رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید یک سیستم کامل تا 3000

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام

دوستان قصد خرید یک سیستم کامل (همه چی) رو دارم اون هم در هفته آینده

آخرین مقدار هزینه ایی که میشه برای این سیستم کرد نهایتاً 2.500 هستش

خودم به ترتیب این قطعات رو مد نظر دارم

ممنون میشم شما هم من رو راهنمایی بفرمائید

(کاربرد خانگی که شامل مقداری گیم + اینترنت هستش که در مورد گیم فوتبال و کمبت (آخرین ورژن کمبت رو منظورم هستش)  و توی این مایه ها منظورمه )

قطعات مورد نظرم این ها هستش

cpu intel G3220 178T

main MSI H81-p33 237T

ram 2*4  king HY1600 234T

VGA 7770 = 650Ti ?????T

H.d.d 1T WD Blue 185T

Monitor ASUS VX238H = VX239H  790T=825T

Case Green Magnum2  = DeepCool TESSERACT 125T=150T

O.d.d Pioneer DVD Rw 53T

Power Green EU430W 130T

Key+Mouse = 45T

Spk = 80T

جمع این ارقام بالا یه چیزی حدود 2120 میشه

حالا موندم که با بقیش چه گرافیکی بگیرم و یا اینکه اگه کم هستش هزینه مونده برای گرافیک، از کدوم قطعات میشه کم کرد که بتونم گرافیک بهتری بگیرم

ضمناً اگر دوستان در مورد قطعه ایی اطلاعات بیشتری دارن و فکر میکنن بهتر هست عوض بشه بدون اینکه هزینه بالا بره ممنون میشم راهنمایی بفرمایند مخصوصاً در مورد مین و گرافیک و کیس (کیس های بی نام و نشان پیشنهاد ندید) و مانیتور بین اون دو مورد کدوم صرفه خرید دارند

با تشکر فراوان

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

پردازنده برای 650ti گلوگاه نمیشه؟ حداقل  4130 بردارین

میتونید رم 4 بردارین و بعدا ارتقا بدین

البته مانیتورم خیلی سنگینه

ویرایش شده توسط P@dmIRA
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در مورد CPU و ایجاد گلوگاه شدن برای 650Ti نمیدونم و منتظر نظرات دوستان هستم

ولی در مورد مانیتور متاسفانه چون برای خودم نیست و برای یکی از دوستان دارم خرید میکنم فکر کنم هیچ راهی نیست بین اون 2 تا گزینه

خودم هم بدجوری گیر کردم چجوری جمش کنم

آخر سال هستش جنس هم درست درمون تو بازار گیر نمیاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوستان الان با دوستم صحبت کردم

و قرار شد مقداری بیشتر هزینه کنند و تا 3 میلیون مشکلی برای هزینه کردن نیستش

فقط تنها چیز هایی هم که گفتن مهم هست براشون یکی مانیتور VX239H و کیبورد و موس وایرس هستش و اسپیکر هم نمیخوان

خواهشاً راهنمایی بفرمائید

با تشکر

لینک به دیدگاه

mb = ASRock H61M-VS3     155T

Cpu =intel i3-3240     340T

VGA = MSI GTX 650 Ti Boost Gaming TFIII      645T

لینک به دیدگاه

یه اسپیکر 3تیکه microlab هم من دارم 45 میدم اگه میخایین

ویرایش شده توسط ho3in
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

mb = ASRock H61M-VS3     155T

Cpu =intel i3-3240     340T

VGA = MSI GTX 650 Ti Boost Gaming TFIII      645T

بیشتر نظرم روی هاسول ها هستش دوست گرامی

و الان هم با توجه به اینکه میشه تا 3 تومن هزینه کرد به نظرم بهتره هاسول ببندم براش

یه نکته دیگه اینکه الان موندم پاور 430 برای 650 Ti Boost کافی هست با توجه به سیستم یا نه

ضمناً یه مینی که در نظر دارم ASUS Vangard هستش که نمیدونم ارزش هزینه کردن رو داره یا نه با i3 4130

لینک به دیدگاه

بیشتر نظرم روی هاسول ها هستش دوست گرامی

و الان هم با توجه به اینکه میشه تا 3 تومن هزینه کرد به نظرم بهتره هاسول ببندم براش

یه نکته دیگه اینکه الان موندم پاور 430 برای 650 Ti Boost کافی هست با توجه به سیستم یا نه

ضمناً یه مینی که در نظر دارم ASUS Vangard هستش که نمیدونم ارزش هزینه کردن رو داره یا نه با i3 4130

این i3 با اونی که من گفتم زیاد فرق نمیکنن حالا شمااینو بگیرین

مادربرد هم زیاد مهم نیست چه مدلی بگیرین چون طرف اور که نمیخاد کنه sli هم که نمیکنه

اون پاور هم فک کنم کافی باشه چون گرافیکش 110w مصرف داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هر چند تکراریه و هزار بار گفتم چند وقت پیش که سیستم برا یکی از اقوام بستم یه چیزی تو همین مایه ها بود.

مین گیگا اچ 81 بو با سی پی یو G3220 و گرافیک رو 650 TI OC گرفتم.در مورد گلوگاه باید بگم به هیچ وجه به هیچ عنوان گلوگاه ایجاد نمیکنه و نکرد.

من جای تو باشم صد در صد گراف رو ASUS 650 TI OC میگیرم زیر 500 قیمت داره.ولی ارزشش رو داره.

رم اون سیستم 4 گیگ 1600 بود اما دو برابر رم داری که خب یه جوارایی به درد بخوره.

اتفاقا کیس رو هم مگنوم 2 گرفتم خدا شاهده از کیفیت ش یک درصد هم راضی نیستم مخصوصا با اون ورق نازکی که روش کار کردن با کوچک ترین فشاری فرو میره و بر میگرده من به هیچ کس توصیه نمی کنم این کیس رو بخرن. اون یکی کیسی که اسم بردی بهتره.

اما اینو در نظر بگیر با این پاوری که انتخاب کردی نمی تونی این کیس رو مدیریت کابل کنی چرا ؟ چون پاور های وات پایین کابل های کوتاهی دارن و اصلا نمیشه از پشت کیس رد کرد.این تجربه کاملا اثبات شده هستش.

این پاوری که اسم بردی کامل سیستم رو راه میندازه اما برای ارتقا هیچ کدوم از قطعات جا نیست!

مین برد خوبیه خیلی خیلی خوب خودم ازش دارم ولی اینم در نظر بگیر این مین برد فقط یه PCIE داره با یه دونه PCI 1X که اگه یه زمانی خواستی مودم یا کارت صدا یا هر چیز دیگه ای رو روش ببندی دیگه نمیشه.و البته میدونم قیمتش اونقدر نیس.تو سایت یه مدل ازراک هستش که ارزون تره و اسلات های بیشتری داره.

فعلا همیناست سئوالی هست در خدمتم

خیلی ممنون دوست گرامی بابت راهنماییتون

فقط یه نکته اینکه مین ی که من منظورم بود رو فکر کنم اشتباه مدلش رو دیدید مدلی که من نوشتم H81-P33 هست که فکر کنم قیافش خوب باشه حالا کاراییش رو نمیدونم

ببخشید شما i3 4130 دارید ؟؟؟

اگه آره امتیازش توی ویندوز 7 چند هستش؟؟

یا تشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...