رفتن به مطلب

مشکل با کپچر Pinnacle Studio MovieBoard PCI

Recommended Posts

سلام

من یه کارت کپچر Pinnacle Studio MovieBoard PCI گرفتم و چند تا مشکل باهاش دارم

این کارت کپچر دو تا فیش داره ... یکی از فیش هاش که مخصوص دوربین فیلمبرداری هست ، یه سرش یه فیش 4 پینه که به دوربین وصل میشه و سر دیگش هم به کارت کپچر که روی کیس نصبه

یه فیش دیگه هم داره که نمی دونم چطوری توضیح بدم و روش هم نوشته ای نداره

فیش اولی که گفتم مخصوص دوربین هست رو نوشته IEEE 1394 Cable 6x4 و فیش دومی رو هم نوشته Camcorder To Sound Card Stereo Audio Cable . مشکل من با همین فیش دومی هست و نمی دونم چطوری ازش استفاده کنم و نمی دونم کدوم سرش به کپچر و کدوم سرش به تلویزیون میخوره ؟؟؟ و ایا فیش دیگه ای هم باید در کنارش بگیرم ؟ یا نه ؟

سوال دیگم این بود که ایا این کپچر فقط از دوربین فیلمبرداری تصویر میگیره ؟ یا از تلویزیون یا رسیور هم می تونم تصویر رو داخل کامپیوتر ببینم و ضبط کنم ؟

از دوستانی که با این نوع کپچر کار کردن یا اطلاعاتی دارن ممنون میشم جواب من رو بدن

این هم عکسی از فیش های این کارت کپچر

لینک به دیدگاه

سلام

من یه کارت کپچر Pinnacle Studio MovieBoard PCI گرفتم و چند تا مشکل باهاش دارم

این کارت کپچر دو تا فیش داره ... یکی از فیش هاش که مخصوص دوربین فیلمبرداری هست ، یه سرش یه فیش 4 پینه که به دوربین وصل میشه و سر دیگش هم به کارت کپچر که روی کیس نصبه

یه فیش دیگه هم داره که نمی دونم چطوری توضیح بدم و روش هم نوشته ای نداره

فیش اولی که گفتم مخصوص دوربین هست رو نوشته IEEE 1394 Cable 6x4 و فیش دومی رو هم نوشته Camcorder To Sound Card Stereo Audio Cable . مشکل من با همین فیش دومی هست و نمی دونم چطوری ازش استفاده کنم و نمی دونم کدوم سرش به کپچر و کدوم سرش به تلویزیون میخوره ؟؟؟ و ایا فیش دیگه ای هم باید در کنارش بگیرم ؟ یا نه ؟

سوال دیگم این بود که ایا این کپچر فقط از دوربین فیلمبرداری تصویر میگیره ؟ یا از تلویزیون یا رسیور هم می تونم تصویر رو داخل کامپیوتر ببینم و ضبط کنم ؟

از دوستانی که با این نوع کپچر کار کردن یا اطلاعاتی دارن ممنون میشم جواب من رو بدن

این هم عکسی از فیش های این کارت کپچر

با سلام

دوست عزیز عکس کابلها رو دیدم ولی ان کافی نیست . اگر عکس از خود کارتتون و پورتهاش و کابهاش چندتا عکس بگیرید ممنون میشم و بهتر میشه راهنماییتون کرد .

ولی به نظر من بهترین راه برای بدست آوردن اطلاعات در این مورد تماس با خود شرکت گارانتی کننده هستش . ه فکر میکنم با تعداد بیشتری از قطعات سرو کار دارن . شماره تماسشون هم رو ی کارت گارانتیشون نوشته عزیز

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام

من برام خیلی عجیبه

کپچری که دارم هیچکس باهاش کار نکرده و اطلاعاتی ازش نداره

من تو فروم های دیگه هم در مورد کپچرم سوال کردم اما هیچکس چیزی نمی دونسته

:D

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام

همان طور که جناب حسینی گفتند بهترین راه به نظر من هم تماس با شرکت گارانتی کننده هستش

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

با سلام!

دوست عزیز با توجه به عکسی که گذاشتی باید بگم که:

آنطور که اطلاعات من درباره کارت کپچری که شما د ارید می گوید این کارت کپچر فاقد ورودی مستقیم صدا است. به این ترتیب شما در هنگام کپچر کردن باید به طریق زیر عمل کنید:

1. یک فیش از VIDEO-OUT دستگاه آنالوگ خود (مانند ویدئو VHS ، دوربین فیلمبرداری، Receiver) به ورودی VIDEO-IN کارت کپچر وصل کنید. توضیح آنکه فیش VIDEO-IN روی کارت کپچر قاعدتا باید به رنگ زرد باشد و حتما در قسمت فلزی کنار آن باید حروف حک شده ای آن را معرفی کنند.

2. حالا باید یک فیش دوقلو از AUDIO-OUT-RIGHT و AUDIO-OUT-LEFT دستگاه آنالوگ خود به کامپیوتر خود وصل کنید. اما چه طوری؟!

کابل هایی که برای این منظ.ر طارحی شدهاند به دو صورت هستند یا به دو صورت یک فیش دو به دو از نوعی کاملا شبیه کابلی است که برای VIDEO استفاده می شود با این تفاوت که آن یک به یک است ولی این دو به دو. ولی همانطور که می دانید کارت صدا فیشی ندارد که به سر چنین فیشی بخورد.

حالا وقت استفاده از همان فیشی است که شما نمی دانید باید باهاش چه کار کنید. سرهای آزاد فیش دو به دوی صدا را به سرهی سفید و زرد فیش مزبور وصل کنید و سر مشکی را که از نوع PHONE_JACK است به AUX-IN یا LINE-IN و یا در موارد خاص به MIC-IN کارت صدای خود وصل کنید.

قاعدتا با تمهیدات فوق باید مشکل شما حل شود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...