رفتن به مطلب

هنگ کردن کامل سیستم

reza05
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام من ی چند هفته ای هستش که به ی مشکل برخودم وسط بازی یا توی دکستاپ هنگ میکنه و موس و کیبورد از کار می افته و چاره ای جر ریست کردن ندارم فکر میکردم که از ویندوز باشه ویندوز رو عوض کردن اما باز هم این مشکل پیش اومد به نظر شما دوستان مشکل از چی میتونه باشه؟

اینم سیستمم: 

sapphire hd 6570 4gb

cpu dual core 2.2 ghz

ram 2 gb

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من خیلی وقت پیش همچین مشکلی برام پیش اومده بود وبعد از نیم ساعت سیستم هنگ میکرد بعد که دادم درستش کنند مشکل از فن CPU بود سرعتش کم شده بود وخیلی آروم تاب میخورد ببین دمای CPUچند درجه هستش و اگر خیلی بالا رفته مشکل لز فن CPUهستش اول ببین سرعت فن پایین نباشه

لینک به دیدگاه

داداش من یه سیستم داشتم که وقتی باهاش بازی میکردم بعد از چند دقیقه هنگ میکرد.

مشکل از مادربردش بود.

اگر مشکل صرفا از مادربرد باشه به احتمال زیاد با اپدیت بایوس مشکل حل میشه. شما اول سیستم رو وقتی خنکه با نرم افزارهایی مثل AIDA64 تست استرس کن ببین داستانش چجوریه. تو همون نرم افزار دمای کامل سیستم رو نشون میده

بعد وقتی هنگ کرد با گوشی از اسکرینت یه شات بگیر بزار اساتید ببینن و بگن مشکل از کجاست

میتونه از پردازنده یا رم یا گرافیک هم باشه و یا حتی هارد.

لینک به دیدگاه

با توجه به کارت گرافیکت که دقیقا نمیدونم چقدر مصرف داره میتونه از پاور هم باشه

لینک به دیدگاه

سلام.دوست عزیز علت مشکل شمارو به قاطعیت نمیشه جواب داد.باید رویه سیستم دیگه قطعات چک بشه ولی بنظر من اول مین بعد رم میتونه باعثش شده باشه

لینک به دیدگاه

سلام.دوست عزیز علت مشکل شمارو به قاطعیت نمیشه جواب داد.باید رویه سیستم دیگه قطعات چک بشه ولی بنظر من اول مین بعد رم میتونه باعثش شده باشه

منم با نظر حمید جان موافقم اگه امکان داره قطعه ها رو تو ی سیستم دیگه امتحان کن 

لطفا جواب بدید که اگه درست نشده دوستان نظرات بعدی رو اعلام کنند.

لینک به دیدگاه

منم با نظر حمید جان موافقم اگه امکان داره قطعه ها رو تو ی سیستم دیگه امتحان کن 

لطفا جواب بدید که اگه درست نشده دوستان نظرات بعدی رو اعلام کنند.

لینک به دیدگاه

نکته مهمی که بهش اشاره نشد دیسک سخت هست منظورم هارد که به احتمال هارد دارای بد سکتور شده یا دما بیش از اندازه بالا میره یا کابل SATA مورد داره این 3 فاکتور رو رعایت کن  ایشالا مشکلت حل بشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...