رفتن به مطلب

نویز با Rezar Tiamat 7.1 و راهنمایی در این مورد

AliReza-6345
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام من یک هدست Rezar Tiamat 7.1 خریدم وقتی هدستو به سیستمم وصل کردم نویز داشت هر کاری هم کردم درست نشد میشه راهنماییم کنید مادربوردم Asus z87 Delux Quad هست

لینک به دیدگاه

تا جاییکه یادمه تیامات رو کارت صدای آنبورد صدای ویزز یا هسس میداد.

راهکار استفاده از کارت صدای حرفه ای هستش.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه مقدار در مورد نویزش توضیح بدید. کلاً صدای hiss داره یا صدا با بالا آمدن ویندوز شروع میشه؟ هنگام پخش صدا هم hiss یا صدای نویز شنیده میشه یا با پخش صدا نویز قطع میشه؟

کابل usb هدست رو اگر به usb2 مادربرد وصل کرده بودی با usb3 هم امتحان کن و وصلش کن به usb3 پنل پشتی مادربرد ببین تغییری بوجود میاد ؟ (به هیچ عنوان از خروجی های usb جلوی کیس استفاده نکنید)

لینک به دیدگاه

بعضی از فرومهای خارجی رو خوندم قبلا در مورد هدست Razer Carcharias USB که اونهم ساختار و اتصالاتش شبیه به تیامت بود فقط 2 کاناله بود و کاربرای خارجی هم از نویز در حالت اتصال USB شکایت میکردن.

دلیلش هم خوب ایزوله نشدن اتصالات داخلی بین USB و Sound عنوان شده بود.

ویرایش شده توسط Captcha
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز ،

اگه مودم وای فای یا هر نوع وسیله رادیویی دارید کنارتون خاموشش کنید و دوباره تست نمایید .

پنل جلویی کیس اگه غیر اصولی طراحی شده باشه پورت USB روی خروجی صدا نویز میندازه ، هدست رو به پنل عقب بزنید و تست نمایید .

لینک به دیدگاه

باسلام-من هدستو هم با پورت USB3.0 هم با USB2.0 پشت کیس امتحان کردم ولی جواب نداد هرچی هم صداشو بیشتر میکنم نویزش بیشتر میشه درضمن هم زمان با پخش موزیک صدای نویز هم وجود داره اگه راهش خرید کارت صدای حرفه ای چه مدلی رو پیشنهاد میکنید که 7.1 ساپروت کنه تو بازار پیدا بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باسلام-من هدستو هم با پورت USB3.0 هم با USB2.0 پشت کیس امتحان کردم ولی جواب نداد هرچی هم صداشو بیشتر میکنم نویزش بیشتر میشه درضمن هم زمان با پخش موزیک صدای نویز هم وجود داره اگه راهش خرید کارت صدای حرفه ای چه مدلی رو پیشنهاد میکنید که 7.1 ساپروت کنه تو بازار پیدا بشه

فقط یکی از جک ها رو تک تک وصل کن ببین رو همه نویز داری ؟ با یک دستگاه دیگه مثل موبایل هم تست کن .

لینک به دیدگاه

روجک ها نویز نداره وقتی به پورت usb وصل میکنم نویز داره این هدست برقشو از پورت usb میگیره که اگه وصل نباشه اصلا کار نمیکنه رو همه پورتهای usb نویز داره حتی وقتی صدای سیستمو mute میکنم بازم نویز داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

روجک ها نویز نداره وقتی به پورت usb وصل میکنم نویز داره این هدست برقشو از پورت usb میگیره که اگه وصل نباشه اصلا کار نمیکنه رو همه پورتهای usb نویز داره حتی وقتی صدای سیستمو mute میکنم بازم نویز داره

چطوری کابل ها رو وصل کردید؟ دقیقاً باید طبق عکس زیر وصل کرده باشید:

post-11166-0-33938900-1394373306.jpg

یکی از دوستان من همین مشکل رو داشت بهش گفتم کابل usb هدست رو به درگاه usb3 مادربرد وصل کنه.این کارو کرد و نویز خیلی خیلی کمتر شد.

البته بنده فکر نمیکنم مشکل از صدای آنبورد شما باشه . ولی این لیست کارت های صدای 7.1 توصیه شده توسط Razer برای این هدست هست:

http://www.razerzone.com/tiamat/en/soundcards

لینک به دیدگاه

با درود خدمت دوستان بابت راهنماییتون - کابلها درست وصل شدن من فکرمیکنم مشکل از خوداین هدست باشه (اینو تو یه کلیپ دیدم که یه نفر همین هدستوداشت اونم همین جوری نویز داشت البته خیلی بدتر از من)البته اینم بگم این هدست یه کنترلر داره که بین 7.1 واستریو سویچ میشه که روی استریو نویز نداره - البته من یه اسپیکر 5.1 دارم که روی کارت صدای آنبورد مادربورد هیچ نویزی نداره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فقط یکی از جک ها رو وصل کن (سبزه رو) و بعدش بزار رو حالت 7.1 ببین اوضاع چطور هست گذارش کن .

لینک به دیدگاه

روجک ها نویز نداره همون کاری که گفتید انجام دادم نویز برقراره - فقط وقتی به پورت USB وصل میشه نویز به وجود میاد که این هدست برقشو از پورت USB میگیره و پورت USB2.0 یا USB3.0 فرقی نداره هر دو نویز داره فعلا رو حالت استریو ازش استفاده میکنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

USB اش رو به شارژر موبایلتون بزنید ببینید اوضاع چطور میشه .

لینک به دیدگاه

USB رو به شارژر موبایل وصل کردم نویزش کمتر شد ولی بازم یه نویزخیلی کمی داره

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام دوست عزیز،

اگه با گارانتی پانا خریدین بفرستین شرکت براتون تعویض میکنیم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...