رفتن به مطلب

دلایل شكست كنسول playstation 3

Recommended Posts

با سلام

در این قسمت می خواهیم دلایل شکست کنسول قدرتمند playstation3 در مقابل سایر کنسول به خصوص کنسول xbox 360 را بررسی کنیم .

این کنسول که یک سال بعد از کنسول xbox 360 به بازار عرضه شد با آن که از نظر سخت افزاری و کارایی از کنسول xbox 360 قوی تر می باشد ولی ما شاهد شکست این کنسول در مقایل کنسول مایکروسافت هستیم

این کنسول با آن که محبوبیت کنسولهای پیشین سونی (Playstation 1&2 ) را به همراه داشت نتوانست انتظاراتی را که از آن می رفت را بر آورده کند و اکنون شاهد آن هستیم که طرفداران Playstation رو به کنسول مایکروسافت یعنی xbox 360 آورده اند .

لطفا" نظرات خود را بنویسید تا به بررسی بیشتر این موضوع بپردازیم .

با تشکر

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من کاملاً با نظر شما مخالف هستم

کنسول Ps3 به هیچ عنوان یک محصول شکست خورده نیست و به نظر من اینکه این کنسول برای سونی باعث ضرر شده یک واقعیت است ولی لزوماً نشانه شکست دستگاه نیست .

در کل راهبرد شرکت سونی همواره بر کیفیتی متفاوت بوده که این موضوع رو به جرات میشه در تمام محصولات اونها دید و اینکه اونها سعی میکنن حتی با ضرر کردن چند میلیارد دلاری دستگاهشون رو از نظر قیمت با دیگر محصولات قابل رقابت کنن .

و مطمئناً با کمی حوصله خواهید دید که این وسیله هم محبوبیت فراوانی پیدا می کنه و هم ضرر های باعث شده رو جبران میکنه .

و در نهایت باید این وسیله شگفت انگیز با سی پی یوی محشرش رو دید و بعد نظر داد .

لینک به دیدگاه

با سلام

من هم مثل شما از طرفداران playstation3 هستم .

باید عرض کنم ما فقط می خواهیم در این قسمت به دلایل شکست playstation 3 تا این لحظه بپردازیم و بگذارید در مورد آینده در آینده صحیت کنیم .

من می خواستم با ایجاد این تاپیک به سوالات خود و بسیاری از طرفداران playstation با کمک هم پاسخ دهیم .که چرا این بار سونی با عرضه کنسول نسل سوم خود نتوانسته(حداقل در کشور ما ) انتظاراتی را که طرفداران آن داشتند را بر آورده کند .

با تشکر از شما دوست عزیز

لینک به دیدگاه

با سلام

به نظر من یكی از مهمترین دلایلی كه playstation3 نتوانسته در كشور ما به موفقيت نسلهاي قبلي خود برسد گرانقيمت بودن سي دي هاي بازي اين کنسول ميباشد که نسبت به playstation2 بسيار گران قيمت تر (قيمت بازي ها با توجه به نوع آن بين 50 تا 120 هزار تومان) شده است و اين باعث شده است که افراد دوستدار بازي هاي کامپيوتري بيشتر رو به سوي xbox 360 و يا pc رو بياورند

اين روند در ايران تا زماني که playstation3 کپي خور نشود ادامه پيدا خواهد کرد و کمتر مردم براي بازي کردن روبه کنسولي مي آورند که بازي هاي آن قيمتي 120 هزار توماني داشته باشد

5 عدد بازي 120 هزار توماني = 1 عدد کنسول پيشرفته playstation 3 80GB

که در واقع در فرمول بالا شما 50هزار تومان ناقابل هم اضافه مي آوريد .

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام

منم مخالف شكست پی اس 3 تا الانم... اگه یادتون باشه سونی با هر كنسولش یه فرمت جدید معرفی میكنه..

ps1=cd

ps2=dvd

psp=UMD

Ps3=BD

من همه رو داشتم و برام مشخص شده كه تا جا افتادن هر فرمت جدیدتو ایران یكی دو سالی طول میكشه برایps3 هم با کاهش قیمت BD writer و crack بازیها داره حل میشه..

مطمعن باشین اگه بازیهای xbox360 بخواد به HD DVD انتقال پیدا كنه خیلی از سونی عقب می افته...

لینک به دیدگاه

با سلام به دوستان

دوستان همانتور كه گفته شد یكی از دلایل جا نیفتادن playstation3 در كشور ما بازی های گرانقیمت این كنسول می باشد . كه به نظر من هم با گذشت زمان ( زمانی نا مشخص چرا كه تا حالا راه حلی درست و حسابی برای كرك كردن بازی های BD این دستگاه بازی پیدا نشده است بنا به اطلاعات بنده) شاهد دیدن پیشرفتهای این كنسول خواهیم بود .

