رفتن به مطلب

مشکل با بالا نیومدن ویندوز احتمالا گرافیک

ali_r
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان دیروز سیستم داداشم که برای عهد بوق هست هر چه قدر کردیم ویندوز بالا نیومد وفتی درب کیس رو باز کردیم دیدم سه تا از خازن های کارت گرافیک از توش یه چیزی بیرون اومده خاستم ببینم چه چیزی باع باعث شده که اینا اینجوری بشن؟( چون این گرافیک رو من خریدم داداشم میگه جنس بد خریدی اینطوری شده مگرنه خراب نمیشد بهش چی بگم)؟

ایا بالا نیومدن ویندوز دلیلش همین کارت گرافیک هست؟

اینم چند تا عکس از گرافیک مرحوم

72510583871675144703.jpg

87302424444499454278.jpg

08842552076645346534.jpg

لینک به دیدگاه

خازن ترکیده و سولفاته شده....

چه مدت کار کرده گرافیکتون؟؟پاورتون چیه؟؟

لینک به دیدگاه

نمیدونم منم کارکرده از پرشین تولز خریده بودم

پاور گرین 380 ورژن 2.0

لینک به دیدگاه

نمیدونم منم کارکرده از پرشین تولز خریده بودم

پاور گرین 380 ورژن 2.0

کارت نیاز به تعمیرات داره عزیز

فعلا کارت نمیتونه مورد استفاده قرار  بگیره چون خازن هاش ترکیدن و این نشان از مستهلک بودن کارت هست که خازن ها ترکیدن.

ترکیدن خازن هم عموما از فشار بیش از اندازه میتونه نشات بگیره که میشه اسمش رو اورکلاک گذاشت یا نوسانات برق رسانی پاور.روی خازن هارو بخونید یک عدد نوشته شده اون رو بذارید تو تایپک و از دوستان بخواید اگه موجود داشتند براتون فراهم کنند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چیزی که توی عکس پیداست روی خازن ها 6.3 ولت نوشته که نشون میده این خازن ها بعد از مبدل سویچینگ خود کارت هست ، و خازن های قبل از اون سالم اند ، الان احتمال اینکه مشکل از پاور باشه خیلی کم میشه ، درست حدث زده باشم خازن های الکترولیت در شکل و شمایل خازن های جامد ! کار برداران چینی ، برند کارت چیه و از اصل بودنش مطمئنی ؟

پوکیدن اون خازن ها ولتاژ شدید لحظه ای رو میتونه به پردازنده کارت بده در نهایت اگه پردازنده کارت نسوخته باشه باید با تعویض اون خازن ها راه بیفته .

لینک به دیدگاه

چیزی که توی عکس پیداست روی خازن ها 6.3 ولت نوشته که نشون میده این خازن ها بعد از مبدل سویچینگ خود کارت هست ، و خازن های قبل از اون سالم اند ، الان احتمال اینکه مشکل از پاور باشه خیلی کم میشه ، درست حدث زده باشم خازن های الکترولیت در شکل و شمایل خازن های جامد ! کار برداران چینی ، برند کارت چیه و از اصل بودنش مطمئنی ؟

پوکیدن اون خازن ها ولتاژ شدید لحظه ای رو میتونه به پردازنده کارت بده در نهایت اگه پردازنده کارت نسوخته باشه باید با تعویض اون خازن ها راه بیفته .

ممنون

برند کارت جیفورس هستش256 مگابایت و 128 بیتی اره اصل هستش 

الان من چیکار کنم یه راهنمایی میکنید؟ این خازن ها رو از کجا تهیه کنم

لینک به دیدگاه

ممنون

برند کارت جیفورس هستش256 مگابایت و 128 بیتی اره اصل هستش 

الان من چیکار کنم یه راهنمایی میکنید؟ این خازن ها رو از کجا تهیه کنم

ببین  دادش تعمیراتی دارید تو شهرتون؟؟برو کارت رو نشون بده بگو همه خازن هارو عوضکنه برات چون اگه فقط همون خرابارو عوض کنی مشکل پیش میاد...

