رفتن به مطلب

مشكل با صفحه آبي مرگ

RISING
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به دوستان عزيز 

كسي ميتونه اين ارور رو شناسايي كنه ؟ هر چند روز  بيشتر در زماني كه تب هاي زيادي در مرورگر باز باشه مياد .يا نرم افزاري رو براي شناسايي ارور بهم معرفي كنه .

68396985707198056675.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ارور مربوط به درایور کارت گرافیک هست

آیا اورکلاکش کردیند؟

دمای کارتتون رو چک کنید

لینک به دیدگاه

مطمئني دوست عزيز ؟ آخه من 3 عددد كارت توي 3 ماه عوض كردم مشكل توي اون كارت ها هم پيش ميومد.

لینک به دیدگاه

عزيز يا ارتباط با درايور كارتتون هست يا مشكل از فركانس رم

اگه از چند ماژول رم استفاده ميكنيد همه رو برداريد و دونه دونه تست كن ببين چطور ميشه بعد اينكه از درايورهاي بتا استفاده نكن

لینک به دیدگاه

مطمئني دوست عزيز ؟ آخه من 3 عددد كارت توي 3 ماه عوض كردم مشكل توي اون كارت ها هم پيش ميومد.

مدل دقیق مادربرد؟

سیستم رو بایک رم روشن و امتحان کنین!

درصورت امکان و موجود بودن ، گرافیک رو روی یه اسلات دیگه موقتی بذارین و تست کنین

لینک به دیدگاه

مدل دقیق مادربرد؟

سیستم رو بایک رم روشن و امتحان کنین!

درصورت امکان و موجود بودن ، گرافیک رو روی یه اسلات دیگه موقتی بذارین و تست کنین

ECS 945P/PL-A  

آخه دوست عزيز اين ارور گاهي هفته اي يك بار شايد پيش بياد   تو اين يك هفته هم از يك رم استفاده بشه ؟

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

دوستان چون بيشتر از ويندوز ايكس پي استفاده ميشه تو اين ويندوز خودشو نشون داده و زمان هايي كه ويندوز روي سون هست هيچ زمان اين صفحه ظاهر نشده.

لینک به دیدگاه

ECS 945P/PL-A  

آخه دوست عزيز اين ارور گاهي هفته اي يك بار شايد پيش بياد   تو اين يك هفته هم از يك رم استفاده بشه ؟

اگه نیازبه حجم رم ندارین فعلا روی یک ماژول استفاده کنین

حتی درصورت امکان سیستم رو زیرتست ببرین!

با نرم افزار hyper pi 32m رو اجرا کنین و نتیجه تست رو شات بذارین!

برای تست گرافیک هم ازنرم افزار 3dmark11 استفاده کنین تا ازصحت پایداری کارت مطمئن بشین و شات رو اینجا بذارین

لینک به دیدگاه

دوست عزيز  اين نرم افزار واسه من  بعد 30  دقيقه همين نتيجه رو ميداد !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وقتی تاپیک طرح مشکل ایجاد میکنید باید اطلاعات حداقلی در مورد کانفیگ سیستم رو هم ذکر کنید نوع کارت گرافیک و ورژن درایور و ... اگر تو xp مشکل هست و تو 7 نیست و کارت های دیگه رو هم تست کردید ایراد برمیگرده به درایور و یا کانفلیک همیشه استفاده از آخرین نسخه درایور راه حل خوبی نیست پس ببینید برای "وین xp آخرین درایوری که برای "کارت شما" ریلیز شده" کدوم نسخه هست همون رو تست کنید با DDU یا آن اینستالر های دیگه تو سیف مد کلا پاک کنید درایور رو بعد درایور جدید رو نصب کنید .

لینک به دیدگاه

کارت گرافیک دوست عزیز asus  gtx 770 2gb oc هست با ورژن  334 .الان به نظرت   پایین ترین درایوری که این کارت رو می شناسه نصب کنم چه   ورژنی هست ؟  

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ECS 945P/PL-A  

دوست من این گارفیک رو روی این برد استفاده می کنید ؟

کارت گرافیک دوست عزیز asus  gtx 770 2gb oc هست با ورژن  334 .الان به نظرت   پایین ترین درایوری که این کارت رو می شناسه نصب کنم چه   ورژنی هست ؟  

لینک به دیدگاه

موقتی هست دوست عزیز . با این مین به نظرت از چند درصد  این کارت میشه استفاده کرد ؟

لینک به دیدگاه

:O

Hollyyyyyyyyyyyy *** .....