دوستان لطفا" خبرهای جدید از playstation3 دارید در این تاپیك بنویسید تا به بررسی آنها بپردازیم

با تشكر

لینک به دیدگاه

آخه عزیز من شما چرا توجه نمیكنید كه حتی دیسك خام بلوری هم گرون هست و هزینه كرك و كپی برداری اون رو هم اگه در نظر بگیرین بازهم قیمت هر دیسك بازی نمیتونه كمتر از 5 یا 6 هزار تومن باشه .

حالا از اینها كه بگذریم گارانتی و خدمات درست و حسابی هم تو ایران نداره .

یه مقدار عجله نكنید . من خودم از كسانی هستم به محصولات سونی رو واقعاَ ستایش میكنم ولی میگم كه بهترین كار اینه كه صبر كنیم تا ببینیم اول اچ دی برنده میشه یا بلوری .

ممكنه كه اچی دی برنده بشه و اصلاًُ دیگه بلو ری تولید نشه .

لینک به دیدگاه

با سلام

به نظر من هم در این وضعیت صبر كردن و منتظر ماندن بهترین راه است در آینده بازی های blue ray پلی استیش3 کرک میشود یا نه ؟

البته این رو هم باید در نظر داشت که تا این مدت که پلی استیشن 3 وارد بازار شده راه حلی مناسبی برای کرک کردن بازی ها BD آن پیدا نشده است و مشخص نیست که چه مدت بعد بازیهای playstation3 کرک خواهد شد

راه دیگر هم در چنین شرایطی رو آوردن به xbox360 یا pc میباشد و باید از playstation 3 با اینکه کنسول بسیار قدرتمندی است به خاطر بازی های بسیار گرانش صرف نظر کنیم .

با تشکر

لینک به دیدگاه

به نظر من نمیشه از بازیهای سونی صرف نظر کرد

به هر حال کمی صبر کردن بی فایده نخواهد بود

لینک به دیدگاه

باسلام به تمامي دوستان

طبق آخرين خبرهاي موجود شرکت سوني قيمت نرم افزارهايي را که در بسته playstation 3 فروخته مي شودکاهش داده است تا از اين طريق قيمت بازي هاي عرضع شده در سراسر دنيا کاهش پيدا کند

در توضيح اين خبر بايد بگم که بسته هاي نرم افزاري که همراه با playstation3 عرضه مي شود و ابزارهاي مرجع نام گرفته است الان با قيمت 860 دلار در ژاپن و 1250 دلار در آمريکا فروخته مي شود

در اين رابطه مرکز sony computer entertainment که واحد توليد بازي هاي کامپيوتري سوني در توکيو است اعلام کرده که با کاهش قيمتها قصد دارد از کنسولهاي Wii و xbox360 پيشي بگيرد

موفق باشيد

لینک به دیدگاه

XFPS allows for mouse & keyboard on all PS3 titles

یه شرکت امریکایی adaptor برای اتصال موس و کیبورد طراهی کرده که با همه عنوانهای ps3 سازگاره...

جالبه دیگه pc بازها هم کشیده میشن سمت ps3.

این فکر بعد بازی unreal tournament که در ان موس و کیبورد قابل ساپورت بود به ذهن کمپانی XCM افتاد.

this especially beneficial for the PC gamer making the transition to the console world. PC gamers will now be able to enjoy "high sensitivity

لینک به دیدگاه

با سلام به تمامی دوستان

در اینجا به اطلاع شما دوستان میرسانم که کنسول 40 گیگابایتی ps3 همراه بازی pes2008 وارد بازار شده است این پک عرضه شده توسط سونی در بازار خهانی فروش خوبی داشته و باعث افزایش فروش کنسول playstation 3 شده است ای کنسول هم اکنون با قیمت حدودی 590 هزار تومان فروخته می شود که با گذشت زمان شاهد ارزان تر شدن آن در ایران خواهیم بود .برای دیدن مشخصات و خرید این کنسول میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید

http://www.lioncomputer.ir/themes/shop/2008/01/playstation_3_40gb_pes_2008.php#more

البته بازهم بزرگترین مشکل PS3 در ایران همان بازی های بسیار گران و کرک نشده می باشد که قیمت بسیار بالایی دارند که انگار حل شدنی نیست

موفق باشید

لینک به دیدگاه

conference call talks 120GB system, with DualShock 3

بازم افزایش حافظه هارد ps3 . ظاهرا تولید ps3 80gb قطع شده وبه جای ان ps3 120gb با دستههای شوک دار به بازار میاد.

ps3controlside.jpg

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

با سلام

طبق آخرین اخبار از ماجرای هک کنسول قوی playstation3 چند تیم قدرتمند هکر مشغول کار بر روی playstation3 به منظور کپی خور کردن این کنسول هستند

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

با سلام به دوستان عزیز

با اعلام رسمی شرکت توشیبا مبنی بر کناره گیری از رقابت با شرکت سونی بر سر فرمت جدید رایت (شرکت سونی blue-ray شرکت توشیبا hd ) و شکست این شرکت در مقابل شرکت سونی