اگه نه تایپیک بزن هم این جا هم پرشین تولز ببین تعمیراتی ها هسند بهش.ن تایپیک رو نشون بده صد در صد درست میشه..

موفق باشی

لینک به دیدگاه

عزیز مدل دقیق کارت رو هم ذکر میکنید ؟

+ برندش رو هم نگفتید ، جی فورس که برند نیست :دی  ( برند = evga giga asus xfx ... )

لینک به دیدگاه

+ برندش رو هم نگفتید ، جی فورس که برند نیست :دی  ( برند = evga giga asus xfx ... )

عزیزم اتفاقا خود جیفورس هم برند هست و تحت برند خودش کارت های رفرنس تولید میکنه. :huh:

http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus

ویرایش شده توسط Mohamad Hajati
لینک به دیدگاه

عزیزم اتفاقا خود جیفورس هم برند هست و تحت برند خودش کارت های رفرنس تولید میکنه. :huh:

http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus

منظورش مدل بود :huh: :huh:

لینک به دیدگاه

منظورش مدل بود :huh:  :huh:

خوندید چی نوشته دوستمون؟؟نوشتند برند نیست و من در جوابشون همراه با لینک اثبات جوابشون رو دادم....در رابطه با مدل من حرفی زدم؟؟

لینک به دیدگاه

اگه یه چیزایی از لحیم کاری بدونید و دستگاه هویه داشته باشید خودتون میتونید عوضشون کنید.مدل خازن ها رو رو کاغذ بنویسید واز الکتریکی ها به تعدادی که کارت نیاز داره بخرید و خیلی راحت خودتون میتونید تعمیرش کنید.این خازن ها دونه ای 200تومنه

لینک به دیدگاه

اگه یه چیزایی از لحیم کاری بدونید و دستگاه هویه داشته باشید خودتون میتونید عوضشون کنید.مدل خازن ها رو رو کاغذ بنویسید واز الکتریکی ها به تعدادی که کارت نیاز داره بخرید و خیلی راحت خودتون میتونید تعمیرش کنید.این خازن ها دونه ای 200تومنه

برد چاپی رو نمیشه  به هویه ی معمولی لحیم کرد و برد میسوزه...حتی احتمال آسیب زدن به خود قطعه و قطعات همجوار هم هست.

این خازن ها و قطعات تعمیری رو توسط وسیله ای به اسم سشوار تعویض میکنند.

لینک به دیدگاه

برد چاپی رو نمیشه  به هویه ی معمولی لحیم کرد و برد میسوزه...حتی احتمال آسیب زدن به خود قطعه و قطعات همجوار هم هست.

این خازن ها و قطعات تعمیری رو توسط وسیله ای به اسم سشوار تعویض میکنند.

بله اصولی ترش سشوار یا هیتره ولی من خودم دو سه تا گرافیک رو اینجوری درست کردم

لینک به دیدگاه

خوندید چی نوشته دوستمون؟؟نوشتند برند نیست و من در جوابشون همراه با لینک اثبات جوابشون رو دادم....در رابطه با مدل من حرفی زدم؟؟

منم یه چند سال پیش یه کارت گرافیک انویدیا جیفورس 6800 256 مگ همینجوری شد حدود 8تا خازنش ترکیدن !!!! انداختم دور

لینک به دیدگاه

مدلش دقیق یادم نیست فکر کنم 6200 یا 5200 یا 5600 خلاصه اینج.ر چیزی بود ولی 256 مگ و 128 بیتی بود که بخاطر 128 بیت بودنش کلی گشتم تا پیداش کردم

رفیقم تو تعمیرات لوازم الکتریکی هستش اگه هزینه تعمیر زیادتر باشه میدوم به اون عوض کنه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...