رفتن به مطلب

صدای کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز بنده کارت گرافیک GTX 580  دارم که دوال فن هستش . من وقتی کامپیوترمو روشن میکنم صدای دوتا فن کارتم وقتی که شبا میزارمش برا دانلود تو سکوت ب که میخام بخوابم رو مخمه واقعا ازتون خواهش میکنم از اساتید محترم میشه کاری کرد

بدون اینکه ضرری برا کارتم داشته باشه صدای فنش کم بشه اگه راهی هست اموزششو قدم قدم بهم بگین ممنون میشم . اینم خود کارت گرافیکم که ازش عکش گرفتم اک اک .

51889410087309206313_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

اینم عکس با نرم افزار gpuz  گفتم بزارم شاید بیشتر دونستیم کمک کنین از رو عداداش .

الان دمای کارتم 41 تو عکس زیر خوبه یا زیاد بعد میشه کاری کرد بدون مشکل صدای فنو کم کرد تشکر دوستان حرفه ای سایت .

73093218054505590781_thumb.gif

14732744863116055982_thumb.gif

لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز بنده کارت گرافیک GTX 580  دارم که دوال فن هستش . من وقتی کامپیوترمو روشن میکنم صدای دوتا فن کارتم وقتی که شبا میزارمش برا دانلود تو سکوت ب که میخام بخوابم رو مخمه واقعا ازتون خواهش میکنم از اساتید محترم میشه کاری کرد

بدون اینکه ضرری برا کارتم داشته باشه صدای فنش کم بشه اگه راهی هست اموزششو قدم قدم بهم بگین ممنون میشم . اینم خود کارت گرافیکم که ازش عکش گرفتم اک اک .

51889410087309206313_thumb.jpg

درود عزیز این دورفن نرمال هست و اگه اذیتتون میکنه ، ازطریق برنامه msi after burner دورفن رو روی کمترکنین

چون سیستم کارخاصی نمیکنه کم کردن دورفن ، مشکلی ایجاد نمیکنه!

لینک به دیدگاه

درود عزیز این دورفن نرمال هست و اگه اذیتتون میکنه ، ازطریق برنامه msi after burner دورفن رو روی کمترکنین

چون سیستم کارخاصی نمیکنه کم کردن دورفن ، مشکلی ایجاد نمیکنه!

داداشم از کدوم قسمت نرم افزار دور فنو کمش کنم تا چقد میتونم کمش کنم بعد از کجا بدونم کی به حالت قبلیش برش گردونم . فقط بازی کردنی برش گردونم یا نه کارای معمولی اهنگ دیدنی یا فیلم دیدنی هم باید به حالت قبلی یعنی اولیه برگرده . ممنون میشم بیشتر توضیح بدین تشکر از  لطفتون .

لینک به دیدگاه

داداشم از کدوم قسمت نرم افزار دور فنو کمش کنم تا چقد میتونم کمش کنم بعد از کجا بدونم کی به حالت قبلیش برش گردونم . فقط بازی کردنی برش گردونم یا نه کارای معمولی اهنگ دیدنی یا فیلم دیدنی هم باید به حالت قبلی یعنی اولیه برگرده . ممنون میشم بیشتر توضیح بدین تشکر از  لطفتون .

برنامه after burner رو که بازکنین سمت پایین طبق شکل زیر

post-5456-0-11466800-1393967837_thumb.jpg

دیگه باید ببخشید دسترسی به این برنامه ندارم چون کارت گرافیک ندارم ، نمیتونم برنامه رو بازکنم و منو رو دقیق براتون شرح بدم!

توی عکس بالا

اول روی setting کلیک کنین که شماره 1 هست!

سپس وارد سربرگ دوم که fan نوشته شده بشین و گزینه زیرش رو تیک بزنین (کنترل دستی)

و سپس درنمودارزیرکه فعال میشه میتونین پروفایل تعریف کنین که هرموقع دمای کارت بالا رفت به صورت اتوماتیک دورفن بالا بره و به همین ترتیب دمای کمتر لود فن هم کمتر!

ازطریق این منو دیگه به راحتی خودتون یکم روش کارکنین همه چی میاد دستتون و البته درآخرکلید apply روهم بزنین و همین طور درمنوی اصلی برنامه سمت چپ کنج پایین ، یه گزینه هست که اون رو انتخاب کنین تا هرموقع سیستم ریستارت میشه خود به خود این برنامه هم فعال بشه!

البته ازطریق منوی Setting و وارد شدن به اولین سربرگ میتونید گزینه فعال سازی یا start by windowS رو هم فعال کنین!

امیدوارم توضیحات ساده و شیوا باشه و مشکلتون حل بشه!

تا جایی که تونستم ، ساده و راحت بیان کردم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...