این گرافیک رو سیستم 775 ؟!

حالا 775 هیچی

رو این سی پی یو ؟!!!؟!

چی بگم والا

گرافیک حق داره فحشتون هم بده چه برسه بلو اسکرین :دی

سی پی یوتون گرافیک رو مثل چی گلوگاه میکنه

انگار با قیف میلیمتری بخواین به هیئت دوغ بدین :|

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

موقتی هست دوست عزیز . با این مین به نظرت از چند درصد  این کارت میشه استفاده کرد ؟

کاهش کارایی بستگی به پردازنده شما هم داره !با تغییر پلتفورم حس خواهد شد.

ولی بیشتر بحث سر عدم سازگاری بین قطعات قدیمی و جدیدتون هست !

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

کاهش کارایی بستگی به پردازنده شما هم داره !با تغییر پلتفورم حس خواهد شد.

ولی بیشتر بحث سر عدم سازگاری بین قطعات قدیمی و جدیدتون هست !

hex جان این طور که سیستم ایشون اسمبل شده بعید نیست پاورشون هم 330 باشه و تبدیل زده باشن ...

لینک به دیدگاه

hex جان این طور که سیستم ایشون اسمبل شده بعید نیست پاورشون هم 330 باشه و تبدیل زده باشن ...

آ خه این سیستم با 330 استارت می خوره !  نه دیگه اون طوری هم نیست ! چون در دراز مدت قطعات اضافه شده به این شکل در اومده ! پاور گرین 850 هست .

لینک به دیدگاه

آ خه این سیستم با 330 استارت می خوره !  نه دیگه اون طوری هم نیست ! چون در دراز مدت قطعات اضافه شده به این شکل در اومده ! پاور گرین 850 هست .

عزیز پرفورمنسی که شما با این کارت روی این سی پی یو و مین دارین گمون نمیکنم به 650ti هم برسه

من الان hd7790 دارم با پردازنده g2020 خیلی نگرانم که پردازنده خوبی ندارم ، اولین فرصت به i3 یا i5 کوچ میکنم

شما با 770gtx  پردازنده خیلی ضعیف تری از g2020 بستین ! هر مشکلی هم پیش بیاد طبیعیه !

انگار موتور پورشه روی پراید بذارین بعد بگین چرا گاهی اوقات خاموش میکنه ! همین که کار میکنه خودش جای شکر داره :دی

این قطعات اصلا باهم نمیسازن ، هرچه سریع تر مین و سی پی یو رو عوض کنید هزینه زیادی هم نداره

ایسوز h77 الان 320 تومنه ، رم چهار گیگ صد تومن پردازنده هم حداقل i3 بگیرین .

با اینکه اصلا ار شئن این کارت نیست با مینی غیر از z77/z87 و پردازنده ای غیر از i7 بسته بشه .

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

کاملا حرف شما متین دوست عزیز اما همین طور که گفتید توی خط آخر  این کارت با core i7  , و مین z87  کمتر بسته بشه   کم لطفی به کارت شده . و من هم نظرم همینه اما این مین و سی  پی یو با رم ها  یک چیزی توی مایه های  2.5  میلیون آب می خوره و تا مدتی مجبورم به این شکل  پیش برم . این  سیستم رو هم 8 سال  پیش اسمبل کردم  وتا الان استفاده می کنم .در کنار این قطعات هزینه یک هارد ssd  و یک کیس حرفه ای هم اضافه میشه .

دوستان یک راهنمایی  برای انتخاب سوکت برای این کارت  به نظرتون 2011 بسته بشه بهتره  وآینده بهتری داره همراه با  پرفورمنس بالاتر یا 1150؟

استفاده هم برای گیم  ، دیدن فیلم HD ، دانلود شبانه ، اینترنت ، و تحقیقات دانشجویی و استفاده از نرم افزارهای لازم .

نظرتون راجب این مدل  ها چیه .

