رفتن به مطلب

کراس r9 270x

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان  میخواستم گرافیک سیستم رو عوض کنم گفتم اینجا یک مشورتی بگیرم دوستان میخوام تا حدود 2 میلیون خرج گرافیک کنم ب نظر شما دو تا 270x  در بازیهای جدید کارایی بهتری داره یا یک 780  البته با توجه به سیستمم که در امضا هست  ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز برای کار گیمینگ کارتای nvidia خیلی بهتر خودشونو نشون دادند و با توجه به اینکه شما فرمودین دو تا 270 یا یه دونه 780 بنظر من یه دونه 780 میتونه یک کارت عالی از هر جهت باشه و برخی از مشکلات و دردسر های دو کارت رو برمیداره اعم از تهویه ی بسیار مناسب ، تولید گرما ووو 

نظر خودم اینه که یک کارت گیگابایت یا ایسوس 780 انتخاب و لذت ببرین و در آینده هم میتونین اگر مشکلی برخورد کردین که برخورد نمیکنین یکی دیگه در کنارش بندازین !

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز برای کار گیمینگ کارتای nvidia خیلی بهتر خودشونو نشون دادند و با توجه به اینکه شما فرمودین دو تا 270 یا یه دونه 780 بنظر من یه دونه 780 میتونه یک کارت عالی از هر جهت باشه و برخی از مشکلات و دردسر های دو کارت رو برمیداره اعم از تهویه ی بسیار مناسب ، تولید گرما ووو 

نظر خودم اینه که یک کارت گیگابایت یا ایسوس 780 انتخاب و لذت ببرین و در آینده هم میتونین اگر مشکلی برخورد کردین که برخورد نمیکنین یکی دیگه در کنارش بندازین !

ممنون از پاسخ شما فقط 2 مورد ایا پرادزنده برای گرافیک 780 محدودیت ایجاد میکند اگر بله هست چند درصد 2- ایا ریوی خاصی هست که کراس دو عدد r9270x  رو نشون بده چون من هر چی سرچ کردم چیزی گیرم نیومد

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسخ شما فقط 2 مورد ایا پرادزنده برای گرافیک 780 محدودیت ایجاد میکند اگر بله هست چند درصد 2- ایا ریوی خاصی هست که کراس دو عدد r9270x  رو نشون بده چون من هر چی سرچ کردم چیزی گیرم نیومد

سلام لینک کراس :http://www.reviewstudio.net/868-amd-radeon-r9-270x-crossfirex-and-r9-280x-4-way-crossfirex-review

همونطور که مشخصه توی اکثر تستها کراس دو عدد کارت گرافیک 270 ایکس از یکعدد 780 قویتره البته جدا از مشکلات احتمالی کراس 

post-5898-0-46537400-1393764478_thumb.png

post-5898-0-14694200-1393764523_thumb.png

post-5898-0-12011900-1393764542_thumb.png

ویرایش شده توسط sh.m
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام دوستان من بعد از مشورت دوتا 270x asus  خریدم فقط یک مشکلی که داره گرافیک دوم با حداکثر فرکانس کار مینه و خیلی گرم میشه ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

سلام دوستان

یک موقعیتی پیش اومده که دوستم داره یک عدد Sapphire R9 290 TRI-X OC 4GB به قیمت 1250 میفروشه به نظر شما ارزش داره گرافیکهای خودم رو بفروشم و اونو بردارم ممنون میشم

ویرایش شده توسط ali2424
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...