رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد خرید پاور تا 350 تومن (خیلی فوری)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام

دوستان قصد خرید پاور تا نهایتاً 350 تومن برای یکی از دوستان رو دارم

به هیچ عنوان گرین نمیخواد و الان خودم هم موندم که چی بهش پیشنهاد بدم

خواهشاً راهنمایی بفرمائید دوستان

با تشکر فراوان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

ببخشید اینا که فرمودید تو بازار راحت گیر میان ؟؟؟

گارانتیشون کجا هست؟؟؟ و چقدر

احیاناً اگه رفتم بازار و پیدا نکردم این کرسیر ها رو مدل جایگزین چی پیشنهاد میدید؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

اینا پاور خیلی خوبی هستن خواستی ادرس بدم بری بگیری شماره میدم قبلش زنگ بزن

لینک به دیدگاه

اگه منظورتون اينكه يه برند خارجى ميخوايد و قيمت مناسب خوب چرا گرين سرى HP نميخريد كه در اصل براى برند هاى پاور هست كه در سايتهاى آمريكايى مثل نيو اگ هم اين برند خوب فروخته ميشه يكى از بهترين سريهايى كه اين شركت وارد كرده و با 37 ماه ضمانت فروخته ميشن و در حال حاضر فقط مدل 600 و 700 واتش توليد شده و نسبت به مدلهاى ديگه بسيار كم مصرفتر و بهتر هست در شهر ما فقط مدل 600 وات ميارن كه چند روزه از توى مغازه ها خالى ميشن بس كه درخواست دارن بنده بصورت سفارشى يه مدل 700 واتش رو سفارش دادم كه جالب اين بود يخورده دير اومدم سراغش براش مشترى اومده بود ولى طرف مجبور بود برام نگهش داره تا الان هم بازش نكردم و آكبند هست اگه تا اين ماه نشد سيستمم جمع بشه و اوضاعم معلوم بشه ميزارمش براى فروش...

يه 700 وات ممونكس تميز هم موجوده كه تايپيكشو هم زدم...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه منظورتون اينكه يه برند خارجى ميخوايد و قيمت مناسب خوب چرا گرين سرى HP نميخريد كه در اصل براى برند هاى پاور هست كه در سايتهاى آمريكايى مثل نيو اگ هم اين برند خوب فروخته ميشه يكى از بهترين سريهايى كه اين شركت وارد كرده و با 37 ماه ضمانت فروخته ميشن و در حال حاضر فقط مدل 600 و 700 واتش توليد شده و نسبت به مدلهاى ديگه بسيار كم مصرفتر و بهتر هست در شهر ما فقط مدل 600 وات ميارن كه چند روزه از توى مغازه ها خالى ميشن بس كه درخواست دارن بنده بصورت سفارشى يه مدل 700 واتش رو سفارش دادم كه جالب اين بود يخورده دير اومدم سراغش براش مشترى اومده بود ولى طرف مجبور بود برام نگهش داره تا الان هم بازش نكردم و آكبند هست اگه تا اين ماه نشد سيستمم جمع بشه و اوضاعم معلوم بشه ميزارمش براى فروش...

يه 700 وات ممونكس تميز هم موجوده كه تايپيكشو هم زدم...

خیلی ممنون از راهنماییتون دوست گرامی

ولی متاسفانه پاور رو برای خودم نمیخوام برای یکی از دوستان میخوام که کلاً با ذات گرین مشکل داره و فقط گفته از هر برندی شد بگیر تا 300 یا 350 به جز گرین

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

درود محمد جان پیشنهادات دوستان خوب و عالی هست

یه پیشنهاد هم من دارم واون 650 ENERMAX NAXA هست که اگه اشتباه نکرده باشم زیر350 تومن هم قیمت داره توپاساژ رضا هم پیدا میشه!

لینک به دیدگاه

thermal take smart 730w

بهترین گزینه.چهار سال گارانتی ماتریکس.مدیریت کابل کشیهم داره.