سوکت 2011   1.ASUS Rampage IV Extreme LGA2011 X79 MB

2.Intel Core i7-4820K Ivy Bridge-E Processor

سوکت 1150   1.ASUS Maximus VI Extreme LGA1150 Z87 MB

2.Intel® Core i7-4770K Haswell Processor

لینک به دیدگاه

کاملا حرف شما متین دوست عزیز اما همین طور که گفتید توی خط آخر  این کارت با core i7  , و مین z87  کمتر بسته بشه   کم لطفی به کارت شده . و من هم نظرم همینه اما این مین و سی  پی یو با رم ها  یک چیزی توی مایه های  2.5  میلیون آب می خوره و تا مدتی مجبورم به این شکل  پیش برم . این  سیستم رو هم 8 سال  پیش اسمبل کردم  وتا الان استفاده می کنم .در کنار این قطعات هزینه یک هارد ssd  و یک کیس حرفه ای هم اضافه میشه .

دوستان یک راهنمایی  برای انتخاب سوکت برای این کارت  به نظرتون 2011 بسته بشه بهتره  وآینده بهتری داره همراه با  پرفورمنس بالاتر یا 1150؟

استفاده هم برای گیم  ، دیدن فیلم HD ، دانلود شبانه ، اینترنت ، و تحقیقات دانشجویی و استفاده از نرم افزارهای لازم .

نظرتون راجب این مدل  ها چیه .

سوکت 2011   1.ASUS Rampage IV Extreme LGA2011 X79 MB

2.Intel Core i7-4820K Ivy Bridge-E Processor

سوکت 1150   1.ASUS Maximus VI Extreme LGA1150 Z87 MB

2.Intel® Core i7-4770K Haswell Processor

درود

اگه برای کارهای عنوان شده قصد خرید سی پی یو دارین ، نظرمن انتخاب 4770k هست که کاملا مناسب و جواب گوی همه نیازهای شما هست!

البته نیاز نیست که اون مادربرد رو تهیه کنین چون خیلی بیشترازنیاز شما هست! انتخاب maximus vi hero کاملا ازهرلحاظ نیاز شما رو برطرف میکنه

لینک به دیدگاه

درود

اگه برای کارهای عنوان شده قصد خرید سی پی یو دارین ، نظرمن انتخاب 4770k هست که کاملا مناسب و جواب گوی همه نیازهای شما هست!

البته نیاز نیست که اون مادربرد رو تهیه کنین چون خیلی بیشترازنیاز شما هست! انتخاب maximus vi hero کاملا ازهرلحاظ نیاز شما رو برطرف میکنه

البته دوست عزیز این رو هم ذکر کنم  که توی استفاده  گاهی اورکلاک، و گیم با کیفیت بالا مد نظر هست .

لینک به دیدگاه

البته دوست عزیز این رو هم ذکر کنم  که توی استفاده  گاهی اورکلاک، و گیم با کیفیت بالا مد نظر هست .

برای هرکاری که شما مدنظر داشته باشین vi hero کاملا جواب گو هست و نیازنیست بیشترهزینه کنین!

اگه دل چرکین هستین Z87X-OC GIGABYTE رو بهتون پیشنهاد میدم که بی نظیرهست درهرکاری مخصوصا اورکلاک!

لینک به دیدگاه

برای هرکاری که شما مدنظر داشته باشین vi hero کاملا جواب گو هست و نیازنیست بیشترهزینه کنین!

اگه دل چرکین هستین Z87X-OC GIGABYTE رو بهتون پیشنهاد میدم که بی نظیرهست درهرکاری مخصوصا اورکلاک!

ممنون دوست عزیز این مین پیشنهادی مین خودتون هست ؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

این دقیقا همون مشکلیه که چند وقت پیش برام پیش اومد.چند تاتب جدید درمرورگر که بازم میکردم صفحه بلو میاد البته خیلی به ندرت شاید هفته ای یک بار،البته باید اذعان کنم سخت افزار بنده مثل شما ناهمگن هم نیستi5 4G GTX460 ویندوزو عوض کردم وآخرین درایور کارت گرافیکو نصب کردم،مشکلم بکل حل شد. الان ویندوزم8.1 است واقعا ویندوز خوب وپرسرعتیه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...