رفتن به مطلب

توضیحات در مورد هزینه های ارسالی بر عهده لیون

Recommended Posts

درود دوستان

این تاپیک رو برای این ایجاد کردم که خیلی وقتها برای دوستان سوء تفاهم پیش میادش .

وقتی ما میگیم هزینه ارسالی بر عهده ما به اینصورت هستش که اگر اینور از ما هزینه ارسالی رو گرفتن به باربری یا تیپاکس پرداخت میکنیم و اگر نگرفتن و شما بعد از رسیدن کالا هزینه رو داذید میتونید شماره حساب سیبای خودتون رو به ما بدید تا من هزینه پرداختی شما رو به حسابتون واریز کنم .

چون خیلی وقتها پیش اومده که باربری این طرف از ما هزینه میگیره و اونور هم از دریافت کننده هزینه انبار و اینجور چرت و پرتها میگه و میگیره که این باعث دلخوری شما عزیزان میشه

خیلی از دوستان به محض اینکه کالا به دستشون میرسه قبل از تشکر ( البته ما وظیمون رو انجام میدیم ولی یه ذره انصاف هم بد چیزی نیست ) اول گله میکنن و با لحنی خیلی بد با ما تماس میگیرن و میگن " اقا شما گفته بودید هزینه ارسال رو میدید چی شد ما دادیم که " حتی سلام هم نمیکنن .

پس دوستان هیچ وقت در معامله با ما عجله نکنید و خونسرد باشید چون اینجور حرکات در شئن شما دوستان خوبم نیست . اگر در مقابل این رفتار حرف ناراحت کننده ای زدم دلخور نشید .

مثلا یکی از دوستان یه کاری براش انجام دادم به جای اینکه من سرش منتی بگذارم ایشون با لحنی خیلی بد این برخورد رو انجام داد . پس لطفا باز هم میگم در معاملات با کاملا خونسرد برخورد کنید و من حتما پاسخ شما رو خواهم داد و هیچ وقت نگران این مبالغ ناچیز نباشید

با تشکر از همکاری شما دوستان

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...