رفتن به مطلب

سیستم کولینگ ترمو الکتریک مناسب ماینینگ و اورکلاک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت عزیزان لیون کامپیوتر

در راستای گرمای بیش از حد کارت های گرافیک در ماینینگ از جمعی از دوستان خواستیم که باکسی طراحی و تولید کنند که مثل یخچال باشه و قطعات رو خنک نگه داره

من برای نمونه ی اولیه باکسی از جنس MDF که عایق حرارتی و نارساناست برای قرار گیری 2 مادربرد طراحی و دادیم برامون ساختند

این کمد در 2 طبقه ساخته شده با ابعاد 70*70 در ارتفاع 110

درب جلو شیشه ای هستش که از بالا کشویی داخل میره که کاملا کیپ بشه و کشویی به سمت بالا هم باز میشه و از شیشه ی ۶ میل استفاده شده

طبقه ی اول کمپرسور و سایر متعلقات کولینگ قرار گرفته که قسمت پشتش برای جریان هوا بازه و جلوش هم که شیشه ای هستش با برچسب طرح republic of gamer ایسوس پوشیده میشه

طبقه ی دوم هم دوتا مادربرد و 5 تا گرافیک و دوتا پاور قرار گرفتند در واقع ۲ تا سیستم کامل با ۵ کارت گرافیک

دمای طبقه ی دوم به 21 درجه ی سانتیگراد می رسه و همه ی قطعات تقریبا سرد میشن طوری که با دست زدن به بدنه ی قطعات سردی رو حس می کنید

فرقش با یخچال اینه که هوای بالا کاملا خشک هستش و اصلا برودت نداره و آبی تولید نمیشه!

همینطور هیچ نویز و فنی نداره

هوای گرم از بالا توسط مکنده کشیده میشه و مجدد در یک سیکل خنک شده و به قطعات دمیده میشه

سیستم کولینگ از کمپرسور ٬ کندانسور ٬اواپراتور و دمنده و مکنده تشکیل شده که همه ی قطعات ژاپنی هستند

البته این پروژه هنوز تکمیل نشده و امکانات زیادی خواهد داشت

ازجمله ساید پنل که شامل خروجی پورت های USB 3.0 و HDMI و کابل برق و نمایشگر LCD دما و ولتاژ و جریان و تایمر برای استارت سیستم بعد از رسیدن دما به مقدار مشخص

روشنایی داخل طبقه با نوار LED

بی صبرانه منتظر خوندن نظرات شما هستیم

تصویر

تصویر

تصویر

ویرایش شده توسط TRoy
لینک به دیدگاه

درود

بسیار عالی

ایده بسیارجالبی هست

بی صبرانه منتظر تمام شدن کارونتیجه نهایی هستیم

ویرایش شده توسط حمیدرضا نظری(hamidparniyan)
لینک به دیدگاه

.

ویرایش شده توسط حمیدرضا نظری(hamidparniyan)
لینک به دیدگاه

استارتر عزیزبی زحمت بفرمایین که

نتیجه نهایی : چنددرجه باعث خنک ترشدن کارت ها و سی پی یودرلود و حین کار شده این روش؟

و هزینه این کولینگ چقدرتموم میشه؟

لینک به دیدگاه

استارتر عزیزبی زحمت بفرمایین که

نتیجه نهایی : چنددرجه باعث خنک ترشدن کارت ها و سی پی یودرلود و حین کار شده این روش؟

و هزینه این کولینگ چقدرتموم میشه؟

متاسفانه سی پی یو رو زیر لود نبردیم که ببینیم چه تاثیری داره ولی کارت های گرافیک در ماین دمای هسته ی ۵۹ درجه تونستیم کسب کنیم که البته همیشه این دما نمیمونه و دمای محیط بر اثر حرارت تعداد زیاد کارت گرافیک ها بالا میره و سیستم کولینگ مجدد دما رو به ۲۱ درجه میرسونه.

اون تایمر اولیه هم به این علت تعبیه شده که دما به ۲۱ درجه برسه بعد سیستم شروع به کار کنه

حدود ۳ الی ۴ دقیقه زمان لازمه تا کولینگ دما رو به ۲۱ درجه برسه

کل مصرف برق خنک کننده هم ۲۰۰ وات هستش

لینک به دیدگاه

متاسفانه سی پی یو رو زیر لود نبردیم که ببینیم چه تاثیری داره ولی کارت های گرافیک در ماین دمای هسته ی ۵۹ درجه تونستیم کسب کنیم که البته همیشه این دما نمیمونه و دمای محیط بر اثر حرارت تعداد زیاد کارت گرافیک ها بالا میره و سیستم کولینگ مجدد دما رو به ۲۱ درجه میرسونه.

