رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم برای نرم افزار

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز...من چند وقت پیش وقت عزیزتون رو گرفته بودم و یه سری راهنمایی درباره خرید سییستم کرده بودم...

بعد یه سری تحقیقاتی که کرده بودم فهمیدم که سوکت 2011 برای کارهای رندرینگ و vray بهتره...حالا یه سری سوال اول سر دارم بعدش سیستم پیشنهادیم رو میگم تا شما عزیزان اطلاحش کنین....

1-اول اینکه برای کارهای رندرینگ واقعا 2011 بهتر از 1150 هستش؟

2-پردازنده های نسل 4 اینتل اصلا برای سوکت 2011 اومدن؟چون تو سایت تا ivy bridge بودش؟

3-من به شخصه مادربوردهای ایسوس رو ترجیح میدم.....ولی مادربوردهای سری2011 اکثرا تا sandy bridge رو ساپورت میکنن....مدل خوب از ایسوس واسه 2011 هستش؟مثلا از سری ROG....

خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

بستگی به نوع رندرینگ، سطح رندر و موتور رندر شما داره!

در بیش از 90% از مواقع بدون شک 2011 برتر هست. اما 10% مابقی بستگی به کاربر و شرایطش داره که سوکت 2011 واجد شرایطش نیست. در این مواقع 1150 و یا حتی AMD پیشنهاد میشه بعضاً.

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون...مممنون میشم یکی از دوستان به سوالات 2 و 3 هم جواب بدن...

لینک به دیدگاه

منظورم بیشتر این هست که مین و cpu زیر رو میشه با هم بست؟

http://lioncomputer.ir/product/2107/ASUS%20Rampage%20IV%20Formula%20LGA2011%20X79%20MB/

http://lioncomputer.ir/product/3077/Intel%20Core%20i7-4820K%20Ivy%20Bridge-E%20Processor/

یکی از دوستان هم سیسنم 2011 داره میفروشه میگه چون آینده دار نیست...نظر دوستان هم همینه؟

به نظرتون من چیکار کنم؟2011 ارزش داره یا همون 1150 ببندم..؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...