رفتن به مطلب

کمک برای اورکلاک XFX Nvidia GeForce 8400 GS

Poori_CAPITAL
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه ی اساتید و دوستان لیونی :)

چند روز پیش مجبور شدم کارت گرافیک سیستمم رو عوض کنم. از اونجایی که قبلاً یه کارت Gigabyte Nvidia GeForce 8400 GS - 512 MB نسخه ی اورکلاک شده داشتم و کارایی خیلی خوبی داشت؛ تصمیم گرفتم یه 8400 دیگه بخرم و یه کارت گرافیک XFX Nvidia GeForce 8400 GS - 512 MB خریدم. B)

ولی در کمال تعجب پرفورمنس کارت خریداری شده حتی نزدیک به کارت قبلی هم نبود و کارایی سیستم بعد از نصب کارت به شدت افت کرد! :(

با توجه به این موضوع تصمیم به اورکلاک کارت گرافیک گرفتم تا شاید خلأ حاصل از تعویض کارت از بین بره؛ ولی هر چی توی اینترنت سرچ کردم هیچ نرم افزاری در این زمینه که خود XFX برای کارت هاش بیرون داده باشه پیدا نکردم. :huh:

و حالا برای اورکلاک به کمک احتیاج دارم و اصلی ترین سؤال هام این هست:

1 - برای این کار به چه نرم افزار هایی نیاز دارم؟ :confused:

2 - فرکانس ها رو تا چه مقدار میتونم بالا ببرم؟ :confused:

3 - چطور باید پایداری کارت رو هنگام اورکلاک تست کنم؟ :confused:

در ضمن کولر نصب شده روی کارت، یه کولر 5 سانتی 9 پره از نوع دور ثابت هست و بعد از خرید، کارت رو برای سرویس و تعویض خمیر باز کردم و خمیر قبلی رو با DeepCool Z5 عوض کردم و الان دمای کارت در حالت Idle حدود 41 درجه و در حالت Load حدود 51 درجه است. 

اینم عکس از کارت و شات GPU-Z :

post-12814-0-51899000-1394973559_thumb.jpg post-12814-0-62986800-1394973581_thumb.gif

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
لینک به دیدگاه

داداش دو براه برای اور داری : یکی دادن ولتاژ که داغ شدن کارت رو بدنبال داره

راه دوم اینه که برنامه ی msi afterburner رو بگیری و کور کلاک رو 20mhz بیشتر کنی و تست بگیری و همینطور پیش برو اگه نقطه های سفید روی صفحه اومد 15mhz کم کن و این دیگه حداکثر مقداریه که کارت میکشه

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

کارت گرافیک شما یک Entry Level برای پخش وDecoding ویدوها درنظر گرفته شده و برای اجرای گیم مناسب نیست ، این کارت حتی قادر به اجرای بازی های مطرح سه بعدی سال های گذشته هم نیست

همچنین با توجه به مدار تغذیه و کولر نا مناسب، از این کارت نمی توان پتانسل اورکلاک بالایی را انتظار داشت با این حال با اندکی اورکلاک شاید بتوان به پرفورمنسی نزدیک به یک 8500GT دست یافت

1 - برای این کار به چه نرم افزار هایی نیاز دارم؟ :confused:

نرم افزار های مطرح در این زمینه MSI Afterburner و EVGA Precision هستند

2-فرکانس ها رو تا چه مقدار میتونم بالا ببرم؟ :confused:

قابیلت اورکلاک پذیری کارت گرافیک به عوامل زیادی بستگی دارند و با توجه پتانسیل GPU ، مدار تغذیه (برقرسانی)،سیستم خنک کننده ،قابلیت افزایش ولتاز GPU و ... متفاوت می باشد

از آنجایی که کارت گرافیک شما قابلیت افزایش ولتاژ را ندارد بنابراین ما به تنها به افزایش فرکانس هسته و مموری کارت گرافیکی بسنده میکنیم ، برای پیدا نمودن ماکسیموم فرکانس پایدار کارت گرافیک باید فرکانس های بخش های مختلف کارت گرافیک را (Core,Memory) به صورت مجزا وبا Steps (گام های) کوچک، افزایش دهید برای مثال ابتدا شروع به افزایش فرکانس هسته کارت گرافیکی(GPU) با گام های 10MHZ نموده ودر هر مرحله پس از افزایش فرکانس به مدت 10 دقیقه تست پایداری در برنامه های ذکر شده را اجرا کنید،ماکسموم فرکانس بخش مموری را نیز همانند روش قبل پیدا کنید و در آخر به مدت 30min تست پایداری را در حالتی اجرا نمایید که فرکانس تمایی بخش ها (GPU,Memory) بروی حداکثر میزان پایدار قرار دارند اجرا نمایید

3 - چطور باید پایداری کارت رو هنگام اورکلاک تست کنم؟ :confused:

با استفاده از برنامه های مانند  MSI Kombustorو furmark و بنچمارک های تربدیمارک نظیر 3dmark Vantage و 3Dmark06 میتوانید علاوه بر اطمینان از پایداری کارت گرافیک افزایش کارایی آن را با توجه به امتیاز و فریم ریت ها داده شده مقایسه نمایید.

در ضمن کولر نصب شده روی کارت، یه کولر 5 سانتی 9 پره از نوع دور ثابت هست و بعد از خرید، کارت رو برای سرویس و تعویض خمیر باز کردم و خمیر قبلی رو با DeepCool Z5 عوض کردم و الان دمای کارت در حالت Idle حدود 41 درجه و در حالت Load حدود 51 درجه است.

خمیرحرارتی نسبتا خوبی هست و دمای کارت هم در رنج مناسبی قرار داره و تا 70c برای GPU کاملا بی خطر هست

ویرایش شده توسط OverExtreme
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

کارت گرافیک شما یک Entry Level برای پخش وDecoding ویدوها درنظر گرفته شده و برای اجرای گیم مناسب نیست ، این کارت حتی قادر به اجرای بازی های مطرح سه بعدی سال های گذشته هم نیست

همچنین با توجه به مدار تغذیه و کولر نا مناسب، از این کارت نمی توان پتانسل اورکلاک بالایی را انتظار داشت با این حال با اندکی اورکلاک شاید بتوان به پرفورمنسی نزدیک به یک 8500GT دست یافت

سلام دوست عزیز؛ ممنون از راهنماییتون :)

هدفم اجرای بازی های خیلی مطرح نیست؛ سنگین ترین بازی هایی که قراره با این کارت اجرا بشه Need For Speed: Carbon و Over Speed هستن! :D

الان دارم نرم افزار ها رو دانلود میکنم  . . .

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

اینم نتیجه ی کار:

post-12814-0-68914100-1396181702_thumb.gif

دما هم حداکثر به 56 درجه رسید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...