اون تایمر اولیه هم به این علت تعبیه شده که دما به ۲۱ درجه برسه بعد سیستم شروع به کار کنه

بسیارعالی

سوال دیگه اینکه قبل ازاجرای این سیستم درماینینگ دما کارت ها زیرلود تا چه حد بوده!

هزینه پیاده سازی این کولر چقدرتموم شده؟

مرسی

لینک به دیدگاه

بسیارعالی

سوال دیگه اینکه قبل ازاجرای این سیستم درماینینگ دما کارت ها زیرلود تا چه حد بوده!

هزینه پیاده سازی این کولر چقدرتموم شده؟

مرسی

تو ماینینگ دما به شدت بالا میره و بدون هیچ کولینگی تا ۹۵ درجه هم میرسه اصلا با فول لود بازی قابل قیاس نیست

هزینه ی کلی این پروژه حدود ۱ میلیون تومان شد که با ساید پنل به ۱۲۰۰ تومان میرسه و خب البته این برای دو سیستم طراحی شده و برای یک سیستم قطعا نصف این مبلغ خواهد شد

لینک به دیدگاه

یه مدتی این ماینینگ بد جوری ذهن منو مشغول کرده.

لینک به دیدگاه

یه مدتی این ماینینگ بد جوری ذهن منو مشغول کرده.

خب چرا انجامش نمیدی؟

ضرری نداره که چهار تا قطعه ی کامپیوتری میخری نهایت کارت تموم شد میفروشیشون.فقط باید دقت و احتیاط کنی چیزی نسوزه و ترجیحا قطعات آکبند و گارانتی دار تهیه کنی که به مشکل کمتری بر بخوری

لینک به دیدگاه

درآمد ماهانه چقدرمیشه؟

هزینه برق رو کم کنی چقدرمیمونه؟

میصرفه؟

لینک به دیدگاه

درآمد ماهانه چقدرمیشه؟

میصرفه؟

برق زیاد مصرف نمیشه

یعنی به اندازه ی پاورتون برق مصرف می کنید

فرض بگیریم برای ۵ تا کارت گرافیک ۲۰۰۰ وات با کولینگ برق مصرف کنیم

از یک کولر گازی یا سایر وسایل برقی که این روزه تو خونه هاست کمتر برق مصرف میشه نهایت ماهی ۱۰۰ تومن میخواد بیاد رو قبض برق

صرفیدنش میصرفه اما تا زمانی که بشه بیت کوین کسب کرد و تا زمانی که دلار ۳۰۰۰ تومان باشه و تا زمانی که قطعات سالم بمونن. ممکنه فردا روز دیگه نشه از طریق کارت گرافیک کوین کسب کرد و یا دلار ارزون بشه.همه ی این احتمالات هست اما در حال حاضر که یک دلار ۳۰۰۰ تومان هستش ارزش داره

لینک به دیدگاه

درآمد ماهانه چقدرمیشه؟

میصرفه؟

تا اونجایی که من تحقیق کردم فقط هزینه میکنی و درآمدی نداری چون درجه سختی به شدت بالا رفته و دیگه بی ارزش شده الان اگه پول یه سیستم توپ برای ماینینگ رو بدی برای خرید بیت کوین و 2 سال صبر کنی کلی سود کردی ولی با استخراج همش ضرره

لینک به دیدگاه

درآمد ماهانه چقدرمیشه؟

میصرفه؟

آره، این خیلی مهمه، مخصوصاً اینکه دوستانی مثل شما ( استارتر ) به یه حرکاتی واسه ی ماینینگ دست می زنند که آدم وسوسه میشه...

لینک به دیدگاه

تا اونجایی که من تحقیق کردم فقط هزینه میکنی و درآمدی نداری چون درجه سختی به شدت بالا رفته و دیگه بی ارزش شده الان اگه پول یه سیستم توپ برای ماینینگ رو بدی برای خرید بیت کوین و 2 سال صبر کنی کلی سود کردی ولی با استخراج همش ضرره

بحث جالب شد.

