رفتن به مطلب

شرایط تغییر نام کوچک ؟

Mahyar Curious
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوستان ،

میدونید شرایط تغییر نام کوچک توی ثبت احوال چطوریاست ؟

طی جستجو هایی که انجام دادم انگار فقط یکسری از نام ها رو میشه تغییر داد و برای بقیه امکان پذیر نیست ! :blink: 

یعنی نمیشه اسمی مثل "محمد" رو تغییر داد ؟

لینک به دیدگاه

سلام

اول یه نصیحت میکنم اگر دلیل قانع کننده و با ارزشی ندارید اصلا دنبال اینکار نرید چون من رفتم و پشیمون شدم البته تونستم اسممو تغییر بدم. ولی میتونید از راههای زیر هم اقدام کنید:

1-اول سری به ثبت احوال بزنید و بعد دادخواست بنویسید و دلیلتون رو برای تعویض اسم برای قاضی دادگاه شرح بدبد.

2-باید یک استشهاد محلی بگیرید اگر اسم فعلی شما در شناسنامه با اسمی که شما رو میشناسن مغایرت داشته باشه.

3- در حال حاضر بیشتر قضات رای تعویض به نام های غیر متعارف رو نمیدن پس خودتونو و پولتونو دور نریزید .

در آخر دلیلی داشته باشید که محکمه پسند باشه. امیدوارم کمک کرده باشم

ویرایش شده توسط -EZIO AUDITORE DA FIRENZE-
لینک به دیدگاه

کلا قانونش به این صورت هست :

عربی > فارسی = به هیچ وجه میسر نیست!

فارسی > عربی = چرا زودتر اقدام نکردید؟!این هم شد اسم؟؟ :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اول یه نصیحت میکنم اگر دلیل قانع کننده و با ارزشی ندارید اصلا دنبال اینکار نرید چون من رفتم و پشیمون شدم البته تونستم اسممو تغییر بدم. ولی میتونید از راههای زیر هم اقدام کنید:

1-اول سری به ثبت احوال بزنید و بعد دادخواست بنویسید و دلیلتون رو برای تعویض اسم برای قاضی دادگاه شرح بدبد.

2-باید یک استشهاد محلی بگیرید اگر اسم فعلی شما در شناسنامه با اسمی که شما رو میشناسن مغایرت داشته باشه.

3- در حال حاضر بیشتر قضات رای تعویض به نام های غیر متعارف رو نمیدن پس خودتونو و پولتونو دور نریزید .

در آخر دلیلی داشته باشید که محکمه پسند باشه. امیدوارم کمک کرده باشم

ممنون دوست گرامی ،

مثل اینکه کار دنگ و فنگ داری هست  :huh:

کلا قانونش به این صورت هست :

عربی > فارسی = به هیچ وجه میسر نیست!

فارسی > عربی = چرا زودتر اقدام نکردید؟!این هم شد اسم؟؟ :D

آره ، خودم هم همین پیش بینی رو میکنم ، عمرا با ویرایش نامم موافقط بشه  :mellow:

فکر کنم فعلا نام جدیدمو ببینم میتونم پابلیک کنم یا نه بعد به فکر رسمی کردنش برم بهتر باشه  ;)

لینک به دیدگاه

ممنون دوست گرامی ،

مثل اینکه کار دنگ و فنگ داری هست  :huh:

آره ، خودم هم همین پیش بینی رو میکنم ، عمرا با ویرایش نامم موافقط بشه  :mellow:

فکر کنم فعلا نام جدیدمو ببینم میتونم پابلیک کنم یا نه بعد به فکر رسمی کردنش برم بهتر باشه  ;)

چی هست حالا این نام خوشگلت :p

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مهیار  :redface:

لینک به دیدگاه

والا اسم رو نمیشه عوض کرد خودت رو خسته نکن.

فامیلی رو هم به هزار زور و زحمت عوض میکنند. چند سال پیش پدربزرگم رفت فامیلیش رو عوض کنه، چون فامیلیش نام دو منطقه مختلف بود. وقتی رفت ثبت احوال و کار هارو به جریان انداخت، یک مرتبه متوجه شد نه تنها نام اون دو منطقه باقی موند، بلکه یک منطقه ی دیگر هم اضافه شد. سر این موضوع درخواستش رو پس گرفت.

