحت فشار قراردادن شخص در دسترستون یعنی پیک بگید تو همکار این ها هستی و شریک جرم محسوب میشی و ... با اون ها تماس بگیره که یا پولتون رو پس بگیرید یا سیم کارت ها رو تا مشخص کردن وضعیتتون مصادره کنید :D

اینروزا در جریان هستید اشخاصی اقدام به خریداری بانک اطلاعات یکسری از مشتریان شرکت های بزرگ کردن ؟ یعنی اون شرکت ها اطلاعات ما ( مشتریان ) رو فروختن مثلا شخص رفته و یه بانک اطلاعاتی خریده از کسانی که ماشین فلان در محدوده منطقه X یا شهر X دارن خریده و از این اطلاعات برای تماس تبلیغاتی و بازاریابی استفاده میکنه .

تماس میگیرن و دقیقا میدونن که چه ماشینی داریم ! و نسبت به نوع ماشین پیشنهاد سرویس یا وسیله میدن اینها وقتی تحت فشار قرار گرفتن گفتن که اطلاعات ما رو از شرکت فلان خریدن ! به این فکر کردید که چطور یکسری از تبلیغات پیامکی به نسبت شغل یا محدوده زندگی شما برای شما ازسال میشه ؟ بله دوباره مسئله فروش بانک اطلاعاتی مطرح هست ! و خیلی موارد دیگر از این دسته .

ایده ی جالبی بود ممنون بابت این پیشنهاد،بررسیش میکنم :D

همش زیر سر اپراتورهاست... با استفاده از موقعیت های مکانی سیم کارتها و اینکه چه جاهایی بیشتر مردم تردد دارن این اس ام اس هاس تبلیغاتی به صورتی گروهی با محتوای مشخص به گروه هدفی مشخص ارسال میشن

یکی دیگه هم که خودم متوجه شدم اینه که وقتی شما به یک شماره غیر موبایلی اس ام اس میدی مثلاً برای ثبت کد جایزه و شرکت در قرعه کشی یک برنامه ی تلویزیونی و اینجور مسائل!بلافاصله از روز بعدش شاهد این اس ام اس های بیخود و بی محتوای تبلیغاتی هستین!دیگه این اپراتور ها نمیدونن از کجا پول دربیارن!از دوره ی قبلی قبض هایی دارن صادر میکنن که من و خیلی از اقوام و دوستان شاخ دراوردیم!یک دفعه هزینه ی موبایل من دو برابر شده!منی که قبض هام بالای 30 تومن نمیومد الان دو دورست که با استفاده ی کمتر از متوسط هر دوره 50-60 هزار تومن اومده!شما تعریف بهتری از دزدی دارین؟!...

لینک به دیدگاه

به نظر من از طریق پلیس فتا میشه پیگیری کرد

ولی در کل نباید شما بسته رو قبول میکردید

حال این ۲۰ هزار تومان ارزش شکایت نداره

اما تجربه خوبی شد هم برای خودتون هم دیگران

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ایده ی جالبی بود ممنون بابت این پیشنهاد،بررسیش میکنم :D

همش زیر سر اپراتورهاست... با استفاده از موقعیت های مکانی سیم کارتها و اینکه چه جاهایی بیشتر مردم تردد دارن این اس ام اس هاس تبلیغاتی به صورتی گروهی با محتوای مشخص به گروه هدفی مشخص ارسال میشن

یکی دیگه هم که خودم متوجه شدم اینه که وقتی شما به یک شماره غیر موبایلی اس ام اس میدی مثلاً برای ثبت کد جایزه و شرکت در قرعه کشی یک برنامه ی تلویزیونی و اینجور مسائل!بلافاصله از روز بعدش شاهد این اس ام اس های بیخود و بی محتوای تبلیغاتی هستین!دیگه این اپراتور ها نمیدونن از کجا پول دربیارن!از دوره ی قبلی قبض هایی دارن صادر میکنن که من و خیلی از اقوام و دوستان شاخ دراوردیم!یک دفعه هزینه ی موبایل من دو برابر شده!منی که قبض هام بالای 30 تومن نمیومد الان دو دورست که با استفاده ی کمتر از متوسط هر دوره 50-60 هزار تومن اومده!شما تعریف بهتری از دزدی دارین؟!...

درود دوست عزیز ، اپراتور ها به هیچ وجه بانک اطلاعاتی نمیفروشن ، اونقدر راه های قانونی واسه سرکیسه کردن ملت داند که نیازی نباشه خودشون رو واسه دوزار به دردسر بندازند .

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز ، اپراتور ها به هیچ وجه بانک اطلاعاتی نمیفروشن ، اونقدر راه های قانونی واسه سرکیسه کردن ملت داند که نیازی نباشه خودشون رو واسه دوزار به دردسر بندازند .

چرا اینقدر با اطمینان در مورد این مسئله صحبت میکنید؟!پس میتونید بگید از کجا میفهمن مثلاً باید پیامک های فروشگاههای یک منطقه ی خاص رو ارسال بکنن؟جالبه من و دوستامون اس ام اسای مشابه دریافت میکنیم

یکی از دوستامم خط یکی دیگه رو خریده بود و اس ام اسهای اون منطقه ی خاص تا مدتی براش میومد...

ضمن اینکه توی ایران هیچ چیز غیر ممکن نیست...نیازی هم به مثال نیست

چیزی که ته نداره زیاده خواهی و حرص مال دنیاست برادر...

مهم اینه که منو شما دنبالش نمیریم!خودتون بگید آیا این اس ام اس های تبلیغاتی ناخواسته کار غیرقانونی نیست؟ولی چرا انجام میشه؟

ویرایش شده توسط SaeidKoochooloo
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود، محمد عزیز اگر سرویس شرکت یا اشخاصی که پنل های ارسال و دریافت sms ارائه میکنند رو ببینی، بانک های اطلاعاتی مختلفی دارند مثلا بانک بر اساس تفکیک سنی و جنسیتی و منطقه ای و شهر و استان و شغل و ... به طور مثال این سایت http://www.niazpardaz.com/SMS/ این اطلاعات رو از کجا آوردن ؟ البته در مورد خودرو این بحث به اپراتور ها مربوط نمیشه برمیگرده به شرکت ها یا سازمان های اصلی دیگه .

لینک به دیدگاه

دوستان توجه کردید

بیشتر کلاه برداری های این شکلی خط ایرانسل هست

دلیل خاصی داره؟

لینک به دیدگاه

دوستان توجه کردید

بیشتر کلاه برداری های این شکلی خط ایرانسل هست

دلیل خاصی داره؟

درود دوست خوبم

نه تنها کلاهبرداری زیادتره بلکه مزاحمت های تلفنی هم از این طریق بیشتره!من خودم یه مزاحم تلفنی بیکار داشتم زنگ میزدفحش میداد قطع میکرد :| :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...