من دارم استفاده میکنم عالیه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بسیار ممنون از تمامی دوستان

فعلاً پیشنهادات دوستان که به نظر بهتر از بقیه هستن

ENERMAX NAXAN 650w

Corsair GS600 PSU

Antec High Current Gamer M 620 W

خودم هم این 2 مورد رو پیدا کردم

میخواستم نظر دوستان رو راجع به این دو مورد بدونم

TOPOWER FATALITY 650W Gaming

RaidMax Power RX-700AC

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

thermal take smart 730w

بهترین گزینه.چهار سال گارانتی ماتریکس.مدیریت کابل کشیهم داره.

من دارم استفاده میکنم عالیه

اتفاقاً این مدل رو خودم هم در نظر داشتم ولی توی سایت ترمالتیک گواهی 80 پلاس معمولی زده برای این مدل در صورتی که اومده توی ایران روی پکش خورده 80برنز که به نظرم یخورده مشکوک هستش این جریان یا اینکه ورژن خاصی هست که شاید من درست تحقیق نکردم راجع بهش

بازم ممنون از شما

لینک به دیدگاه

اون انرمکس بگیر که حمید کفت پیکش تا 715 وات جواب میده اگه زیر 350000 پیدا میشه عالیه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اتفاقاً این مدل رو خودم هم در نظر داشتم ولی توی سایت ترمالتیک گواهی 80 پلاس معمولی زده برای این مدل در صورتی که اومده توی ایران روی پکش خورده 80برنز که به نظرم یخورده مشکوک هستش این جریان یا اینکه ورژن خاصی هست که شاید من درست تحقیق نکردم راجع بهش

بازم ممنون از شما

محمد جان 730 وات اسمارت ها دو سری هستند :

http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001966

http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001801

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از تمامی دوستان بسیار ممنونم

بالاخره بعد از 4 ساعت گشتن توی 3 تا از بازار های اصلی تونستم پاور Corsair TX650 رو اونم بدون گارانتی و به صورت کاملاً اتفاقی به قیمت 375 تومن بخرم (اصلاً گیر نمیادش)

http://www.corsair.com/en/power-supply-units/tx-series-power-supply-units/tx-series-tx650-80-plus-bronze-certified-650-watt-high-performance-power-supply.html

mti1eawxtvh2nlkswj0r.jpg

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

از تمامی دوستان بسیار ممنونم

بالاخره بعد از 4 ساعت گشتن توی 3 تا از بازار های اصلی تونستم پاور Corsair TX650 رو اونم بدون گارانتی و به صورت کاملاً اتفاقی به قیمت 375 تومن بخرم (اصلاً گیر نمیادش)

tx650??

بسلامتی

محمد جان تفاوت سری gs  و tx چی هست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

tx650??

بسلامتی

محمد جان تفاوت سری gs  و tx چی هست؟

با سلام

بله اقا حمید سری TX رو بالاخره بعد از کلی گشتن تونستم پیدا کنم

در مورد تفاوت این دو سری دقیق نمیدونم ولی فکر کنم سری GS خوشکل تر باشه

ولی فیدبکهای سایتهای Newegg و آمازون در مورد TX خیلی بهتر و بیشتر هست نسبت به سری GS

لینک به دیدگاه

با سلام

بله اقا حمید سری TX رو بالاخره بعد از کلی گشتن تونستم پیدا کنم

در مورد تفاوت این دو سری دقیق نمیدونم ولی فکر کنم سری GS خوشکل تر باشه

ولی فیدبکهای سایتهای Newegg و آمازون در مورد TX خیلی بهتر و بیشتر هست نسبت به سری GS

درود

ممنون ازتوضیحات

بستین روی سیستم درصورت امکان یه عکس بگیرین ببینیم نما به چه صورت هست(مدیریت کابل و...)

مرسی و مبارک باشه @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ممنون ازتوضیحات

بستین روی سیستم درصورت امکان یه عکس بگیرین ببینیم نما به چه صورت هست(مدیریت کابل و...)

مرسی و مبارک باشه @};-

خیر آقا حمید برای یکی از دوستان که در کرمان بودن و اصلاً بازار و تنوع محصول وجود نداره خریدم و ارسال کردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...