حالا دیگه اسم سر جای خود بماند. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا اسم رو نمیشه عوض کرد خودت رو خسته نکن.

فامیلی رو هم به هزار زور و زحمت عوض میکنند. چند سال پیش پدربزرگم رفت فامیلیش رو عوض کنه، چون فامیلیش نام دو منطقه مختلف بود. وقتی رفت ثبت احوال و کار هارو به جریان انداخت، یک مرتبه متوجه شد نه تنها نام اون دو منطقه باقی موند، بلکه یک منطقه ی دیگر هم اضافه شد. سر این موضوع درخواستش رو پس گرفت.

حالا دیگه اسم سر جای خود بماند. 

درود آرمین جان ، عجب :-j

نه فعلا اصلا دنبالش نمیرم ، تا ببینیم در آینده اوضاع چطور میشه .  :-?

در تلاشم تا عمومی کنم نام جدید رو  :-SS

لینک به دیدگاه

درود آرمین جان ، عجب :-j

نه فعلا اصلا دنبالش نمیرم ، تا ببینیم در آینده اوضاع چطور میشه .  :-?

در تلاشم تا عمومی کنم نام جدید رو  :-SS

در هر صورت موفق باشی، مهیار یا محمد هر دو نام زیباست.

قرار بود اول اسم منم علی باشه. منتها همزمان 3 تا علی دیگه در فامیل نزدیک داشتیم که دیگه دیدن با ورود یک علی دیگه وقتی صدام کنند خیلی قاطی پاتی میشه پشیمون شدند.

ویرایش شده توسط ARMIN 2012
لینک به دیدگاه

مهیار جان ببخشید داخل تاپیکت ، سوال می‌پرسم

حالا که بحثش باز شده

چند تا سوال داشتم

۱ اگه یه پدری فامیلی شو عوض کنه ، بچه هاش هم عوض میشند (باید عوض کنند) یا خیر ؟

۲ سند ها ، مدارک تحصیلی ،حساب های بانکی و ... و چیزای دیگه که بنام ما ثبت شدند رو خودمون باید یواش یواش (احتمالا طبق نامه ای که از ثبت احوال بهمون دادن) بریم عوض کنیم ؟ یا صورت دیگه ای داره ؟

۳ اگه سابقه کیفری کسی داشته باشه میتونه این کارو بکنه یا دیگه امکان نداره ؟

۴ اسم یا فامیل رو اگه کسی عوض کنه شماره شناسنامه و شماره ملی اش هم تغییر میکنه یا همونه ؟

ویرایش شده توسط Prime
لینک به دیدگاه

محمد جان ببخشید داخل تاپیکت ، سوال می‌پرسم

حالا که بحثش باز شده

چند تا سوال داشتم

۱ اگه یه پدری فامیلی شو عوض کنه ، بچه هاش هم عوض میشند (باید عوض کنند) یا خیر ؟

۲ سند ها ، مدارک تحصیلی ،حساب های بانکی و ... و چیزای دیگه که بنام ما ثبت شدند رو خودمون باید یواش یواش (احتمالا طبق نامه ای که از ثبت احوال بهمون دادن) بریم عوض کنیم ؟ یا صورت دیگه ای داره ؟

۳ اگه سابقه کیفری کسی داشته باشه میتونه این کارو بکنه یا دیگه امکان نداره ؟

۴ اسم یا فامیل رو اگه کسی عوض کنه شماره شناسنامه و شماره ملی اش هم تغییر میکنه یا همونه ؟

1. خیر بچه ها عوض نمیشن مگر اینکه تحت تکفل پدر باشند که بتونه برای اونها هم تصمیم بگیره.

2. بله همانطور که فرمودینه.

3. بدلیل چهارم نمیشه. شماره ملی و شناسنامه که عوض نمیشه. اسم رو که اجازه عوض کردن نمیدن. فامیل هم کلی دردسر داره.

