رفتن به مطلب

خريد نا موفق پردازنده FX 8350 از يكى از كاربران

اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نظر من سعی کنید کد خدا منشی این موضوع رو حل کنید

برای این مبلغ به قول یکی از دوستان به دادگاه این حرفا بکشه از پول اصلی که خودتون دادید بیشتر میشه

بله بهتره قضيه رو كلا بى خيال بشم و ميسپرمش به خدا...

ببین داداش گلم اصلا از کارت خوشم نیومد که اومدی تاپیک زدی...کسایی که باید منو بشناسن میشناسن و هیچکسم تا حالا از من بابت خریدی که کرده ناراضی نبوده...بلکه بعدا هم حتی ازم پرسیدن که چبزی برای فروش دارم یا نه چون هم صداقت دارم هم اعتبار هیچ وقت هم تو این سایت(به غیر از 1مورد) غیر حضوری چیزی نفروخته بودم همه به پیشنهاد خودم اومدن خونه من و حضوری خرید کردن و اینم بدون من انقدر قطعه خرید و فروش کردم که باورت نمیشه تو سایتی مثله ایسام و آل دیجیتال و تمام فید بک ها عالی بوده.تقصیره منه که انقدر مرد بودم گفتی آی وای پول ندارم برای اینکه بهت حال بدم گفتم پول پست Cooler رو من میدم(1عدد CPU COOLER هم به ایشون فروخته شده).بعد از اون هم گفتی Cpu مشکل داره در صورتی که مطمئن بودم خودت زدی خراب کردی گفتم داداش من خرج تعمیرو بهت میدم.اگه کاره خودت نبود اصلا برای چی وقت برای تعمیرش گذاشتی؟من اگه جنس خراب میرسید دستم درجا پس میدادم دیگه نمیدادم تعمیر بشه که!!!بازم من در آخر چی گفتم؟...گفتم اگه تعمیر کار اونجا نتونست درست کنه بفرست من اینجا میدم ردیفش کنن(بازم دمه خودم گرم)خدا وکیلی هر کس دیگه ای بود اصلا این جوری جواب میداد؟در ضمن خود گارانتی ماتریکس هم خارج از گارانتی تعمیر انجام میده و پولشو میگیره.به جای اینکه برای من بفرستی...بفرست برای ماتریکس که برات تعمیر کنن یا آمار یه تعمیر کار بگیر.

چه جالب همين موضوعى كه تو پ خ برام نوشتيد اينجا هم كپى پيس كردى... :)

شما كه فقط حق به جانب حرف ميزنى و به بنده تهمت ميزنه بنده هم جواب دادم به محض باز كردن بسته به شما اطلاع دادم كه گفتيد بده تعمير كار منم گفتم كار از تعمير كار گذشته به هر حال اگه قضيه دمت گرم و اينجور حرفاست دم خودم گرم بجاى اينكه بيام همون لحظه مرجوع بزنم بخاطر نياز شديدم به اين قطعه كه لنگش بودم و كنار اومدن قبول كردم تعمير بشه و به حرف شما گوش كردم خودت گفتى ببر تعمير منم گفتم باشه در حالى كه ميدونستم به قول يكى از دوستان بازم قطعه تعميرى حساب ميشه ولى قبول كردم الانم چيزى نشده قطعه از روزى كه فرستادين تو جعبه دور افتاده و بلا استفادست منم براتون ظرف همين روزا ميفرستم خواستيد تعمير كنيد برام بفرستيد كه به انصاف خودتون بر ميگرده و نخواستى هم ميل خودته همينطور كه گفتم از خير اين كالاى خراب گذشتم باور كن كوچكترين چيزى از طرف من بود گردن ميگرفتم و انقدر به خودم زحمت نمى دادم...

در ضمن دوستانی هم که میان نظر میدن در جریان باشن که به هیچکس به غیر از من و این آقا مربوط نیست.مگه شما قسمتی از این ماجرای خرید و فروش بودین و در جریان بودین که الان اینجا نظر میدین؟چون این آقا موضوع رو اینجوری بیان کردن باید بگیم OK همین جوری بوده؟؟؟!!!!

هدف از اينجاد اين تايپيك توهين به كسى نيست و فقط براى راهنمايى گرفتن هست كه به نتيجه برسيم كه مثل اينكه با اين اوضاع نمى رسيم دوستان هم به شما توهينى نكردن به هر حال تا اينجا ديگه قضيه رو مختومه ميدونم شما رو به خير ما رو هم به سلامت هر كسى پاسخگوى اعمال خودشه اون دنيا و حرفى براى گفتن ندارم..

والسلام ختم كلام

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز ، اون دوتا پین هایی که شکسته اند پایه شون پیداست یا از ته برد پردازنده در آمدن ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ، اون دوتا پین هایی که شکسته اند پایه شون پیداست یا از ته برد پردازنده در آمدن ؟

بله پيداست و از ته در نيومدن چطور اميدى هست؟!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله پيداست و از ته در نيومدن چطور اميدى هست؟!

بله میشه لحیمشون کرد !

قدیم یکی توی قم اینکار رو انجام میداد !

تشریف ببرید پاساژ طلا و در طبقه دوم سراغ محمود موسوی رو بگیرید.(نمیدونم الان هنوز اونجا هست یا خیر)

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

بله میشه لحیمشون کرد !

قدیم یکی توی قم اینکار رو انجام میداد !

تشریف ببرید پاساژ طلا و در طبقه دوم سراغ محمود موسوی رو بگیرید.(نمیدونم الان هنوز اونجا هست یا خیر)

خدا صددردنیا هزار در اخرت به اقا معین عنایت کنن که همیشه حرفاشون ووجودشون مفیده.حیف رسم نبود کاربرنمونه تکراری باشه وگرنه بحق میتونستن عنوان امسال دوباره تصاحب کنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مستقیم لحیم نمیشه کرد ، باید سوراخ کاری کرد و ... با میکروسکوپ و بعد یه پایه جا زد براش .

فقط حواست باشه پیش کسی ببری که چندساله این کارشه چون یکبار بیشتر نمیشه برا درست کردنش تلاش کرد اگه درست نشه دیگه چشش هم کور شده .

لینک به دیدگاه

مستقیم لحیم نمیشه کرد ، باید سوراخ کاری کرد و ... با میکروسکوپ و بعد یه پایه جا زد براش .

فقط حواست باشه پیش کسی ببری که چندساله این کارشه چون یکبار بیشتر نمیشه برا درست کردنش تلاش کرد اگه درست نشه دیگه چشش هم کور شده .

نميدونم فعلا كه كسى رو نميشناسم ولى يخورده به وقت احتياج داره كه پرسجو كنم... يا اگه كسى بود كه اين كار رو واسم ميكرد كه عالى ميشد...

شما كه كاربر با تجربه در زمينه الكترونيك هستى ميتونى؟!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نميدونم فعلا كه كسى رو نميشناسم ولى يخورده به وقت احتياج داره كه پرسجو كنم... يا اگه كسى بود كه اين كار رو واسم ميكرد كه عالى ميشد...

شما كه كاربر با تجربه در زمينه الكترونيك هستى ميتونى؟!

دوست عزیز ، کار ظریفی هست و تجهیزات خودش و مهمتر از اون تجربه میخواد .

10 سال پیش یه پیره مرد بود تو کاشون کارش همین بود ، ولی تا الان فکر میکنم عمرش رو داده باشه به شما .

شما به اون آدرسی که معین خان گفتن برو ببین طرف چی میگه .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...