رفتن به مطلب

فروش 4 عدد فن Cougar Vortex PWM

mm65
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با عرض سلام و احترام خدمت دوستان و اعضای محترم

4 عدد فن Cougar Vortex به فروش میرسد:

http://lioncomputer.ir/product/246/Cougar%20Vortex%20PWM%20120mm/

قدرت و بی صدا بودن این فن ها بخاطر طراحی خاص پره ها بر کسی پوشیده نیست.اغراق نیست اگر بگیم از بهترین فن های 12 سانتی حال حاضر هستند.

فن ها در حد چند ماهی توی کیس بودن.برای اینکه فشاری به ضربه گیرها وارد نشه موقع پیچ کردنشون در کیس برای هر کدوم از واشر پلاستیکی نرم استفاده کردم که باعث شده هیچگونه اثری روی ضربه گیرها ایجاد نشه و فن ها مثل فن آکبند هستند.هرچند MTBF این فنها به گفته سازنده 300 هزار ساعت هست(سه برابر فن های حرفه ای انرمکس) ولی با این وجود در نگهداری اونها سهل انگاری نشده.البته عکس ها گواه همه چیز هستند.

قیمت هر فن 28 تومن. قطعاً ترجیح میدم هر 4 تا یکجا فروخته بشه و اولویت فروش به صورت ذکر شده هست.

فروش در تهران به صورت حضوری در محدوده غرب صورت میگیره. فروش به شهرستان فقط برای دوستان معتمد امکانپذیر هست و با پست پیشتاز. ایتدا براشون ارسال میشه و پس از تست و اعلام رضایت مبلغ رو واریز میکنند.

عکس ها و رعایت قوانین فروم:

post-11166-0-85835300-1394387479_thumb.jpg

post-11166-0-82139900-1394387502_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

متوجه منظورتون نشدم

فن ها 4 پین هستند و کابل 4 پین به مولکس هم دارند

لینک به دیدگاه

درود

متوجه منظورتون نشدم

فن ها 4 پین هستند و کابل 4 پین به مولکس هم دارند

قابلیت اتصال به مادربرد رو داشته باشه همین اگر درسته  پ.خ کنید که پول رو واریز کنم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله عزیز دل

به 4 پین مادربرد وصل میشوند.

اگر تهران تشریف دارید در خدمتم.هماهنگی در پ.خ بفرمائید. 

لینک به دیدگاه

درود مجید جان

بنده هم هر4فن رو خریدارم اگر موجوده 

شرایط رو پخ بفرمایین

مرسی

لینک به دیدگاه

درود مجید جان

بنده هم هر4فن رو خریدارم اگر موجوده 

شرایط رو پخ بفرمایین

مرسی

:-w  [-X  [-X 

لینک به دیدگاه

خریداری شد 

رکورد خریدو فروش جابه جا شد

مبارک باشه عزیز

لینک به دیدگاه

مبارک باشه عزیز

چاکریم 

می خواستم روی رادیاتور پیادش کنم 

شما دستور بده من دو دستی با هواپیما ارسال کنم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اول از همه از حمیدجان عذرخواهی کنم ایشون پخ داده بودن من گفتم توی تاپیک درخواست بدن که یه مقدار زمان ها طوری شد که قسمت ایشون نشد. اگر کم و کاستی بوده از جانب من بوده از این بابت هم از جناب داداش نژاد عذرخواهی میکنم.تقصیر از حمیدجان نبوده.از جانب من بود

هر چهار فن به دوستمون alidadashnejad فروخته شد. تاپیک فعلاً باز میمونه تا ایشون هم فن ها رو دریافت و رضایت خودشون رو اعلام کنند

لینک به دیدگاه

اول از همه از حمیدجان عذرخواهی کنم ایشون پخ داده بودن من گفتم توی تاپیک درخواست بدن که یه مقدار زمان ها طوری شد که قسمت ایشون نشد. اگر کم و کاستی بوده از جانب من بوده از این بابت هم از جناب داداش نژاد عذرخواهی میکنم.تقصیر از حمیدجان نبوده.از جانب من بود

هر چهار فن به دوستمون alidadashnejad فروخته شد. تاپیک فعلاً باز میمونه تا ایشون هم فن ها رو دریافت و رضایت خودشون رو اعلام کنند

بدبختی اینجاست که همسایه هستیم اگر راضی نبودم ( که امکان نداره چون فن انگاری اک هستن ) اون موقع هست که 

=))  =)) 

لینک به دیدگاه

چاکریم 

می خواستم روی رادیاتور پیادش کنم 

شما دستور بده من دو دستی با هواپیما ارسال کنم 

ممنون علی جان

ان شالله به خوبی براتون استفاده داشته باشه و مبارکتون باشه

اختیارداری مجید عزیز

به بنده لطف داری و من ازشما تشکرمیکنم @};-

لینک به دیدگاه

بدبختی اینجاست که همسایه هستیم اگر راضی نبودم ( که امکان نداره چون فن انگاری اک هستن ) اون موقع هست که 

=))  =)) 

جالب اینجاست که من هم الان خ هفت تیر و توکوچه مازندرانی هستم :lol:

لینک به دیدگاه

ایا تا به حال سکوت رو تجربه کرده این وقتی سیستم روشن هست و فن ها در حال فول لود هستند 

خوب من تجربه کردم 

4 عدد فن عالی و کاملا تمیز ( اقا اکبند بود ؟ چون خاک روشن نبود حتی اثر از خاک هم نبود) خریداری شد روی سرعت 1600 درحالت پوش و پول هیچ صدایی شنیده نمی شد 

برو توی کار سیم کشی 

post-14499-0-74570200-1394446835_thumb.jpg

post-14499-0-89657400-1394446903_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مبارکتون باشه عزیز

اصولاً این فن ها زیاد مستعد خاک گرفتن نیستن مگر اینکه بیرون کیس باشن یا داخل کیس حرفه ای نباشند.

من اینجوری سوار کرده بودم:

post-11166-0-60040100-1394455794_thumb.jpg

با این 4 فن و Corsair H100i و دور کمتر از 1200 rpm دمای 4770k با یک خمیر آشغالی در حالت آیدل تا 25-26 درجه هم میامد(بدون مد یا کم کردن ولتاژ). با این واترکولر شما که دیگه باید بترکونه

موفق باشید

ویرایش شده توسط mm65
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...