4. قاعدتا" همون میمونه وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه.

ویرایش شده توسط ARMIN 2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در هر صورت موفق باشی، مهیار یا محمد هر دو نام زیباست.

قرار بود اول اسم منم علی باشه. منتها همزمان 3 تا علی دیگه در فامیل نزدیک داشتیم که دیگه دیدن با ورود یک علی دیگه وقتی صدام کنند خیلی قاطی پاتی میشه پشیمون شدند.

ممنون آرمین جان ،

ما که تو فروم راحت ناممون رو عوض کردیم . :D میمونه آشنایان که پروسه زمانبری هست ^_^ ، توی ثبت احوال هم بزار هرچی خواستن همون باشه  :p

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود.

به طور کلی اسامی مذهبی رو نمیشه به غیر مذهبی تغییر داد. (جدیداً که خیلی گیر میدن حتی نوزادی که تازه به دنیا اومده موقع ثبت اسمش در شناسنامه مامور سعی میکنه پدرومادر رو راضی کنه که از اسامی خاصی استفاده کنن). ولی عکسش امکانپذیره . مثلاً اسم شما اگر کامبیز باشه و بخواهید به علی کرم تغییر بدید مانعی نداره.

برای نام خانوادگی مگر اینکه خیلی ضایع باشه که بذارن عوض کنی. مثلاً یکی از دوستان بنده فامیلشون گورابی بود وقتی به ثبت احوال مراجعه کردن بعد از حدود یکسال فامیلی ایشون به چیزی که میخواستند تغییر پیدا کرد.یک همسایه هم داشتیم فامیلیش خیلی ضایع بود(نمیشه گفت :wacko: ) اون رو هم راحت عوض کردن.

شرایطش در سایت ثبت احوال هست:

http://www.sabteahval.ir/Default.aspx?tabid=81

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود، موفق باشید، تغیر و تحول خوبه همیشه خصوصا اگر پشتش یه هدف خوبی باشه مسائل حاشیه ای هم همیشه هست و مهم نیست باید ببینی کجا میخوای برسی با هدفی که داری . :D یه کاراکتر مثل این ۞ تو اسم کاربریت بود فکر کنم که برداشتیش . میدونی که انتخاب اسم حتی تو محیط مجازی میتونه نشونه بعضی از خصوصیت های شخصیتی افراد باشه مثلا کسانی که از اسامی واقعی استفاده میکنن با افرادی که اسامی یونیک دارن با افرادی که اسامی عمومی انتخاب میکنن با افرادی که اعداد رو تو اسم کاربری دارن با .... این ها معمولا شخصیت های متفاوتی دارن و همینطور سیستم فکری خاصی میتونن داشته باشن خوب یا بد حتی معمولا سن افراد اینجا تو نوع انتخاب خودش رو نشون میده .

لینک به دیدگاه

سلام و درود مهیار عزیز یکی از فامیل های نزدیک بنده هم اسمش وهم فامیلش وعوض کرد.اگر مایل بودید میپرسم وخدمتتون میگم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام و درود مهیار عزیز یکی از فامیل های نزدیک بنده هم اسمش وهم فامیلش وعوض کرد.اگر مایل بودید میپرسم وخدمتتون میگم.

درود دوست گرامی ، ممنون میشم اگه بپرسید  :wub:

راستی اسمش چی بود و به چی تغییر داد ؟

لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی ، ممنون میشم اگه بپرسید  :wub:

راستی اسمش چی بود و به چی تغییر داد ؟

خواهش میکنم عزیز، خانم بودن سوسن اسمشون بود.گذاشتن فاطمه

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم عزیز، خانم بودن سوسن اسمشون بود.گذاشتن فاطمه

از خدا شونه از این اسما بزاری

لینک به دیدگاه

من شانس اوردم

مامانم میخواست اسممو بزاره رشید !!!!

بابا بزرگم پیشنهاد داد علیرضا

دیگه مامانم حرفی نزد

نمیدونم این اسم پشت کوهی رو از کجا پیدا کرد :-)

فک و فامیله داریم ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...