رفتن به مطلب

مشکل در نصب ویندوز در N550 JV ، کمکـــــــــــــ!!!

Recommended Posts

سلام دوستان ، تو نصب ویندوز روی لپ تاپم به مشکل برخوردم ، لپ تاپم مدل n550 jv ایسوس هست و ویندوز اورجینال روش نصب بود ، بعد اینکه برای نصب ویندوز اقدام کردم درایو c رو پاک کردم و خواستم ویندوز نصب کنم که با ارور مواجه شدم که میگه پارتیشنت از نوع GPT استایل هست ، نه از ویندوز اورجینالم بکاپ گرفتم و نه میتونم ویندوز نصب کنم ، البته پارتیشنی که مخصوص ریکاوری ویندوز اورجینال هست رو هنوز رو سیستم دارم ولی نمیدونم چجوری باید ریکاوریش کنم ، هیچ برنامه ریکاوری اونو نمیشناسه ، لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه :(

لینک به دیدگاه

درود

شما اگر در درایو های دیگه اطلاعات ندارید، کلیه پارتیشن ها رو پاک کنید و دوباره پارتیشن بندی کنید

اگر نمیخواهید این کار رو بکنید، باید در قسمت تنظیمات بوت، گزینه UEFI رو فعال کنید و ویندوز رو به صورت UEFI نصب کنید

برای راهنمایی بیشتر به این تاپیک مراجعه کنید

از اینجا هم میتونی راهنمایی بگیری

ویرایش شده توسط pedram sharif
لینک به دیدگاه

راستش این مطالب بیشتر مربوط به pc هستش ، تو لپ تاپ همچین گزینه هایی که گفته شده نداریم ، تو لپ تاپ هم اطلاعات دارم ، تو setup هم گشتم ندیدم این گزینه هایی که گفته شده :(

لینک به دیدگاه

می تونید از بایوس لپ تاپتون اسکرین شات تهیه کنید؟

با متصل کردن یه فلش که FAT32 باشه و زدن کلید Print Screen این کار انجام میشه

لینک به دیدگاه

اروری که باهاش مواجه میشم

post-15104-0-73311900-1393334777_thumb.jpg

عکس ازقسمت boot override که چیزی به اسم uefi نداره ، داخل dvd ویندوزهم پوشه efi با محتویات وجود داره

post-15104-0-98230800-1393334906_thumb.jpg

منوی بوت

post-15104-0-07714800-1393334987_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما باید یک DVD ویندوز،حالا میخواد 8 یا 7 یا 8.1 تهیه کنید که یک ویندوز مستقل روش باشه

یعنی چند تا ویندوز تو یه DVD نباشه، متوجه میشین منظورم رو؟!

یعنی یه DVD که فقط ویندوز 8.1 که 64 بیتی روش باشه رو باید برای نصب تهیه کنید

چون این نوع DVD پوشه ای به نام EFI هم داره که همون موردی هست که باعث میشه ویندوز به صورت UEFI نصب بشه

با قرار دادن این DVD در درایو، گزینه UEFI برای بوت DVD فعال میشه

برای تهیه این نوع DVD میتونید از سایت خود مایکروسافت یا سایتایی مثه P30Download دانلود کنید

لینک به دیدگاه

لطفا از تب Security و  Boot هم اسکرین شات بذارید

لینک به دیدگاه

من از دوتا dvd که روی هر کدومشون فقط یه دونه ویندوز داره استفاده میکنم ، یدونه dvd ویندوز 8 و یدونه هم ویندوز  8.1 ، برنامه ای هست که من بتونم پارتیشنی رو که شرکت خودش درست کرده و از ویندوز بکاپ گرفته رو رستور کنم ، چون پارتیشن ریکاوری هست ولی نمیدونم چجوری باید ازش استفاده کنم ، از چندتا برنامه مثل norton ghoast و .. استفاده کردم ولی نشناخت ، به همراه لپ تاپم همی dvd نبود که برای ریکاوری ازش استفاده کنم ، اینم عکسایی که ستاپ گرفتم

post-15104-0-40483400-1393352981_thumb.jpg

post-15104-0-52078900-1393353002_thumb.jpg

post-15104-0-97839000-1393353042_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

دداش راه حلی هست تا بتونم از ریکاوری که شرکتی گرفته شده استفاده کنم ، همچین کاری رو مادربردهای گیگابایت انجام میدادند و میتونستیم با سی دی مادربرد ازشون ریکاوری بگیریم و  با سی دی مادربرد گیگابایت میشد اونا رو از طریق express recovery رستور کرد ولی من اینجا سی دی در اختیار ندارم ، راه حلی هست؟ :(

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...