رفتن به مطلب

دو پارتیشن شدن خودکار درایو c

as57
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

درایو c بنده بطور اتوماتیک به دو پارتیشن تقسیم شده.ابتدا 32 گیگ حجم داشت و اکنون 12 گیگ حجم آن به طور مستقل یک درایو شده و جالبتر اینکه 5 گیگ از 12 گیگ این درایو خود ساخته

پر میباشد لکن هیچ فایلی روی آن نیست.نکته دیگر اینکه با اینکه اکس پی قبلی را عوض کردم و درایو c را فرمت نمودم و ویستا ریخته ام هنوز این قضیه درست نشده است.ویروس کشی هم کرده ام و سیستمم پاک است.

یکی لطفا" راهنمایی کند:confused::)(

لینک به دیدگاه

برنامه Acronis Disk Director Suite رو نصب کنید روی دو درایو را های لایت کنید بعد کلیک راست کنید بعد گزینه ست دو وان پارتیشن رو کلیک کنید 2تا پارتیشن تبدیل به یک پارتیشن میشه

لینک به دیدگاه

برنامه acronis disk director suite رو نصب کنید روی دو درایو را های لایت کنید بعد کلیک راست کنید بعد گزینه ست دو وان پارتیشن رو کلیک کنید 2تا پارتیشن تبدیل به یک پارتیشن میشه

قربان از کجا میشه علت این قضیه رو فهمید؟چرا ناگهان هارد اینطوری شد؟

لینک به دیدگاه

قربان از کجا میشه علت این قضیه رو فهمید؟چرا ناگهان هارد اینطوری شد؟

ببینید دوست من این 2 در حقیقت 1 پارتیشن هستند اما نسخه ویندوزی که شما از ان استفاده میکنید 5گیگی که شما میگید پر هست رو جدا کرده به عنوان PAge File یه همون رم مجازی که وقتی رم پر میشه فایل های کهنه رو تو هارد کش میکنه.درسته توش فایلی رو شما نمیبینید اما فایل های نهان کش شده ویندوز و فایل های نصب شده شما هست.ببینید مثلا ویندوز که بالا میاد فتوشاپ رو باز کنید برای اولین بار کند باز میشه چون داره فایلهای اولیه رو لود میکنه اما برای بار دوم سریعتر چون اون لود در کش هارد شما ذخیره شده نیاز به لود مجدد نیست.این تکلیف اون 5گیگ مجازی هستش.اما شما میتونید با این برنامه این 2تا مجازی رو تبدیل به 1 پارتیشن کنید اینم بگم اصلا نیازی نیستا مشکلی هم براتون پیش نمیاره ولی اگه دوست دارید برای راحتی خودتون این برنامه این کارو انجام میده.

عاملشم اون نسخه ویندوزی هست که استفاده میکنید

لینک به دیدگاه

برنامه Acronis Disk Director Suite رو گیر آوردم و نصب کردم منتها هرچی گشتم کرک و یا سریال نامبری براش پیدا نکردم کسی سراغ نداره کرک شده ای برنامه رو؟بدون ریجیستر شدن راه نمیفته!

لینک به دیدگاه

برنامه acronis disk director suite رو گیر آوردم و نصب کردم منتها هرچی گشتم کرک و یا سریال نامبری براش پیدا نکردم کسی سراغ نداره کرک شده ای برنامه رو؟بدون ریجیستر شدن راه نمیفته!

دوست من بفرما اینم سریال

zd75t-g7v52-zqnla-33jzq-7wspd

لینک به دیدگاه

دوست من بفرما اینم سریال

zd75t-g7v52-zqnla-33jzq-7wspd

خیلی ممنون و متشکر اما مشکل این نرم افزار اینه که در مراحل نصب به یه قسمت میرسه که نام و ایمیل و ادرس و کشور میخواد که من هر کاری میکنم بهم ارور دیتابس میده و از این مرحله جلوتر نمیره حتی نسخه تریال از خود سایتش دانلود کردم بازم این مشکلو داشت!=d>

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون و متشکر اما مشکل این نرم افزار اینه که در مراحل نصب به یه قسمت میرسه که نام و ایمیل و ادرس و کشور میخواد که من هر کاری میکنم بهم ارور دیتابس میده و از این مرحله جلوتر نمیره حتی نسخه تریال از خود سایتش دانلود کردم بازم این مشکلو داشت!=d>

بخاطر اینه که سرورشون مشکل داره شما یه نسخه لایسنس پک رو گیر بیارید و لایسنسی که بهتون دادم رو توش اپلای کنید

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
بخاطر اینه که سرورشون مشکل داره شما یه نسخه لایسنس پک رو گیر بیارید و لایسنسی که بهتون دادم رو توش اپلای کنید

آقا ما از خیر این نرم افزاره گذشتیم دهن ما رو آسفالت کرد هرچیم گشتم اون چیزی که گفتید رو پیدا نردم همش همینیه که دانلود کردم.

اگه چیز دیگه ای سراغ دارید دریغ نکنید!:D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...