لینک به دیدگاه

برق زیاد مصرف نمیشه

یعنی به اندازه ی پاورتون برق مصرف می کنید

فرض بگیریم برای ۵ تا کارت گرافیک ۲۰۰۰ وات با کولینگ برق مصرف کنیم

از یک کولر گازی یا سایر وسایل برقی که این روزه تو خونه هاست کمتر برق مصرف میشه نهایت ماهی ۱۰۰ تومن میخواد بیاد رو قبض برق

صرفیدنش میصرفه اما تا زمانی که بشه بیت کوین کسب کرد و تا زمانی که دلار ۳۰۰۰ تومان باشه و تا زمانی که قطعات سالم بمونن. ممکنه فردا روز دیگه نشه از طریق کارت گرافیک کوین کسب کرد و یا دلار ارزون بشه.همه ی این احتمالات هست اما در حال حاضر که یک دلار ۳۰۰۰ تومان هستش ارزش داره

داداش میشه بگید شما از چه نو کارت گرافیک هایی استفاده میکنین؟ قیمت گرافیک ها چند شده؟از کی شروع به این کار کردین و تا الان چقدر کوین استخراج کردین

لینک به دیدگاه

درآمد ماهانه چقدرمیشه؟

میصرفه؟

هر چقدر درجه ی سختی کسب بیت کوین بالاتر بره ارزشش هم بیشتر میشه

بیت کوینی که ۴۰ دلار بود به ۱۰۰۰ دلار هم رسید

اگه قدیم ۱ بیت کوین در روز کسب میکردیم الان اگه یک بیستم بیت کوین هم در روز کسب کنیم همون مقدار پوله و فرقی نداره

لینک به دیدگاه

دوستان با عرض پوذش تاپیک در مورد سیستم کولینگ ترمو الکتریک هستش سوالتتون رو در مورد ماینینگ در جای خودش یا در پیام خصوصی بپرسید بنده جواب میدم

با تشکر

لینک به دیدگاه

هر چقدر درجه ی سختی کسب بیت کوین بالاتر بره ارزشش هم بیشتر میشه

بیت کوینی که ۴۰ دلار بود به ۱۰۰۰ دلار هم رسید

اگه قدیم ۱ بیت کوین در روز کسب میکردیم الان اگه یک بیستم بیت کوین هم در روز کسب کنیم همون مقدار پوله و فرقی نداره

خوب اینو میدونم درجه سختی هرچقدر بیشتر بشه ارزشش هم بالاتر میره ولی الان سختی خیلی خیلی از ارزش بیتکوین بالاتره (شایدم من اشتباه میکنم)

بیت کوین که اوایل امسال اگه اشتباه نکنم حدود 3 دلار بود و الان دور و بر 950 دلار

خود شما تا الان چقدر بیت کوین جمع کردین با سیستمستون؟

دوستان با عرض پوذش تاپیک در مورد سیستم کولینگ ترمو الکتریک هستش سوالتتون رو در مورد ماینینگ در جای خودش یا در پیام خصوصی بپرسید بنده جواب میدم

با تشکر

ما جایی نداریم بریم راهنمایی بکنید تا با دوستان تشریف بیارین اونجا بحثمونو ادامه بدیم .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز چه نظری رو از ما انتظار داری؟، تصور کن بهترین کار ممکنه رو انجام دادی بعد می گی نظرتون چیه؟، 21 درجه؟ جل الخالق...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز چه نظری رو از ما انتظار داری؟، تصور کن بهترین کار ممکنه رو انجام دادی بعد می گی نظرتون چیه؟، 21 درجه؟ جل الخالق...

مثلا از طرح هایی که براش دارم یک میله او وسط نصب بشه که کارت گرافیک ها با رایزر بهش پیچ بشن و یا جایی برای پاور و هارد تعبیه بشه و جایی برای پیچ شدن مادربرد ها و یا اصلا هیچ کدوم نشه که باکس بعدا بشه برای سیستم های دیگه یا موارد دیگه هم قابل استفاده باشه مثلا به عنوان یخچال بطری (البته نوشابه :D) بعدا استفاده بشه
لینک به دیدگاه

درود

سیستم جالبی شده عزیز و موفق باشید.

ولی من فکر میکنم اینجا اطلاف دما به نسبت مصرف انرژی بسیار بالاست و اصلا این خنک کننده به صرفه نیست...

تا اونجایی که متوجه شدم تو عکس ها و متن یک تیکه از یخچال کار انتقال برودت رو به داخل محفظه ی قطعات بر عهده داره و اصلا شکلی مانند رادیاتور رو نداره و هوا نمیتونه با هوای سرد بین پره مخلوط بشه....

برای شروع بسیار طرح عالی هست ولی اگه یکم بازبینی بشه بهتر از این ها هم میشه...

یک طرح رو قبلا دیده بودم ولی نه پولش رو داشتم نه حالشک:دی :D

ببین میتونی بلاک های متناسب با قطعاتت بسازی تا گاز بیاد از روی قطعات بگزره و مستقیما قطعات رو خنک کنده؟؟؟برای هر قطعه هم یک عدد فن بزاری که از ایجاد شبنم یا آب  جلوگییری کنه یا خمیر بازی بزنی؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...