در آینده شاهد فروش هر چه بیشتر palystation 3به خاطر درایو blue-ray که دارد خواهیم بود

hd_dvd_blue-ray_disc_pic.JPG

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام

دوستان عزیز طبق امارهای گرفته شده از فروش این کنسول(playstation3 )شاهد رشد این کنسول هستیم و فکر می کنم این کنسول دیگه یک کنسول شکست خورده نیست (حداقل در خارج از ایران ) البته در ایران که هنوز به خاطر همون کپی خور نشدن فروشش چشمگیر نشده که انشا ا.. با کپی خور شدنش به مرتبه و جایگاه اصلی بین طرفداران ایرانی برسه

موفق باشید

لینک به دیدگاه

دقیقا دوست گرامی

تمام پشتوانه اکس باکس به اچ دی بود که حالا از دور خارج شده و این موضوع قدرت مانور پی اس تری رو چند برابر میکنه . و تازه کاهش قیمت این دستگاه هم که باعث شده که خریداران بیشتری تمایل به خریدش داشته باشند .

بگذریم که این وسیله امکانات جالب باور نکردنی و کیفیت فوق العاده ای هم داره

سونی بازهم پیروز شد

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز من هم با نظر شما موافق هستم عمده دلیل افزایش فروش جهانی این کنسول همان کاهش 100دلاری قیمت بود که در مدلهای جدید عرضه کرد

البته باید منتظر راهکار شرکت مایکروسافت هم برای مقابله با شکستهای اخیر باشیم

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام

دوستان روند رو به رشد PS3 همچنان ادامه داره

به گذارش سایت ایتنا سونی در ماه گذشته 280 هزار دستگاه PS3 را روانه بازار کرده که در مقایسه با 254 هزار دستگاه Xbox 360 برتری 10.7 درصدی را نشان می‌دهد.

بنا بر اعلام شرکت تحقیقات بازار NPD ، کنسول بازی PS3 سونی با افزایش فروش سالیانه 19 درصد سرانجام در ماه فوریه از کنسول Xbox 360 مایکروسافت پیش افتاد.

البته جلوتر از این دو کماکان کنسول Wii نینتندو با فروش 432 هزار دستگاه قرار دارد.

قیمت کنسول نینتندو از هر دو کنسول رقیب پائین‌تر است.

سونی در ماه گذشته 280 هزار دستگاه PS3 را روانه بازار کرده که در مقایسه با 254 هزار دستگاه Xbox 360 برتری 10.7 درصدی را نشان می‌دهد.

منبع : ایتنا

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام

دوستان بنابر گفته Crytek کنسول PS3 پتانسیل بسیار بالایی دارد و در مقابل XBOX360 برتری دارد

متن خبر

در مصاحبه با IGN یکی از مهندسین Crytek به نام Harald Seeley عنوان کرد که کار تبدیل Crysis برای کنسولهای PS3 و XBOX360 به خوبی پیش میرود و دو کنسول مذکور دارای قابلیتهای زیادی هستند. جالب اینکه وی بیان نمود که حاصل کار بسیار چشمگیر خواهد بود و در حد بالاترین تنظیمات گرافیکی نسخه PC اجرا خواهد شد. در ادامه اظهار شد که کنسول PS3 بهتر از XBOX360 عمل میکند و دارای پتانسیل بالاتری میباشد.

منبع : videogames.ir

لینک به دیدگاه

دریافت فیلم به صورت آنلاین بر روی PS3

3/2/87

آیا PlayStation 3 از تابستان امسال میتواند به صورت آنلاین فیلم دریافت کند ؟

پر شدن سایت ها از این شایعه که از تابستان امسال سرویس دریافت فیلم بر روی Sony PlayStation 3 راه خواهد افتاد

بر طبق نقل از LA Times , هیئت مدیره استادیو فیلم سونی در حال مذاکره برای گرفتن مجوز برای پخش فیلم بر روی شبکه PS3 میباشند

Peter Dille, عضو هیئت مدیره راه اندازی شبکه Sony PlayStation, این شایعه را مایوس نکرد

به تازگی بر روی Blog PlayStation نوشته است " این تایید میشود که ما سفارش قدرت پخش فیلم را برای PS3 داده ایم " و او در ادامه افزوده است که " به زودی "

به نظر میرسد که سرویس دریافت فیلم بر روی شبکه PlayStation قرار خواهد گرفت و PS3 میتواند برنامه ارتقاء خود را برای پخش فیلم به صورت مستقیم از روی اینترنت دریافت کند

غول های الکترونیک اگر میخواهند خود را در این بازار جای دهند باید بجنبند ، برای اینکه Microsoft هم اکنون این امکان را به کسانی که بازی میکنند داده است ، کاربران میتوانند به صورت مستقیم از روی اینترنت به وسیله Xbox Live فیلم و تلویزیون ببینند

منبع : winbeta.net

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...