رفتن به مطلب

افت پرفورمنس ، 7.9gb شدن رم ، 2.89ghz شدن cpu

amir.coder
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز

بنده قبلا giga z68p-d3 داشتم که سی پی یو روش 2.91 بود و رم هم 8 گیگ البته ابتدا اینطور نبود رم 7.5 بود و سی پی یو 2.89 که با کمک دوستان و تغییر تنظیمات بایوس 2.91 شد

درسته این میزان خیلی ناچیزه اما پرفورمنس سیستم بعد از اون تغییر خیلی خوب شده بود ، بنچمارک کلی سیستم با برنامه performance test از 2000 رسیده بود به 2200

مین برد رو خیلی وقته به Asus p8b75-v تعویض کردم که التبه به نظر میاد مین قبلی چون z بوده بهتر بوده اما اینطور نیست اون z68 سری قوییش نبود .

من میدونم که با تنظیم کردن این مین برد هم میشه این مشکلش رو حل کرد اما نمیدونم چطوری ، بایوس مین های ایسوز به کل متفاوته از مین های گیگا هست و اون گزینه ها توی این نیستن.

تا الان تحملش میکردم این موردو اما جدیدا میبینم که افت فریم چشمگیری توی بعضی برنامه ها دارم نسبت به اون موقع

کسی راه حلی نمیشناسه ؟

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز

بنده قبلا giga z68p-d3 داشتم که اوایل روی اون مین هم رم رو 7.9 نشون میداد و سی پی یو هم 2.89 بود

که یک تاپیک ایجاد کردم و دوستان راهنمایی کردن یک سری موارد رو غیر فعال کردمو رم شد 8 گیگ و سی پی یو شد 2.91

درسته این میزان خیلی ناچیزه اما پرفورمنس سیستم بعد از اون تغییر خیلی خوب شده بود ، بنچمارک کلی سیستم با برنامه performance test از 2000 رسیده بود به 2200

مین برد رو خیلی وقته به Asus p8b75-v تعویض کردم که التبه به نظر میاد مین قبلی چون z بوده بهتر بوده اما اینطور نیست اون z68 سری قوییش نبود .

من میدونم که با تنظیم کردن این مین برد هم میشه این مشکلش رو حل کرد اما نمیدونم چطوری ، بایوس مین های ایسوز به کل متفاوته از مین های گیگا هست و اون گزینه ها توی این نیستن.

تا الان تحملش میکردم این موردو اما جدیدا میبینم که افت فریم چشمگیری توی بعضی برنامه ها دارم نسبت به اون موقع

کسی راه حلی نمیشناسه ؟

درود امیرجان احیانا گرافیک داخلی پردازنده فعال هست؟

لینک به دیدگاه

افت فریم چشمگیری توی بعضی برنامه ها ؟؟؟؟

برنامه مورد نظر > PCSX2 . dolphin

درود امیرجان احیانا گرافیک داخلی پردازنده فعال هست؟

این حدث رو میزدم اما توی gpu z غیر از 7790 چیز دیگه ای نیست .

لینک به دیدگاه

PCSX تمام فشارش رو پردازنده مرکزی هست و کامپایل این برنامه انقدر بد فرم و غیر یکنواخته که اصلا نمیشه باهاش کار کرد

مگر اینکه رو C++ نوشته بشه و بخش زیادی از حجم کامپایل کد ها بره به دوش GPU

لینک به دیدگاه

PCSX تمام فشارش رو پردازنده مرکزی هست و کامپایل این برنامه انقدر بد فرم و غیر یکنواخته که اصلا نمیشه باهاش کار کرد

مگر اینکه رو C++ نوشته بشه و بخش زیادی از حجم کامپایل کد ها بره به دوش GPU

عزیز مسئله این نیست من یکی از برنامه نویس هاش هستمو توی فرومش رنک دارم :دی درموردش اطلاعات کامل دارمو کمکی چیزی از دستم بر بیاد واسطون میکنم .

از وقتی مین عوض کردم کارم خوابیده ...

به غیر از اونا توی بازی هم افت فریم ایجاد شده برای نمونه ACiv که قبلا با تنظیمات high (بعضی چیزا خاموش) راحت 55-60 فریم داشتمو الان شده 40-50

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...